Select Page

Heste har altid været loyale hjælpere og pålidelige venner med mennesker. Alle kan tolerere denne slags dyr, men næsten alle kan ride i en ridningsklub. Foruden at ride på hesten, skal rytteren lære at tage sig af den, inklusive rengøring af hesten på en korrekt måde.

Du har brug for et sæt værktøjer til rengøring. Disse er plast forarbejderne og bløde gummiholdere, en blød børste med en naturlig børste, en hård børste. Derudover har du brug for en plastisk massagebørste med meget lange tænder, gummi eller blød plastmassage, en klud eller svamp, en klud eller papirserviet. En lille og stor spand og hovkrog skal stadig kræves med en børste.

Rengøring starter normalt på venstre side. Hvis hesten er meget beskidt, børstes jorden og sandes med en stiv børste. En plastfremme anvendelse skal der cirkulerende bevægelse på hestens krop, på nære snuden, rygsøjle, under benene og metacarpus. Gå først mod under maven, derefter mod dens krop gentage gerne processen såfremt det er nødvendigt. Børstning kræves med jævne mellemrum, tag derefter et cirkulærende bevægelse, med en gummi børste. Hvis hesten ikke har noget imod det, kan du skrabe forsigtigt ansigtet.

Derudover skal du forsigtigt massere hestens krop, ikke ved at trykke hårdt på den. Adskil derefter manken og halen. Manen kæmmes omhyggeligt med en plastbørste, og halen aftørres for hånd, eller der bruges en stiv børste med naturligt langt hår. Saml først spidsen af ​​halen i en knytnæve og kam den forsigtigt, derefter kam forsigtigt med tråde hele halen.
Herefter med venstre hånd børster du hesten med en blød børste, og hård børsten i din højre hånd. Begynd at rengøre dens hals.

Føre børstning skal du have gjort følgende ting klart: Skal du gøre hesten klar, og stryge dens pels og børste dens pels, husk at børstning skal være i samme retning som pelsen gro retning. Det anbefales at børste i cia. 20 min.

Til sidst skal du placere dig foran hesten, og tage dens beklædning og læderremmen af og begynd at rengøre panden, kinder, nakken, ørene, snorken, meget omhyggeligt. Derefter skal du rengøre alt og fejre gulvet. Efterfølgende tage du gummihandske på, og med en våd klud i en lille spand og rengøre hestens kønsorganer, og herefter skal du også aftørre den indre overflade af hestens hale. Efter rengøringen kan du gå gennem pelsen med en klud for at tilføje glans.

Din ven er ren nu! Du kan tage en tur på ham, og jeg er sikker på, at han ikke nægter dig at sidde på ryggen for en tur. Husk altid at din hest skal være din ven, ikke kun et kæledyr eller et tilfældigt dyr du har. Heste er vores ægte ven efter hunde.