Hvem sagde narkoluder?

Carolines og mine helt ÆRLIGE meninger om de nye paradisoer!

Hej skønne følgere! ♥

Den anden dag postede jeg noget i min story IG, hvor jeg spurgte ind til, hvad I kunne tænke jer at læse om her på bloggen næste gang. Der var stor enighed om at I gerne ville kende til min mening om de nye paradisoer. Dette har jeg selvfølgelig taget til mig. Samme dag snakkede jeg med Caroline, og fortalte om dette kommende blogindlæg. Jeg tænkte at det i denne forbindelse, kunne være sjovt at høre Carolines meninger, og da vi næsten havde samme mening om det hele, besluttede vi at lave et fælles indlæg, hvor I nu kan høre vores meninger.

img_1018

Så nu skal dommen lyde fra den taktiske Monique og den selvsikre Caroline.

Vi har valgt at tage udgangspunkt i hotellets nuværende gæster, da nogle fra startcastet havde en særdeles kort fornøjelse.

Trine, 23 år fra Århus:

Trine er utrolig smuk, men det får hun vist også selv nævnt et par gange eller hundrede. Og mere har vi sådan set ikke at sige om hende. En typisk pige, som går lidt for meget op i sig selv. Helt sikkert en god kandidat til årets Miss Paradise.

Mathias, 24 år fra Odense:

Hotellets høje fyr. Han minder os på mange punkter om Frederik, som var med for et par sæsoner siden. Han har charme, selvtillid og lækkert hår. Hvis Trine ikke havde taget ham, så havde jeg lagt arm om ham.
Han laver godt TV. Han kommer med både kærlighed og humor, samtidig med, at han har hovedet skruet godt på. Vi håber at Mathias når langt i dette års spil.

Nadja, 20 år fra Sorø:

Nadja virker som en sød og følsom pige det viser sig dog også hurtigt, da hun hurtigt bliver glad for Lenny. Hendes akavethed kan føre hende langt i spillet. Hun er god.

Jonas, 18 år fra København:

Caroline kender faktisk Jonas hjemmefra, og han er ligesom man opfatter ham på TV: super cool fyr, og siger nogle sjove ting på sjove tidspunkter. Han er ret følsom, og der er faktisk ikke rigtigt noget ondt at sige om ham. Vi synes faktisk, at han gør det super godt inde på hotellet.

Katrine, 23 år fra Amager:

Hun løber forvirret rundt i hønsegården, og kan ikke rigtig finde ud af, hvilket ben hun skal stå på. Katrine virker til, at hun rigtig gerne vil spillet, men bare ikke rigtig kan finde ud af, hvordan hun kommer igang. Lad os håbe at hun finder løsningen inden det er for sent. Hun kunne også godt løfte lidt på øjenbrynene, når hun laver sync.

Isac, 23 år fra Søborg:

Isac er tøsesur og småirriterende. Ikke en person som hverken Caroline eller jeg ville have lyst til at dele hotelværelse med. Samtidig er Isac dog vigtig for spillet, for at der bibeholdes to grupper.

Mads, fra Frederiksberg

Mads indtager fra dag 1 rollen som klassens klovn. Selvom han er helt ny gæst på hotellet, virker han allerede nu til at kunne give os seere nogle gode grin. Og hotellet har brug for en spasmager.

Fie,

Fie er umiddelbart ikke den store Paradise Hotel-kandidat i vores øjne. Hun virker faktisk temmelig tilbageholden, i stedet for bare at give den max gas, som man jo egentligt burde på på hotellet. Man hører jo faktisk ikke så meget om eller fra hende.

Tine, 21 år og fynbo:

Hun er sgu lidt småkedelig, og hvad laver hun egentligt på Paradise? Hun er en pige, som virker til at tro, at hun er enormt skarp, men kommer til at modbevise sig selv på det punkt. Hun har klaret sine udsatte perioder på hotellet, dog ikke fordi hun selv har spillet taktisk, men tilsyneladende fordi hun bliver overset af de andre spillere. Noget som kunne få hende langt i spillet.

Lenny, 31 

Hotellets nudist. Lenny er en flot og sjov fyr, det kommer vi jo ikke uden om. Han er en tilbagevendende gæst på hotellet, og ved hvordan man spiller spillet, og vi er sikre på, at han er kommet tilbage for at gå hele vejen denne gang. Nogen vil måske mene, at han er lidt for hård, da han i starten af programmet udtaler, at han kører lidt på Nadjas følelser. Men lad os nu huske, at det er Paradise Hotel, et spil, og ikke et efterskoleophold, hvor det gælder om at starte venskaber.

Elina,

Elina ser vi kun lige ganske kort i sidste afsnit inden påskeferien, men én ting kan vi dog nå at konkludere på så kort tid: Trine får kamp til stregen på udseendet. Og så lige op til Miss Paradise-ugen. Mon ikke hun er en god kandidat til at løbe med årets titel?

Som lovet på vores Instagram-profiler, har vi valgt nogle spørgsmål ud fra følgerne i kommentarsporene, som vi nu vil besvare.

@selinapedersen8 spørger: “Hvem af pigerne synes I mest om?”

Vi synes faktisk ikke at pigerne fra årets Paradise Hotel siger os særlig meget, men dog er Trine klart vores favorit, da hun virker som en god person, der giver os godt TV, også selvom hun er en smule selvglad.

@fransiska.pedersen spørger: “Hvem er den flotteste dreng på Paradise Hotel i år?”

Vi synes begge at Lenny er årets flotteste fyr på hotellet.

@dina7279 spørger: “Hvis I skulle vælge, hvem ville I så have som partner?”

Vi er begge enige om, at vi ville stå sammen med Jonas. Så må han jo vælge!

@fridas.blog spørger: “Hvem af pigerne er mest irriterende?”

Jeg synes at Tine er den mest irriterende pige på hotellet. Ikke for at være tarvelig.
Caroline synes, at Katrine er den mest irriterende blandt pigerne.

@dicte_ml spørger: “Hvad er jeres mening om at Sean deltog selvom han havde en kæreste? Kunne I selv finde på det?”

Selvfølgelig kunne vi aldrig finde på at deltage i Paradise Hotel, hvis vi var i et forhold. Men som Sean allerede har forklaret, var han ikke i et forhold, men sås med sin ekskæreste, som dog blev jaloux da hun fandt ud at, at han var rejst til Mexico.

@sophia._.renee spørger: “Ville I deltage i Paradise Hotel igen?”

Caroline: Ja. Det er ikke for sjov at jeg har været med to gange.
Monique: Ja selvfølgelig, hvis jeg ikke havde været mor til to.

@eleanoradamczyk spørger: “Er det opstillet?”

Intet er opstillet, det er os som deltagere, der spiller spillet som vi er. Produktionen kan selvfølgelig have en finger med i spillet, men det er jo i form af at sende gamle deltagere ind i spillet igen. Men deltagernes udtalelser samt festerne på hotellet er ikke opstillet.

@fewwsiii spørger: “Ved I hvem der vinder i år?”

Vi har hørt rygter, men da vi ikke har været på hotellet i år, ved vi endnu ikke, om de er sande.

@merethekuhnrich spørger: “Hvilken sæson var bedst?”

Jeg synes sæson 9 var bedst, og Caroline synes bedst om sæsonen med Amalie og Peter, da det var den første sæson hun så, og fordi der hele tiden skete noget sjovt, men sæson 9 ligger bestemt også blandt hendes favoritter. Vi er begge enige om, at de sidste mange sæsoner har folk desværre holdt sig tilbage både på det taktiske, men også på det personlige. Og dette giver ikke så godt TV.

@jacqueline_lucia1 spørger: “Er de fleste dramating noget som er planlagt, eller sker det bare sådan?”

Intet drama mellem deltagerne er planlagt.

@livanedergaard spørger: “Hvad laver man når kameraerne ikke kører?”

Kameraerne kører hele tiden. Det er bare ikke alle optagelserne som er lige spændende, eller som der er plads til i de 45 minutter, som et afsnit varer.

@maikenchristensen spørger: “Hvem er jeres yndlingsparadiso af alle?”

Min yndlingsparadiso er selvfølgelig mig selv haha. Men næst efter mig er det klart Nicolas fra sæson 9, fordi han var dygtig til spillet. Folk lagde ikke mærke til at han manipulerede med dem og med spillet.
Carolines yndlingsparadiso er Shanne, da det er hende, som hun snakker allermest med den dag i dag. Men skulle jeg vælge den sjoveste ville jeg nok vælge Amalie Szigethy, hun var sgu rimelig sjov med mange af sine udtalelser.

Det allermest stillede spørgsmål er, om vi fortryder noget i vores tid på Paradise Hotel.

Carolines svar: Jeg har altid gået meget op i at være mig selv, og åbne op for gode og lige så vel dårlige sider, da man skal se den ægte vare af mig. Og desuden er livet også for kort til at gå og fortryde ting, som ma ikke kan ændre på, så svaret fra min side må være et nej.

Moniques svar: Jeg fortryder kun en ting, og det er, at jeg ikke smed kuglen i finalen.

Vi håber, at I har nydt at læse med for denne gang. Tusinde tak for jeres respons og spørgsmål på Instagram, vi kunne desværre ikke nå at besvare dem allesammen. Hyg jer til vi læses ved.

De kærligste hilsner,
Caroline og Monique

2 kommentarer

 • Jannie

  Hej Monique, jeg troede ikke at du fortrød at du ikke smed kuglen og at du var glad for at du kunne dele dem med Anders, hvad er sket siden.
  Og hvem er Shanne, kan ikke huske hende, btw du var en af mine favorit af alle og min favorit det år du var med, kunne du finde på at lave mere reality i fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej monique
  Hvorfor fortryder du at du ikke smed kuglen i finalen? Hilsen mia

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem sagde narkoluder?