Select Page

Er der særlig krav til hestetype når det gælder konkurrence, eller kan en hest trænes til konkurrencer? Så lad os fortælle dig om ovennævnte hest til at deltage i disse konkurrencer.

Der findes 5 kategorier af heste, som er specielt påkrævet til konkurrencer:

–        Show Pony: – Show Pony skal have en højde på højst 14,2 th (4.6 ft) for at vinde i udstilling ringen.

–        Show Pony findes normalt i tre længder, 12,2 h (4 ft), 13,2hh (4,3 ft) og 14,2 i længden.

I showet bedømmes Pony normalt på hendes komposition, temperament, sin bevægelse, mens hun løber, løber og gang (hun behøver normalt ikke at hoppe), og hvordan hun undertiden præsenteres og ser på ridning.

På samme tid har et hesteshow mange ponyer, der er ufarlige så deres præstationer vurderes at anerkende det bedste af dem. Og de, der er valgt, står i kø for at vente, indtil denne første valgproces er afsluttet. Ud af de valgte ponyer vælges to ponyer ved deres gang, løb og bedømmer at observere hver pony fra alle vinkler og normalt ved at lægge deres hænder på deres krop og ben. I sidste ende vælges en af ​​disse to ponyer i betragtning af deres subtile detaljer.

Valg af de bedste børns pony afhænger ikke af ponyens farve og race. I hesteshow kan en showpony være af enhver race. Selvom en showpony skal være både elegant og smuk for at vinde, er det generelt ikke nødvendigvis en velopdræt pony.

Showjumper: – Hestens størrelse, farve, race eller højde er ikke så vigtig for showjumperen, dens betydning i dens evne til at hoppe gennem uhyggelige forhindringer. En succesrig hest skal være dristig, modig, disciplineret og besidde stor kraft. I mange konkurrencer er hastighed også en faktor. Samtidig skal showhoppere også være dygtige til at klare skarpe svinger og vanskelige metoder til at krydse hegnet. Ooh og Aah-svaret, der gives til hvert spring fra publikum i konkurrencen, er ret godt.

Gode ​​showhopper kendetegnes ved deres kompakte dannelse og deres haler. De fleste mongere er dygtige til at hoppe, selvom hanoverianere, irske heste og jægere er specialiserede i øverste række. I 1902 krydsede Hunter Heatherbloom fra Nordamerika en forbløffende højde på 8 fod og 3 tommer.

Hunter: – En hvilken som helst hest, der er nævnt ovenfor til jagt af ræv, kaldes Hunter. Som sådan skal den være dristig, intelligent og høflig og kunne håndtere alle slags forhindringer. Det skal være fast i tordenvejr og vare i 5 timer. Jægere varierer afhængigt af typen af ​​jagtet land. En tung og kraftig hest er i stand til at modstå udmattelse, men undervægtige heste bliver snart udmattede og falskere. I græsarealer passerer heste af god race eller anden undervægt gennem tunge heste. Variationen varierer også afhængigt af hestens vægt og styrke, da det ikke er noget formål at jage, hvis hesten ikke kan løfte din vægt, eller hesten er så kraftig, at du ikke kan kontrollere den.

En jægerhest skal have væsentlige egenskaber som fasthed, udholdenhed, intelligens, hoppeevne, gode manerer, ensartet temperament og indre styrke. I en udstillingsring bedømmes Hunter efter størrelse, god opførsel og rolig handling. Showjægere er opdelt i 5 kategorier efter vægt, 175 søer (let), 196 (midt belastning), over 196 (tung) og lille (14,2-15,2 højde). Den mest fremragende hest i jægeren er den irske hest, en irsk træk eller blandet race af Cleveland Way hoppe.

Racehest: – Selvom en god racehest kaldes en racehest, betyder det ikke, at kun gode raceheste kan løbe hurtigt. Tests for at kontrollere sneglenes hastighed blev foretaget for mere end 5.000 år siden. Heste af den gode race blev ikke engang udviklet da, og det er sandsynligt, at løbene blev afholdt i mange århundreder eller årtusinder. I de meget tidlige former af løbet vandes heste ikke, før de føler sig meget tørste og graves derefter foran vandet for at se, hvem der var den første, der vandede. Vil nå mens alle løb i løbet er fremragende i en moderne tid, har heste af den bedste race vandt titlen på en racehest med en unik kurve for deres fod. Heste af gode racer bringes til enhver racehest i verden. Samtidig varierer deres præstationer fra land til land.

Polo pony: – Polo ponyer er normalt 15 (5,6 ft) eller lidt højere, de er ikke ponyer. De skal være skarpe, dristige, intelligente og ekstremt dygtige. De fleste af dem er af rigtig godmodig afstamning. De skal have tid og tålmodighed til at træne.