Skal jeg i retten mod Fie Laursen?

Har i hørt det??

Hej skønne følger!

Et lille hurtigt blogindlæg til jer.
Til alle jer som har fuldt med her på min blog, har kunne læse til Marks og mit forhold – og som i ved valgte jeg at smide Mark ud og endeligt stoppe det med ham tilbage i 2016. Men dette betød ikke at Mark og jeg stoppede kontakten mellem hinanden, selvom mine følelser ikke var der længere for Mark, så er han stadig pigernes far.
Mark ser pigerne flere gange om ugen – Mark tror dog stadig nogle gange vi skal være kærester igen, men der tager han altså fejl
Vi dur ikke til at være kærester, men vi er pisse gode til at være forældre for Manila og Marina.

sh-35751

Til maj skal vi f.eks til USA sammen med pigerne! Gud hvor jeg glæder mig til sol, varme, og en masse oplevelser. Men nok om den tur, den lover jeg i nok skal få lov at høre meget mere til..

Huset som jeg har boet i indtil nu, er der desværre fundet tegn på fugt i. Derfor har jeg måtte finde et nyt sted at bo – det lykkedes mig så i sidste uge. MEN grundet jeg og pigerne skal være ude af det gamle hus senest den 28 Marts, og jeg først kan flytte ind i det nye hus 1 Maj – har vi derfor valgt at tage på ferie hjemme hos Mark. Jeg er dybt taknemmelig for at Mark har tilbudt, vi kan være hos ham noget af tiden, det betyder rigtig meget for mig,at det forhold som Mark og jeg har sammen fungere, da vi har to små piger som fortjener det bedste i livet!

Jeg er spændt på hvor mange gange jeg får lysten til at slå ham i hovedet, og råbe, VÅGN OP MARK!
Men det kan selvfølgelig også være jeg bliver positivt overrasket – nu er det trods alt nogle år siden Mark og jeg har været sammen i flere dage i træk.

moniogmark2

Jeg glæder mig til at dele oplevelsen om at være under samme tag som Mark med jer! Måske jeg får brug for lidt gode råd samt selvindsigt undervejs – så må jeg lige spørger jer til råds.

Hav en lækker mandag – nu vil jeg lede efter mine piger i en af flyttekasserne.
(Ironi kan forekomme)

De bedste hilsner,
Monique.

11 kommentarer

 • Emma D

  Jeg har bare lyst til at skrive, at jeg har den dybeste respekt for den måde i er forældre på. Jeres børn vil for altid værdsætte at i har formået at holde ved jeres lille familie selvom i ikke længere er et par. Jeg har ikke nogle gode råd til det andet, men i fortjener et stort klap på skulderen. God påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er super dejligt at høre at i kan finde ud af det sammen. Det er ikke alle der skal være i et forhold sammen, men at kunne være forældre sammen er fantastisk for jeres 2 piger.
  Held og lykke med det hele, vi ser frem til at kunne følge lidt med på sidelinjen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathasja

  Om ik andet, når du får brug for højt til loftet, så er en gåtur i køge by, havn, strand og omegn dejligt (hvis han stadigvæk bor der)! Håber at i får det bedste ud af det, kan være du ligefrem synes det er dejligt at være to på pigerne fast hver dag 😄 .. held og lykke med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Nielsen

  Hej Monique
  Bare husk og tag en dag af gangen, trække vejret en ekstra gang.
  Og at lytte til hinanden og hvis der er usikkerheder så husk at stille spørgsmål til dem så der ikke sker misforståelser
  Til hvis det skulle blive nødvendigt husk ikke at sætte pind i gamle følelser
  Og til sidst og ikke mindst altid følg dine mavefornemmelse det plejer at hjælpe for mig
  Men det lyder dejligt at pigerne kan komme til at bruge lidt tid med far

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva P

  Så flot at gøre det for pigernes og jeres venskabs skyld.
  Sikker på at dig, Mark og pigerne finder id af at leve under samme tag og får en super ferie til sommer 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Gør det du føler er mest rigtigt! Så stærkt du gør dette fortsæt det mega gode arbejde!!
  Det er ganske rigtigt det bedre at ha to glade forældre end to der ikke er glade! ❣️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Tak for din kommentar, vi forsætter det gode samarbejde. Hav en dejlig aften. Knus Monique.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej, ift at skulle være under samme tag med en anden voksen, som man ikke er vant til, er det vigtigt at give plads og frem for alt lytte.. hvis man finder det svært (hvilket det nemt kan blive) så træk vejret en ekstra gang, selvom man har lyst til at råbe og skrige.. gentag hvad den anden siger, ikke bogstavelig talt, men få spurgt, mente du det her, når du siger sådan? Jeg forstår du siger dette, er det korrekt?
  Så undgår man ret mange misforståelser og konflikter.
  Håber du kan bruge rådet til noget 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Tak for din tid til at komme med gode råd, dem vil jeg tage til mig. Jeg håber vi får det bedste ud af det, især for pigernes skyld. Og at de kommer tættere på deres far. Hav en dejlig aften. Knus Monique.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Men hvis Mark tror lidt at i er sammen kan han så ikke komme til at misforstået i skal bo hos ham i noget tid ? 😊 Hvor har du så købt hus ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Hej Maria.
   Vi skal ikke bo hos Mark, vi må have nogle af vores ting der – og være der noget af tiden. Jeg har gjort klart overfor Mark jeg ikke ønsker at finde sammen med ham som kæreste igen, da det ikke fungere. Mine børn fortjener at have 2 glade forældre hver for sig – end to sure forældre der lever sammen.
   Jeg bliver stadig i Ringsted, har dog ikke købt hus – men lejet.
   Knus Monique

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal jeg i retten mod Fie Laursen?