Har i hørt det??

Hvem sagde narkoluder?

Godaften, kære følgere ♥

De sidste mange indlæg har omhandlet en vis person.  Hun startede med at udtale sig, at hun intet modsvar havde til mig. Det kunne jeg egentlig godt følge hende i – og se fornuften i. Men som sagt, kender vi hende jo også godt – og som rigtig mange har skrevet til mig: bare vent. Hun kan ikke holde ud at tie noget ihjel. Og se nu her, det blev fredag, og nu har hun haft nok tænketid.

img_0332

Hun nævner selv, at hun har haft tænketid for at kunne formulere et ordenligt indlæg uden bare at gå til angreb på mig. Hold nu helt op, tænk at pigen skulle bruge 18 dage på at få sit tempremant ned i det gear. De sidste 18 dage er jeg sikker på, at hun har tænkt og tænkt, hvordan hun skulle forsvare sig selv igennem hendes blog, men efter hun havde brugt 18 dage, kan vi jo allesammen se, at hun valgte samme strategi, som hun plejer: nemlig at lyve!

Vi kender allesammen til medlidenhedskortet. Det er altid det, man trækker, når man ikke kan forsvare sine handlinger, og jeg vil personligt heller ikke kunne forsvare de handlinger som hun har valgt – og havde derfor gjort det samme, nemlig trukket medlidenhedskortet. Desværre får jeg naturligvis bare ikke medlidenhed med hende.

Jeg synes stadig, at det er sørgeligt, alt det, som hun har skulle gå igennem i sit liv. Hun er også et menneske og ingen fortjener det. Men forskellen er bare, at hun selv har bedt om rigtig mange af disse ting. Jeg vil næsten gå så langt at sige, at ville have respekt for hende, hvis hun gad at bruge sine offetlige medier til noget positivt. Selvfølgelig skal hun lave reality-tv, hvis hun godt kan lide det, det kan jeg personligt også godt lide. Men en ting er at lave godt tv, som folk kan sidde derhjemme og både grine af, men også bande over – en anden ting er, hvordan man opfører sig når, kameraerne er slukket. Jeg sad for nylig og så hendes live video – hvilket faktisk var rigtig morsomt (altså, oprigtigt morsomt!). Men igen bliver jeg nødt til at kommentere, hvor grimt et sprog hun har, imens alle hendes følgere sidder og kigger med!

Jeg vil dog lige nævne, at jeg ingen kommentar har til det, at hun nævner mine børn i denne sammenhæng. ALT hvad jeg har skrevet om hende passer, og er ikke skrevet ud fra, hvad jeg tror eller mener. Derfor kan jeg ikke se grunden til at kommentere mere på, hvordan hun MENER jeg er som mor til mine piger. Dette ved hun lige så lidt om, som hvordan man er et godt forbillede for andre! Punktum.

Nå men lad os hoppe direkte videre til hendes modsvar til mig på hendes blog.

Udover det, at pigebarnet intet problem har i, at sætte spørgsmålstegn ved mine evner som forælder, beskylder hun mig også direkte for at lyve. Hun siger, at jeg fyrer en lodret løgn af, når jeg kommer ind på, at hun har haft sex for penge. Jeg er nødt til at understrege, at jeg selvfølgelig ikke lyver overfor mine følgere. Hun ved udemærket, at det jeg skriver, er rigtigt. Hun er lige så vel klar over, at der i realityverdenen florerer beviser for denne situation. Jeg har på fornemmelsen, at hun faktisk har betalt realitydeltagere for ikke at give dem videre – hendes problem er her bare, at jeg selv er i besiddelse af dem. Jeg ville have det skidt med at skulle ud i, at smide beviserne op her på bloggen – men hvis hun bliver ved med at påstå at jeg lyver, føler jeg at det er nødvendigt. Så hvor finder vi din story time af dette?

Lad os nu komme ind på hendes (manglende) ansvar som rollemodel… hun siger, at jeg kalder hende en dårlig rollemodel alene fordi hun promoverer stoffer. Her er hun helt galt på den! Jeg fortæller mine følgere, at hun er en dårlig rollemodel, fordi hun ér en dårlig rollemodel. Jeg har tidligere nævnt at dette skyldes hendes blogindlæg om at tabe sig, hænge folk ud, lyve, grimt sprog, hendes trang til at fremstå som Danmarks største bitch (jovist, nogle gange har hun jo ret) osv. osv., men alt dette har hun jo selvfølgelig ikke valgt at kommentere på. Der er jo også en grund til at så mange mennesker mildest talt ikke bryder sig om hende.

Udover at beskylde mig for at lyve, siger hun også, at jeg har kaldt hende for narkoluder. Her må jeg bede om, at hun læser sætningen grundigt igennem, for det er faktisk ikke tilfældet. Hun vælger at kalde en anden realitydeltager for”Onani-Caroline”, og jeg påpeger så, at hun nok ikke selv ville bryde sig om, at blive kaldt Lugte-Fie, Luder-Fie, Stoffer-Fie, Løgne-Fie eller Grimme-Fie. Jeg har ikke på noget tidspunkt kaldt hende for narkoluder, det er faktisk hendes eget påfund, hvilket man jo kan grine lidt af.

Jeg ved godt, at jeg i mit tidligere blogindlæg gik over stregen, og sank ned på hendes niveau. Men igen kan jeg kun takke mine følgere for at påpege dette, men jeg mener stadig, at jeg vil gøre hvad jeg kan for at Danmarks ungdom ikke får den negative påvirkning, som hendes indlæg på de sociale medier er skyld i.

Derudover afventer jeg stadig, at Fies advokatfirma kontakter mig, så jeg kan få at vide, hvilke anklager hun vil rejse imod mig. Mest af alt, afventer jeg dog, at få muligheden for at rense mit navn. Hun påstår, at jeg bryder loven. Her vil jeg gerne lægge vægt på, at hun PÅSTÅR. Dette er selvfølgelig ikke rigtigt. Men jeg ved at der sidder nogen derude, som når de læser noget med paragraffer kan synes at dette lyder meget fint, og så straks tro, at jeg har brudt loven.
Hun har skrevet offentligt på Facebook at hun ikke kører en sag imod mig, hvis jeg vælger at trække mine blogindlæg tilbage. Jeg ved, at du Fie, læser med her, og jeg vil sige, at jeg trækker intet tilbage.

De kærligste hilsner,
Monique

11 kommentarer

 • Jannie

  Synes ikke hun skal udtale sig om dine evner som mor, når hun hverken selv har børn eller kender dig personligt. Selvfølgelig vil hun ikke have en mundtlig debat mod dig når hun ved hun ikke vil kunne vinde uden at lyve, og det er nemmere for hende at gøre det bag en skærm, så skal hun ikke tage ansvar til noget, sådan er det med mange mennesker, det er blevet nemt for folk at sidde bag en skærm og disse andre til, og så behøver de ikke tage ansvar til noget, men når det kommer til det vil de ikke stå ansvar til noget i person, sådan er det sikkert også med Fie. Tror ikke du skal være bange for noget med Fie og advokat, hun har Intet der vil kunne bruges i en retsag mod dig.
  Forresten vil du fremover skrive noget mere om dette års paradise hotel og deltagerne i divaer i junglen.
  Elsker at læse din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Synes at Fie ikke skal kommentere på dine evner som mor, når hun hverken selv har børn eller kender dig, det er ret barnligt af hende, tror ikke du skal være bange for en retsag mod Fie, for hun har ikke noget hun kan bruge mod dig, i hvert fald intet hun ikke selv gør mod andre, det er da klart hun ikke ønsker en mundtlig debat imod dig når hun ved hun ikke ville kunne vinde uden at lyve, og fordi det er blevet så nemt for hende selv og andre at sidde bag en skærm og disse andre til, så behøver de ikke stå til ansvar.
  Forresten vil du skrive hvad du synes om deltagerne i Divaer i Junglen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et øjeblik overvejede jeg, om I mon har planlagt alt det her, for at få rigtig gode tal på hver jeres blog?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Det virker mest af alt meget dobbeltmoralsk det du skriver. Hun er en dårlig rollemodel fordi hun sviner folk og hænger dem ud – du gør nøjagtigt det samme??? Du er ikke en bedre rollemodel, tværtimod 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg kan godt se hvad du vil frem til i dine blog indlæg..
  synes bare det er så ærgerligt at det ikke er noget konstruktivt du skriver, men at det bare er den samme omgang “paradiso” drama!
  Du er en klog pige, og du har en dejlig måde at skrive på!
  Men for fanden.. gør det nu som en voksen i stedet for det her teenage pladder…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Det kræver vel at der er noget konstruktivt at sige om personen? 😂😂😂 Spøg til side, men Monique skriver jo netop at hvis Fie brugte sin taletid til noget fornuftigt ville hun have respekt for det. Af dét Fie laver i dag er der da intet at have respekt for 🙊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvor er det fedt at læse, alt det vi andre tænker!
  Fie er på ingen måde et godt forbillede for alle de unge mennesker der følger hende.. vil bare give en 👍🏻, og sige hvor er det fedt du gør det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Super godt blogindlæg 👍
  Tja hvornår indser fies fans at hun er en løgner ? Hun lyver for følgere.
  Jeg tror der er mange som er godt træt af hende. Hmm det bliver godt den dag hun mister alt!
  Advokat har hun så ikke haha. Det siger hun hver gang der er nogen som går i mod hende 😂 #stopfielaursen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Den med hendes advokat kan man bare aldrig tage seriøst, da hun har brugt den flere gange mod folk og der er bare aldrig sket en skid 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej.
  Det hele virker som om i kommer med en masse påstande mod hinanden, og forklare hver især det i siger er rigtigt.
  Men er der ingen belæg / beviser for det i “beskylder “/ fortæller om hinanden ? Bare af ren nysgerrighed. Da det for mig virker lidt som en omgang mudderkast:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Hej Louise.
   Tak for din kommentar. Dette er ikke mudderkast. Det hele startede jo med jeg råbte højt om jeg synes Fie burde stoppes. Derefter lavede jeg et ret hårdt indlæg om hende i håb om det gjorde ondt og hun vil tænke over det også gør ondt på dem hun skriver grimt om. Efter dette kom Fie jo med sit indlæg og beskylder mig for at lyve. Lad os se om Fie hun vælger at indrømme overfor folk at det ikke er mig som er en løgner – så jeg ikke skal vise jer beviserne.
   Kram Monique.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har i hørt det??