DITUR.DK + RABATKODE TIL JER

NU MANGLER FIE LAURSEN PENGE!!

Åh hvor kan jeg bare ikke holde min kæft, selvom jeg burde. Nogle mennesker holder protester eller demonstrationer, fordi de er uenige med folketinget og politikerne. 

Jeg holder seriøst snart en mod FIE LAURSEN! Hun er så pisse hamrende belastende. 
28945335_10215017713743666_776628476_o

Jeg har et spørgsmål til folk. Hvorfor er det i ser op til hende? Hvad er det i godt kan lide ved hende? Kan hun overhovedet bidrage med noget positivt til jeres hverdag?? Jeg forstår jer simpelthen ikke.. 

Jeg kunne så inderligt godt tænke mig en mundtlig debat mellem Fie og jeg.. 

Har i set hendes blogindlæg om de nye divaer, og den måde hun snakker om dem i hendes intro. Ikke nok med hun er så grim, så snakker hun ligeså grimt. Er det ikke sjovt nogle forældre kan få så grimt et barn, når en søskende til barnet er så meget pænere?? Sjovt Boris aldrig nogensinde er indblandet i negative ting, alligevel er han en stor personlighed her i DK. Kunne han ikke lærer sin lillesøster en lille smule af det?? 

Jeg vil for det første gerne kommenterer på Fies udtalelse om Maja (Fra Paradise). Fie mener Maja går alt for meget op i følgere på IG?? Hahahaha shit det er sjovt. Maja har 100 tusinde ÆGTE følgere på sin IG. Fie har 248 tusinde følgere, hvor halvdelen er købt. Som mange også ved har Fie også fans profiler. Nu er det bare sådan, at nogle af Fies ”veninder” har informeret os andre om, at Fie opretter dem selv. Haha, det seriøst sjovt. Hvorfor køber man følgere, likes, kommentarer mm?? Er det ikke at gå for højt op i det. Alle reality deltagere, inklusiv mig selv, elsker vores følgere, og jo flere jo bedre. For det viser man har en personlighed folk ønsker at følge! 

Nå lad os gå til næste step. Caroline! ORNANI CAROLNE, som Fie nu kalder hende. Måske vi også skulle til at kalde Fie for LUDER FIE, STOFFER FIE, GRIMME FIE, LØGNEr FIE, LUGTE FIE, jamen jeg kunne blive ved. Vi alle sammen ved, som Caroline også skriver i sit indlæg, så har Fie taget penge for sex. Eksempelvis 3000kr for en fyr, hmm? Det er at sælge sig selv. Og jeg troede Fie tjente rigeligt med penge, det siger hun da altid? Hvis hun selv synes hendes narko krop med bumser overalt er 3000kr værd, så lad hende dog. Jeg synes personligt ikke. Jeg vil faktisk mene fyren skulle have penge for at knalde hende!!

28946231_10215017713823668_1460966667_o
Dette er et billede af noget Fie sender ud på hendes snap. Her ses Fies kort. Da hun hedder Grøndahl til mellemnavn. 

Fie beskylder Caroline for at være usoigneret. IGEN kan jeg kun grine. For er der en pige, man altid ser på hendes sociale medier, der har fedtet hår så er det hende. Fie var med i den samme sæson Paradise hotel som jeg var. OG jeg har aldrig mødt et menneske der har så store sved problemer. Hun STINKER. Drengene gad ikke sove på værelse med hende fordi hun lugtede. Jeg er begyndt at tænke lidt på, om Fie digter historier om andre mennesker. Hvor får hun de historier fra? Det er da fordi hun spejler sig selv i alle de løgnehistorier. Pigen er seriøst syg.

Vi alle sammen ved, at Caroline har gjorde det godt i tv’et, hun var ikke spydig, men opførte sig i det mindste fornuftigt da hun havde tv tid. Det giver gode seer. Jeg skal være ærlig at sige jeg tænkte også mit, første gang jeg så Caroline på tv, men jeg måtte stadig tage hatten af for Caroline, for hun laver godt tv! Efter jeg lærte Caro og kende, kan jeg intet negativt sige. Hun er en sindssyg sød pige, men hun er reality deltager, og som mange af os andre ender hun i krig med Fie, faktisk bare fordi hun er sig selv – eksempelvis som hun var på Paradise Hotel. Caroline stod ved når hun havde brug for at få taget trykket, synes virkelig det fedt hun var så åben og ærlig om det, HUN VAR BARE SIG SELV. Det ikke første gang Caroline onanerer på åbent tv. Så hvis det var fordi Caroline onanerede i Diva i junglen, så er det også filmet med 100 procent sikkerhed. Caroline har ikke skulle bede en kameramand om at filme det. Så den beskyldning, synes jeg også vi skal pakke væk. Hvor har jeg ondt af Caroline, de sidste mange år har hun virkelig stået forskud i Fies lys, bare fordi hun var sig selv på åben skærm – i det mindste er Caroline bare sig selv? Det er blevet en leg for Fie, det der med at hænge Caroline ud, og trække det tilbage igen bagefter. Og ærligt så fortjener Caroline det slet ikke … Hun har fået et stort navn herhjemme, fordi hun var ærlig på åbenskærm. Og det kan Fie bare ikke tåle, fordi så er det ikke Fie der bliver omtalt i medierne. Hvad gør Fie så? Hun nedgør og er decideret ond overfor Caroline, for at promovere sit eget navn. Og det en ussel måde at gøre det på  Fie! 

Jeg ved godt folk tænker ”Jamen Caroline skriver også om Fie”, og det rigtigt, men det er Fie der starter hver gang. Samt Caroline forsvarer sig bare, det vil alle mennesker gøre, men Fie hygger sig med det. Fie er jo ligeglad med, at alle mennesker hader hende. Et lille eksempel her: Jeg så bladet M havde lagt et billede op af Fie på deres IG konto, der er 55 kommentarer. Ud af de 55 er 53 negative ting om Fie. Hvis det var mig havde jeg pakket mig selv helt ned – havde virkelig været flov, men Fie er ligeglad, hun elsker det bare? HVORDAN KAN HUN LEVE MED SIG SELV… 

Jeg kunne blive ved og ved, og det her er sikkert ikke mit sidste indlæg om det usympatiske menneske!
Hvis i sidder derude og har en god ide til, hvordan vi kan få stoppet hende, så send mig en besked med det samme!

Og det var Monique for idag! 

50 kommentarer

 • Anna

  Hej! Hvad har du gang i? At tale så grimt om et menneske, har normalt ikke noget mod Fia eller dig, men dine udtalelser om en person, der har valgt, at gå sine egne vegne…..Det er hendes liv ikke dit, har hun lyst til, at tage penge for at fyre er sammen med hende, så lad hende gøre det, det er heldigvis ikke noget du styre.
  (Det er intet hate, kan godt lide dig synes bare du burde have lidt respekt, for andre mennesker, kan godt forstå, at du går i “forsvar-position” overfor din veninde Caroline…)❤️❤️❤️- Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Tak! Du får mig til at se noget som jeg sikkert selv aldrig ville havde inset! Jeg har altid syndes at Fie var den bedste, men hvorfor? Hvorfor?! Det kan jeg slet ikke svare mig selv på efter dit ærlige indlæg. Ja ok, Fie kan havde haft det svært? Måske er det derfor at hun kalder sig selv en bitch?! Ærligt ville jeg med glæde også gerne få Fie lidt ud af medierne, for hun laver da ikke andet en negativitet og splid! Tak Monique:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Møller

  Istedet for at bruge så meget energi, på så barnligt et indlæg… Så hver lidt mere voksen og brug din energi et andet sted, er sikker på det kunne lade sig gøre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Ærligt, jeg er 14 år gammel og jeg kan tydeligt se at det du har skrevet om hende er lavt og at du tænker som et barn på 10. Fie har haft det svært med meget af det du skriver om, især det med kokain og hun var meget langt nede på det tidspunkt. Tænk engang at du som en voksen person kan side og skrive sådan noget om andre mennesker og så endda ligge det ud offentligt. Det er lavt og klamt man kan finde på det. Hvis man lige vender den om og siger at du har været igennem en meget svær tid i dit liv, og du har taget alt for meget kokain. Så tror jeg heller ikke du ville syndes, at det var sjovt hvis en anden offentlig person lagde sådan noget op om dig. Oven i købet billedet med. Et godt råd til dig er at tænke “vil jeg have at der var andre der lagde sådan noget op om mig, hvis jeg stod i den situation”. Det er Self okay hvis du tænker grimt om hende, men det er noget helt andet at ligge det ud offentligt. Det er lavt af dig. Stop det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Udover at jeg synes hele “krigen” er åndssvag, så bliver det ikke bedre af, at en der vidst ikke kender Fie ret godt åbenbart ved så meget!

  Udover det vil jeg, som de andre, også sige at jeg får lidt ondt af dine børn, hvis “internettet DR for evigt” som man siger. At nedgøre en pige på grund af bumser? Hvorfor skal det overhovedet ind i sætningen? Stakkel dine børn HVIS du er så overfladisk at bumser gør en klam. Håber for deres skyld ikke de kommer i puberteten eller for akne… Jeg ville da nødigt have min mor syntes jeg var klam, på grund af en naturlig udvikling i kroppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  HVOR ER JEG ENIG! ENDELIG NOGEN SOM FUCKING TØR SIGE TINGENE LIGEUD! Jeg håber en dag, at ALLE bloggere gør som du gør, og vi kan stoppe den syge kælling… Bliv ved med det du gør Monique. Det mener jeg virkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hold da op! Ja det kan godt være fie ikke er det bedste forbillede for unge mennesker osv. Men at du kan tillade dig at skrive sådan om et andet menneske og dele sådan nogle billeder, hold da op du burde virkelig skamme dig over dig selv! Ligemeget hvor meget eller hvor lidt Fie har gjordt er det jo helt til grin at lave sådan et opslag! Helt fære at du ikke kan lide hende, men så lad dog pigen være, istedet for at ja praktisk talt mobbe hende for det er jo det du gør. Du er på ingen måde bedre selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hej Monique jeg vil bare lige sige at jeg er stor fan af Fie og at jeg selv har haft en fan profil af hende, og jeg synes hun er så super sød og jeg forstår simpelthen ikke at DU kan være så grim i din mund når du har to små børn.
  Vil også lige sige at jeg er 13 år gammel og selv jeg ved man ikke skriver sådan noget, en ting mere det staves ONANI og ikke ORNANI, bare så du ved det kh Stephanie følg mig på insta Stephanie8029 så i ved det er et barn der skriver det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Nu er jeg ikke selv den største fan af Fie, men måske du burde have stoppet op og tænkt dig om, før du skrev dette indlæg.
  Du beskylder Fie for at snakke grimt, men samtidig føler du det er okay at svine hendes udseende til og kalde hende en luder.
  Det er fair at sige sin mening, men hold en ordentlig tone, for lige nu er du ikke et hak bedre end Fie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Og hvad i al verden får du ud af at skrive det her? Tænk at opføre sig sådan, når man er et voksent menneske med to børn. Fair nok at tænke de ting, men at gå offentlig ud med det. Pinligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • U

  Det indlæg siger mere om dig end om fie 😳 er ikke fan af fie , men heller ikke dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg kunne ikke være mere enig! Fie er et sørgeligt menneske. Forstår ikke folk støtter en pige der er så forstyrret og falsk.
  Og jeg forstår slet ikke generelt hvordan så ligegyldige personer kan få “fans” ved ikke hvem der er dummest Fie eller folk der ser op til hende. Det er sgu for ømt! Håber ikke mine yngre søskende kommer til at følge hende på nogen former for sociale medier når de bliver ældre. Alt i alt håber jeg bare at Fie stopper sit pis og lader unge piger være, forstår ikke at hun kan være så egoistisk at hun vælger at være så dårligt er forbillede for unge piger..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hehe er ret sikker på at Fie selv har skrevet nogle kommentarerer herinde……. Med forskellige navne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nikkerbabe

  Endnu mere efter du har sendt mig en kommentar også 🙂 Har skrevet nyt indlæg idag om jeg gik over stregen i dette.
  Kh Monique.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alicia

  Når man skriver et indlæg som du gør, så går jeg ud fra at du også forventer kommentarer som ikke giver dig ret! Fie er på ingen måder min kop te, men som du skriver synes jeg virkelig ikke du er bedre end hende. Du skriver så grimt, og synes det er pinligt for dig at du ryger ned på hendes niveau! Og tænk på at du rent faktisk er nogens mor, og at dine børn på et tidspunkt kan læse alt hvad du skriver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anon

  Gud, hvor er I allesammen fuldstændigt skudt i hovedet. Fatter ikke at jeg lige spildte tid på at læse det her pladder. Troede at der ville være et oplysende, uddybende indlæg og ikke dette.
  Kan I ikke bare være komplet ligeglade med hinanden og så fokusere på jeres eget liv i stedet, evt. ignorere hinanden og så stoppe den konstante mudderkastning.
  Ikke så underligt at verden er så forskruet når alle har så travlt med at trække hinanden ned.
  DU/Monique, hvem du end er, siden jeg ikke ser tv, du er altså ikke en dyt bedre end alle de andre “Mean Girls”, så lad vær med at prøve på at hive dig selv op på en piedestal.
  Det gør mig så trist at tænke på at det er folk som jer vores børn skal vokse op med at se på tv, og at det er jer der skal forstille at være forbilleder, med alle jeres degraderende og nedværdigende kommentarer om andre mennesker.
  Hvis man ikke kan lide nogen så bare shhhh, og så ellers skal man bare holde sig langt fra hinanden når det er. Prøv det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du skriver det vi andre tænker! 🙏🏼#STOPFIELAURSEN!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mel

  Synd. Du sænker ned på hendes niveau, selvfølgelig bliver pigen ved, hun får opmærksomhed hver gang, og dårlig opmærksomhed er vel bedre end ingen. Så i opmuntre hende kun til at blive ved.. desværre. Jeg er også super træt af hende, men faktisk også Caroline, og du er også godt på vej. Utroligt man kan bruge så meget produktiv energi på noget så negativt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bekendt af fie

  fie går efter dig nu.. et godt råd. slet de indlæg du har skrevet om hende. hun tager den ikke offentligt med dig, men bag de ovale vægge. vær sød ikke at offentliggøre denne kommentar, da vi kun er få der kender til det her. hun kan ikke gøre dig noget,når indlæggene er væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Hold nu op… Du er en voksen kvinde og mor. Du skriver nogle modbydelige ting i dette indlæg, og synker dybere end både Caroline og Fie til sammen. 😩😩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor meget har du så lige tjent på det her blog indlæg?
  Og hvorfor er behovet der for at fortælle din mening om Fie?
  Hvorfor ikke blive voksen og passe sine egne ting?
  Mange ved da godt alt det du siger om Fie, men gør det dig til et bedre menneske at få folk til at gå imod hende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Du mangler noget selvrespekt …. sørgeligt du bliver nød til at nævne Fie for at folk gider læse dine ting … øv hvor er du et sølle menneske :-((

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er mere forundret over at du tillader dig, at blande dig. Du burde ikke synke ned på det niveau og da SLET ikke når du har børn…. Hvad er du for et forbillede, når du sidder og kalder andre mennesker, narkeluder og jeg ved ikke hvad.
  Jeg mistede mere respekt for dig i disse 2 minutter det tog at læse det, end jeg nogensinde får for både Fie og Caroline. Over and out 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du er lige så usympatisk som Fie er. Lige nu ER du jo hende. Koncentrer dig om at være et forbillede for dine børn i stedet for at få opmærksomhed på andres bekostning. Det her opslag (sammen med de andre du har skrevet om Fie) placerer dig på det lavedeste niveau af at være et menneske. Hvordan kan man få sig selv til at skrive sådan noget om andre. Jeg forsvarer ikke Fie her, jeg mener blot at du er på et lige så lavt niveau som hun er. Det er uværdigt af dig og det er virkelig pinligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Jeg kunne ikke læse mere end halvdelen. Jeg fik det simpelthen dårligt. Jeg ærger mig sådan over, at du og Fie, og vel sagtens mange andre der skriver lignende indlæg på sociale medier, skal være forbillede for mange unge piger. Jeg synes det er så ærgerligt at I ikke tager del i feminismen eller i det mindste udviser en lille smule søstersolidaritet. Hvis du ikke kan lide denne Fie, eller hvad hun ytrer, så er det jo helt fair, men det er ikke et grundlag for at hænge andre ud på denne måde. Du er jo ikke et hak bedre selv, når du kommer med anklage på anklage – og kommer med kommentarer på hendes hår og sved? Og hvad så? Og hvad så hvis hun har tager 3000 kr for sex med en fyr? Hvis hun havde lyst til det og har det godt med det – så skal hun da have lov til det. Hun har så vidt jeg ved ikke tvunget andre til noget? Jeg synes bare det er så ærgerligt at kalde hinanden for luder og lignende. Come on kalenderen skriver 2018!!! Jeg bliver sgu lidt ked af det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Det er vildt du tør lave det her indlæg. Nu studere jeg selv jura og dog er jeg langt fra at bestå og komme ud på markedet, men jeg kan allerede i dine indlæg se du har brudt 3 paragraffer. Værst af alt har du brudt æreskrænkelse, som kan give dig 6 måneder i fængsel og en stor bøde. Jeg ved ikke om du har hørt om Maria, der havde en gossip Instagram som faktisk var den der lagde det Coke billede op du har lagt op, men hun blev vidst dømt 7 måneder efter Fie’s retsag imod hende. Hendes forstander var fra min onkels advokatfirma og de er dygtige men kunne intet gøre imod Fie, da hun hyre Danmarks dyreste advokater bare for at få et kækt smil og følelsen af at vinde. Tænk dig om smukke. Slet dit indlæg og skriv et indlæg, hvor du tager ordene tilbage. Du synes det er sjovt lige indtil Fie sagsøger dig og dine børn skal undvære sin mor i mange måneder for også at rippe dig for penge. Nøgen billeder og alle de personlige ting du udstiller hende på, er også ulovligt, da Fies navn er hendes brand og hendes job, og du skader i dine indlæg hendes brand, som kan gå under “virksomhed”, da hun er registeret.

  Tag det fra en pige der ved latterligt meget om jura og kender til Maria’s sag. Hun havde en pige på 1 år. Kan du forstille dig at skulle sidde inde, væk fra dit barn fordi du fuckede med en lille blogger pige?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Hold nu op hvor har du da bare ondt i røven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Jeg bryder mig heller ikke om fie, men derfor har jeg ikke behovet for at snakke grimt om hende. Det gør ikke dig til et bedre menneske. Det for dig kun til at synke ned på hendes niveau. Og at du bliver ved med at lave blogs om hende er jo kun omtale for hende? Så i stedet for at svine hende til, Kunne du jo nøjes med at give Caroline et klap på skulderen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hahah amen du kan da tage dem i hånden og fis afsted…. du er da fuldstændig af sammen støbning som fie og onani Caroline. Læs dig eget sprog mutella 😂😂😂😂😂 du befinder dig altså i nøjagtig samme kategori/luderbarometer som tøs 1 og 2 😂😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann cecilie

  Jeg er helt enig! Synes satme hun synker for lavt , hun fortæller selv hun har været udsat for mobberi, men hun er mpbberen selv! Noget burde gøres! Sååå enig! 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Trier

  Jeg synes det er komisk, hvordan du skriver at du gerne vil have en mundtlig debat med Fie, hvorefter halvdelen af hvad du skriver ikke er debattion, men tydelig svineri af Fie. Som følge af det du skriver i dette indlæg, så er du ikke bedre end Fie selv, da der intet konstruktivt er ved at kalde hende grim. Udover det, er det ret tydeligt at du allerede ‘er på Carolines hold’, hvilket gør at man ikke tager det du skriver seriøst, da du ikke holder dig neutralt imellem dem. Småting til eftertanke. God dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hold da op en gang lort. Synes det er nogle voldsomt modbydelige ting du skriver og meget negative. Hvis du selv er imod den slags, hvorfor så gøre det samme? Dit svar vil sikkert være, at hun skal stoppes, hun selv har startet det her eller at hun selv udtaler sig grimt om andre. Det du ikke ser er bare at du ikke er bedre selv, og også er et dårligt forbillede når du tackler det som du gør. Husk nu at behandle andre mennesker ordenligt, det her opslag er bare ikke godt nok! Hvis du ingen grund kan se, for at opføre dig ordenligt, så tænk dog på dine børn eller følgere som al din negativitet og had smitter af på. Denne kommentar er konstruktiv kritik, så tag den som det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg hader hende ikke men Kan ikke lide hende synes alt det hun gør er ondt også mest fordi jeg elsker maja og Caroline meget de skal ikkw havde det sådan fie skal stoppes hun er bare en stor idiot
  Freja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hatten af for dig Monique! Det fandeme godt skrevet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tammi

  Har kun en bemærkning, fedtet hår betyder ik at man er usoigneret. Det faktisk utrolig godt for ens hår at man ikke vasker det specielt tit.. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Monique… jeg gir dig ret hele vejen igennem.. men virkelig? Disser du fie på hendes udseende? Stop.. bare stop.. du er et fornuftigt menneske, men lige nu synker du ligeså langt som hende…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ligegyldigt

  Du må meget undskylde, men jeg synes ikke, at du burde skrive så voldsomt onde ting på din blog. Der er mange unge piger der læser dette, og ved at læse dette indlæg lærer de at skrive sådan om andre. Det er efter min mening okay, at skrive om andre- sålænge det ikke krænker dem så vildt. For det Fie gør, har ikke noget at gøre med at hun lugter. Vi er bare mennesker. Jeg kan selv ikke lide hende, men jeg kan ikke lide at høre folk snakke SÅ ondt om folk, specielt ikke når alle kan læse det. Specielt de 12 årige piger, der tænker, de nu også må skrive sådan her til andre, eller måske også sige det. På den anden side har du selv to døtre, og jeg ved godt de slet ikke er gamle nok til at læse eller skrive, eller i det hele taget den her verden af samfundet. Men hvad ville du sige, hvis der var nogle, der lærte dine piger at snakke sådan her i en alder af måske 10? Og hvad så hvis de hørte, at det er deres mor der har brugt disse ord. Kan virkelig godt forstå du tænker de her ting, og at du har brug for at sige dem til nogle, men du er ikke bedre end Fie ved at skrive det her på din blog. Hvis du virkelig hader hende så meget, så lad vær med at bruge så meget tid på at snakke grimt om pigen. Hvis du ikke kan, skriv det til dine veninder. Jeg ønsker dig en super god dag !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er hverken fan eller andet af hverken dig eller fie, men jeg kan ikke andet end at tænke på om du som forælder ville synes det var rart at en anden skrev de ting du skriver om fie om dit eget barn? Jeg er helt med på at mange af de ting fie gør er forkastelige, men meget af det du kritiserer fie for at gøre mod Caroline gør du vel også selv med dette opslag. Jeg kan ikke lade være med at tænke på om du ikke kunne holde alle dine anklager for dig selv, med din alder og det faktum at du er forælder burde du vel have viden og takt nok til at kunne gøre det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Ikke at jeg er fan af fie, men hvad får dig (en voksen kvinde, for ikke at nævne mor) til at blande sig i Caroline og fies ‘Ting’ samt skrive så grimt? Hvorfor har du brug for at hænge nogle ud? Hvad har Fie gjort dig, siden du udtaler dig sådan? Du er jo ikke bedre selv er du? Er det her i indlæg ikke også bare for at få læsere, eller har du rent faktisk noget have have det i? Jeg er nysgerrig! Dobbeltmorale længe leve 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Ikke at jeg er fan af fie, men hvad får dig (en voksen kvinde, for ikke at nævne mor) til at blande sig i Caroline og fies ‘Ting’ samt skrive så grimt? Hvorfor har du brug for at hænge nogle ud? Hvad har Fie gjort dig, siden du udtaler dig sådan? Du er jo ikke bedre selv er du? Er det her i indlæg ikke også bare for at få læsere, eller har du rent faktisk noget have have det i? Jeg er nysgerrig! Dobbeltmorale længe leve 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Wow.. Troede godt nok ikke du ville synke så dybt. Ligefrem at kalde er andet menneske for grim, luder, ildelugtende osv., bare Wow.. Håber du har et pænere sprog overfor dit barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg er heller ikke fan af hende overhovedet, synes de ting hun gør er super mærkelige og ikke noget man burde når man har fans der ser op til en ! Men hvad har hendes udseende med det at gøre, bumser på hendes krop osv. Ingen er perfekte… forstår ikke hvorfor det er blevet så nemt at alle bare kalder hinanden grimme, vi er alle forskellige og heldigvis for det! Og at hun lugter, vi har vel alle noget som vi ville ønske der var anderledes ved os selv tænker jeg. Måske Fie har et kæmpe problem der, andre har sure tæer, dårlig ånde osv.
  Forstår godt du ikke kan lide hende, det tror jeg der er mange der er enige i, men det her er jo på hendes niveau hvilket er super ærgerligt, for det er jo det hun ønsker :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  For det første bliver man træt i hovedet af at læse dit indslag når alt står skråt.
  For det andet…. virkelig skod indlæg..
  Jeg hader fie og kan ikke holde hende ud. Men du synker lavere end lavt ved at lave sådan et indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ml

  Syntes ikke du er bedere selv mod fie i det her opslag?
  Intet imod dig, syntes du er en fab mor, men det bliver en smule for meget af hvad du siger fie gør forkert og at du selv gør noget lign.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hvor er det simpelthen et klamt, ubehageligt og dobbeltmoralsk blogindlæg. Puha hvad fanden er det du prøver at give videre? Det siger fanme mere om dig, end om Fie…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ja tidligere mobbeoffer ~ er blevet til en mobber! Synes det er vildt at man kan gå fra at sidde i god aften Danmark og tude og man er blevet mobbet hele sin skole gang! Også slev ender efterfølgende at mobbe alt og alle! Sikke et forbillede hun er for andre unge mennesker! Hvor er hun dog forfærdelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Tusind tak for dit ærlige blogindlæg monique! Det er SÅ rart, at se at der er nogen som tør sige sandheden om den tøs!! Det er skrækkeligt, at hun bliver ved og ved!! Hun SKAL stoppes, men hvordan?? 😡

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Nej hvor bliver jeg dog ked af det på dine vejne.😢 Man kan godt læse at du har fulgt rigtig godt med i alle disse groteske indlæg moren har lagt op. Jeg skriver ikke dette for at være provokerende, jeg prøver bare at forstå det?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DITUR.DK + RABATKODE TIL JER