Hvorfor vil min mor ikke have jeg får flere børn?

DITUR.DK + RABATKODE TIL JER

Godaften skønne jer. 🙂

Som lovet på min historie inde på min IG konto – kommer der her et indlæg om de produkter jeg idag har modtaget fra www.ditur.dk
Længere nede i opslaget kan du også finde en rabatkode til deres hjemmeside.

Mange af jer kender sikkert ditur.dk i forvejen, men til jer som ikke kender dem. Så sælger de utrolig lækre ure! Jeg har netop idag modtaget 3 super lækre ure derfra som jeg lige vil vise jer. Blandt de 3 ure har vi 1 herrer ur og 2 dame ure.

Jeg er helt pjattet med deres hjemmeside, ikke kun fordi jeg elsker ure, men deres webshop er så nem at finde rundt på, de har så mange forskellige mærker så der er ure nok til alles smag. Udover det så har de en fantastisk behagelig og god kundeservice. De er hurtige til at svare en, og det noget jeg vægter højt hvis jeg har et eller flere spørgsmål til en varer. Jeg fik sendt urene til mig igår, og allerede idag (under 24 timer) efter modtog jeg min pakke!
Alle sætter stor pris på en hurtig levering.
_______________________________________________________________________________________

Ur nummer 1: 
Model: Tommy Hilfiger 1781872 EMMY DAME. 
29003603_10214949626401525_2083941673_n
Beskrivelse om dette ur: 

Tommy Hilfiger designer og producerer ure i meget høj kvalitet. Urerne er designet af det ikoniske modehus Tommy Hilfiger, som blev stiftet af Thomas Hilfiger i New York. I dag er Tommy Hilfiger et af verdens største modehuse. De er kendt for deres moderne design, som ofte er inspireret af musikkens verden og trends.

Tommy Hilfiger 1781872 Emmy er et moderne dameur til den modebevidste kvinde, som ønsker at skille sig ud. Serien “Emmy” er designet med udgangspunkt i elegante og rene linjer kombineret med en unik urskive med en masse spil i. Model 1781872 har en lænke i rustfritstål med en guld toning. Urskiven er udført i en stål farve med elegante markeringer. Dette flotte dameur fra Tommy måler 38 mm. i diameter. Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM).

_______________________________________________________________________________________

Ur nummer 2: 
Model: Vincero Chrono S Blue/Black HERRE
28833306_10214949626041516_2115098041_n
Beskrivelse om dette ur: 

Vincero er et italiensk inspireret brand, hvis mission er at revolutionere ur-industrien, med sine kvalitetsure, til meget overkommelige priser.

Dette flotte Vincero Chrono S Blue/Black ur har en flot blå urskive som er synlig i mørket og en sort læderrem. Uret har et miyota urværk af høj kvalitet og er fremstillet i rustfrit stål. Selve glasset er fremstillet i safir og er derfor yderst modstandsdygtigt.

Vincero ærer historiens mest fascinerende ledere og værker. Derfor er det helt bevidst, at urene leder tankerne mod Romerriget, Michelangelo og andre historiske elementer.
_______________________________________________________________________________________

Ur nummer 3;
Model: Cluse La Bohème Rose Gold Black/Black DAME
28907646_10214949625041491_1656020343_n

Beskrivelse om dette ur:

Cluse er et unikt brand fra Amsterdam som fokuserer på simplicitet og har derfor et simpelt og elegant design. Et Cluse ur giver nogle fantastiske muligheder til dit outfit, ved at skabe et elegant og minimalisktisk udtryk.

Cluse La Bohème Rose Gold Black/Black har en guld urkasse, hvor diameteren på uret er 38 mm. Derudover har uret en elegant sort læderrem som passer til urskiven i samme farve.
_______________________________________________________________________________________

Hvis du går og tænker at du mangler et ur, men de 3 ure som jeg har modtaget og som i kan se på billederne, ikke lige var noget for dig, så smider jeg links til alle deres dameure og herreure, så det bare bladre igennem deres mange ure til du finder dit ”Det må jeg eje” ur. Jeg tør væde på du også finder et ur du vil elske 🙂

 Alle dameure: https://www.ditur.dk/dameure

Alle herreure: https://www.ditur.dk/herreure
Inde på deres webshop kan du også købe de populære urbokse:

https://www.ditur.dk/urbokse

 Som lovet får i selvfølgelig en rabatkode ind til deres webshop.
Koden er: Monique15
Og den giver jer 15% på alle deres produkter OGSÅ allerede nedsatte varer.

Rigtig god shopping! Hav nu en lækker onsdag aften.
Kys Monique

Dette indlæg indeholder reklame. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor vil min mor ikke have jeg får flere børn?