WOW - Hvordan tør du Monique?

Hvorfor vil min mor ikke have jeg får flere børn?

29003592_10214922974015232_908041472_n

Okay, nu er begge mine gravide maver endelig færdige. Og som lovet, deler jeg nu “opskriften” på hvordan man laver disse.

Jeg kan ikke helt tage æren for dem, da det altså er min mor som har lavet dem. Hun siger at jeg ikke må få flere børn, eller jo.. Men hun laver i hvert fald ikke flere af disse 😀

Nå, men altså du skal ha’ fat i et af de sæt fra en hobby forretning, hvor man kan lave afstøbning af sin gravide mave. (Du kan sikkert også lave det, hvis du blot har et par kilo for meget på maven. Haha!)
De er ikke så svære at lave, men du skal have hjælp til dette. Når du har lavet din gips mave, skal du klippe/rette kanterne på den. Nu til det sjove! Du skal ha’ fat i et spejl, hvis du er lidt overtroisk, så lad vær at ødelægge dit eget. Tag et smut forbi genbrugen og find et 🙂 Nu skal det ødelægges i flere 100 stykker, så hvis du har nogle aggressioner du skal af med, SÅ er det nu du skal slå til 😀 ..

28832731_10214922974055233_1722838745_n

Derefter skal i lime med en lim pistol, hvert enkelt stykke spejl på maven, for bagefter at fylde “hullerne” med flise klæb. Her tænker nogle nok, hvorfor smurte hun ikke bare maven ind i flise klæb først, og derefter sætte hvert enkelt lille glasskår på? DONT DO THAT! For så skal du ha’ sandpapiret frem,(min mor prøvede) og det gider du virkelig ikke.. Hvis du i stedet smør hele maven ind i flise klæb EFTER du har limet alle stykkerne fast, så er det nemmere. HUSK at lave mellemrum mellem glasskårende. Lad det nu tørrer i ca 5-10 minutter for derefter at tørre det overflødige flise klæb væk, så spejlet kommer frem. Brug din hånd til at smøre maven ind med flise klæb, derefter bruger du bare en svamp og en klud til at fjerne det overflødige. Lad det tørrer helt ind nu, og hvis du har lavet nogle fejl kan du sagtens rette dem til med lidt ekstra flise klæb og evt sandpapir.

29020158_10214922974215237_859712981_n

Rigtig god fornøjelse
Kys Monique.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOW - Hvordan tør du Monique?