NU MANGLER FIE LAURSEN PENGE!!

Skal jeg i retten mod Fie Laursen?

Hejsa igen kære følgere.

Som rigtig mange af jer har læst i går, så gik jeg virkelig til angreb på Fie Laursen i mit seneste blogindlæg. Jeg har fået en masse respons på mit indlæg, og som rigtig mange skriver til mig, så synker jeg ned på Fies niveau. Ærlig talt så kan jeg kun give jer ret i jeres angreb på mig.

29134245_10156060768307976_1841885187_n

JA! Jeg gik over stregen med hensyn til mit blogindlæg omhandlende Fie. Det er ikke okay at kalde et andet menneske for grim eller udtale sig omkring, at de lugter!! Jeg ved det godt. Ærlig snak – så har jeg simpelthen set mig så sur på Fie, at jeg ikke har kunne tænke, hvad der er okay og hvad der er forkert. Jeg har nu prøvet på at råbe op om min mening om Fie. En uges tid efter fortsætter Fie med de ting, som jeg synes er så grænseoverskridende for andre mennesker. Jeg lavede i går indlægget for at give Fie tilbage af egen skuffe, så hun måske kunne sidde med en følelse af “AV DET GJORDE SGU ONDT!” Jeg ved naturligvis godt, jeg er naiv, når jeg kan få sådan en tankegang.

Fie lavede i går et grimt indlæg om Caroline, hvor Caroline går ind og forsvarer sig. Jeg bliver personligt provokeret af, at Fie kan sidde på sin story og bare grine af, at folk sviner hende til. Fie startede med at blive et kendt ansigt ved, at hun sad og græd på åbent tv, fordi hun blev mobbet. Men den dag i dag er Fie ligeglad! Hun elsker faktisk, når folk sviner hende til! Hvordan kan det ændre sig, efter hun er blevet kendt?? Jeg forstår det altså ikke. Jeg spørger også mig selv, hvordan hendes følgere kan blive ved med at støtte hende, når hun behandler andre mennesker så groft? Men når jeg åbner munden er mine følgere der med det samme! Tak fordi I er så fornuftige og tak fordi I kender mig så godt og ved hvad jeg står for, at I faktisk giver mig en skideballe over mit indlæg!

Jeg har fået så mange privat beskeder og mange er meget enige. Samtidig med, at mange gerne vil have jeg stopper, fordi jeg er så meget mere end det. Og ved I HVAD? I har så meget ret. Og godt at I holder mig i ørerne så jeg ikke ender i det kaos. Jeg er glad for, at I husker mig på, hvem jeg er. For nej jeg vil ikke ende som Fie. (DET LOVER JEG ALDRIG KOMMER TIL AT SKE) Jeg bryder mig faktisk ikke om at svine andre reality deltagere til. De er alle sammen mennesker. Uanset hvad så er Fie også et menneske. Jeg håber jo inderligt, at Fie er vågnet op.. Eller bare stopper med at være så grov mod andre. Hun har et netværk, hun kunne bruge til så meget positivt. Jeg beklager meget, hvis nogle føler sig trådt på, det var bestemt ikke min hensigt.

Derudover kan jeg også fortælle jer, at jeg vågnede op til en lille privat godmorgen besked fra Fie. Fie har simpelthen valgt at gøre sig til offer i denne situation, da hun ikke har noget modspil til mig. Fie skriver faktisk godmorgen til mig, hun vil lige informere mig om, at jeg skal sende min mail eller telefonnummer til hende, da hendes Advokat tager over her fra? Seriøst FIE?! Det er godt nok en doven advokat, hun har fået fingrene i, hvis han/hun har bedt Fie om selv at indhente disse informationer på mig. Min mail ligger offentligt på min IG profil samt herinde på min blog. Så det må I altså selv anskaffe jer. Jeg kan se, at Fie er besøger min blog – så hun kan vel lige overskue et enkelt klik under kontakt.
Så finder hun faktisk min mail.

Medierne har læst mit opråb, hvor jeg ønsker en mundtlig dialog mellem Fie og jeg, og de har faktisk sagt, at de vil prøve på at arrangere det. Men Fie har givet udtryk overfor mig, at hun ikke ønsker yderligere dialog mellem os. ØV ØV!

Samtidig vil jeg gerne understrege, at jeg ikke “opdigter” historier som nogle andre gør. Her nævnes ingen navne 😉

29251310_10215022918313777_1748824857_o
Tak fordi I læser med, i får lige en møsser herfra.

Nu vil jeg vende tilbage til min hverdag, som er fuld af kærlighed fra små skønne væsner

De kærligste hilsner,
Monique.

11 kommentarer

 • Lt

  Kan du så ikke lige forklare hvorfor Onani Caroline facetuner sine billeder så voldsomt? Hun synes jo tydeligvis selv hun er grim … Super ærgeligt … Men hold k*** hun ser dum ud på de facetunede billeder!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hej Monique, synes det er super fedt du kan indrømme dine fejl, synes Fie kunne lære en held el af det, og synes det er rimlig barnligt at hun har valgt at trække en advokat ind i det her.
  Håber du skriver flere indlægs om dit liv og dit forhold til deltagere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marikka

  Jeg synes det er fedt, også selvom du gik over stregen… Har du forresten noget at byde ind med til hendes nyeste stunt på P3? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Tak. Nej det har jeg ikke – for jeg har ikke hørt det.
   Men der kommer selvfølgelig et modsvar til hendes blogindlæg om mig – skal bare lige finde tid til det.
   Knus Monique.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Jensen

  Skønne Monique. Jeg brænder for at fortælle dig, at det udelukkende kun er GODT det du gør.. selvom Fie netop lige har skrevet et af hendes meget populær “offer-indlæg” skal du vide at jeg 100% har din ryg! Jeg håber så inderligt en dag, at flere bloggere vil gå imod hende, og på samme måde som dig, advare os andre om hende. Vi ved alle sammen godt, at du ikke skriver indlæggene for opmærksomhed fra Fies side, men du oprigtigt bare har fået nok. Det har vi alle. Så hold kæft hvor er jeg glad for, at nogen tør stå frem, så vi forhåbentlig kan få fat en stopper for den syge kælling. Dette har jeg også skrevet inde på hendes blog. Bliv ved med det du gør, tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Krog

  Ærligt, jeg synes det fedt du tør stå frem og sige at det du gjorde var pisse dumt og lavt (hvilket det var) men seriøst… du er da stadig mega led overfor hende, amen man skulle da tro, at en voksenkvinde som dig, kunne blande sig udenom… omfg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hvorfor har du et behov for at blande dig? Jeg synes generelt alt det pladder de piger har gang i er det mest latterlige jeg længe har hørt. Men hvorfor vil du gerne være en del af det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Kære Monique, igen.
  Som jeg skrev tidligere, synes jeg det er på tide at du skal overveje hvad du skal bruge din energi på. Og du er ikke et hak bedre end Fie selv, det skal jeg lige gøre meget klart for dig. Men dog må jeg sige, at det er fedt at du selv kan se din egen fejl og indrømmer den i dette indlæg. Dog synes jeg du helt skal stoppe NU med indlæg omkring Fie. Dit image bliver altså ikke ændret når du bliver ved med at snakke om andre mennesker. Så stop nu og forkuser på din familie og din karriere og dig selv istedet for. Forbedre dig selv og lad være med at se ned på andre mennesker, fordi de er anderledes end du er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten nielsen

  Fuck det er langt over grænsen at skrive sådan om Fie..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Hej Monique.

  Da jeg valgte at følge dig efter din optræden på paradise, var det fordi jeg syntes du havde ben i næsen og ikke var som de andre. Du gik gerne mod strømmen, hvilket jeg også respekterede – men på en ordentlig måde.
  Derfor – selvom jeg bestemt ikke bryder mig om Fie, så syntes jeg også at du synker til hendes niveau. Hvilket er super ærgerligt. Du er siden din optræden blevet mor til to og ligesom jeg selv, to pseudo tøser. Endnu en grund til at jeg fortsatte med at følge dig. Men nu sidder jeg lidt med en tanke om hvad det her så lærer dem. Øv.
  Jeg håber du vil rejse dig og rette ryggen igen og være den voksne og bedrevidende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Finn Christensen

  Du har intet at fortryde i dit angreb på Fie Laursen. Hun er ærlig talt en billig pige. Jeg blev meget overrasket da hun i en afstemning i dette års Paradise Hotel tilbød drengene, at de kunne give hende et dickslap hvis de stemte på hende. Ærlig talt, hvor langt ned kan man gå.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU MANGLER FIE LAURSEN PENGE!!