Pigen der blev mobbet - mobber nu alle andre!

WOW – Hvordan tør du Monique?

maxresdefault

Det er nok den besked jeg har fået aller flest af det sidste døgn.. Og der vil jeg gerne lige tilføje – jeg ved det ikke. Jeg har haft lyst til, i rigtig lang tid, at dele dette indlæg med jer alle sammen, men jeg har haft Fie efter mig før, hvor hun beskyldte mig for at være en dårlig mor. Derfor har jeg tænkt over det her længe, om jeg overhovedet magtede det. Men jeg blev nødt til at tage det valg og ikke kun tænke på mig selv – så må jeg sgu tage imod en skideballe fra Fie og at hun har en kommentar til mit indlæg. Det skal hun også have lov til, så længe hun holder sig til indlægget og ikke mindst SANDHEDEN! Men jeg havde simpelthen et behov for at sige min mening i håb om, at nogle af de unge piger/drenge læste det. Og at få dem til at genoverveje om det virkelig var Fies videoer, de skulle bruge deres tid på til hverdag.

Jeg har simpelthen fået så kæmpe stor respons fra så mange søde følgere. Både gode og negative kommentar. Og det skal der også være plads til, for selvfølgelig er der mennesker i verden, Fie allerede har hjernevasket og de er 100% loyale over for Fie. Rigtig mange andre reality deltagere har skrevet til mig, at jeg er pisse modig og at de også tit har tænkt på at lave dette indlæg. Men som nogle af dem siger; ”vi har børn” og det der gør mest ondt, er hvis nogen siger noget ondt om ens rolle som eller om ens små kærligheder. Og derfor har de ikke kastet sig ud i det. Andre fortæller, at de har nystartede blogs, og at de helt sikkert også vil dele denne slags indlæg om Fie for at håbe, at nogle lytter til os. Og så er der også dem, som bare mener, at Fie skulle have været en abort. MEN – de beskeder, der har betydet allermest for mig – er jer søde unge piger, der har skrevet i altid har været fan af Fie, men efter i har læst mit indlæg, kan i faktisk godt se, hun ikke er et forbillede for jer. Det betyder alverden, det var lige præcis det, der var min mening med alt det her.

Det er ikke fordi, jeg har fået 100 beskeder fra Fies fan om, de ikke vil have hende som forbillede længere, men den lille procent, som faktisk har skrevet dette, er bedre end 0 procent. Med tiden håber jeg, at også andre bloggere åbner munden om Fie, for det er os, som kan råbe ud til alle de andre, at det ikke er godt for dem. Og jo flere jo bedre.

simone-nielsen

En pige som også tør åbne munden er Simone Hvenegaard fra Paradise Hotel! Hun har selv måtte forsvare sig på de forskellige sociale medier, efter Fie lavede shitstorm imod hende. Hvor er det frygteligt. Jer som har fulgt Simone siden hendes deltagelse i Paradise hotel, ved at der aldrig har været skyggen af dårlig omtale om Simone. Simone er den søde lille glade pige, der kysser lidt med ham den sjove Philip. Og ellers danser og fjoller hun sig igennem sin hverdag. Jeg har selv arbejdet sammen med Simone og jeg ved, hvor glad og positivt et menneske hun er! Men pludselig måtte Simone ind og forsvare sig på de sociale medier, fordi Fie åbenbart havde et behov for at hænge hende ud..

Det Fie gør, når hun hænger andre folk ud, er at LYVE om dem. Hun finder på alle mulige løgne og beskyldninger. Da det her skete for Simone, vidste hun slet ikke hvad hun skulle gøre. Simone bliver f.eks. beskyldt for, at hun skulle have taget stoffer. Simone kunne aldrig finde på sådan noget og ønsker heller ikke, at Danmark skulle tro det om hende, så Simone køre faktisk i bilka for at købe en test. Simone laver en video af hun tager en testen hvor de stoffer som Fie beskylder hende for at have taget vil kunne ses. Og sender den til Fie!  Simone går også ind på hendes sociale medier og forsvarer sig selv til det sidste. Tænk en pige bliver udsat for sådan noget! Men Fie vidste hun lige kunne tjene lidt penge på historien – hvordan Simone har det, er hun faktisk ligeglad med.

Simone er faktisk en af de piger, som har støttet mit sidste indlæg på de sociale medier, for som hun selv nævner i private beskeder mellem hende og jeg. ”Jeg magter ikke selv at gøre det, du har gjort Monique, for jeg synes hun er så ondskabsfuld og jeg tager tingene for nært”. Men hun er rigtig glad for, jeg har åbnet munden og hun håber også selv en dag, at hun kan hjælpe med at få de unge til at åbne øjne for hvem Fie i virkeligheden er…

Jeg håber i hvert fald stadig mange af jer tænker over om Fies videoer er tiden værd og om det er det i ønsker at bruge jeres energi på. Hun er i hvert fald ikke et godt forbillede. Rigtig mange mødre har også skrevet til mig, at hjemme hos dem er det simpelthen forbudt for deres børn at følge med i Fies sociale medier! GOD OPDRAGELSE siger jeg bare. Hvor er det godt i har den holdning. (Det viser, de elsker deres børn og vil dem kun det bedste i livet)

411

Nogle af de sociale medier har delt mit indlæg om Fie igår, hvor de har haft spurgt Fie ind til sagen. Fie udtaler at jeg nok er den sidste der skal råbe op efter min spillestil, som også var hård inde på Paradise Hotel, Jeg giver Fie ret, ja det var den – MEN der er forskellen igen. Det var et spil – jeg var der for at vinde pengene. Fie kan ikke skelne mellem et spil og virkelighed åbenbart. Hvis jeg spiller ludo med familien herhjemme og vi alle lægger 500 kr. i puljen, lad nu sige jeg så slår en sekser – så kan jeg slå min lillebror hjem og gør jeg det? JA JEG GØR DET! Fordi det er et spil Fie. Du er en bitch hele tiden, og det værste er jo du udtaler mange steder du er stolt af det. Hvad er der lige og være stolt over trold? Derudover kommenterer hun igen på det synd for mine børn, at de har mig som mor.. Wauw – lad os håbe du så ingen børn får. For dine børn kan vidst læse lange romaner din opførsel Fie og ikke en eneste linje er ren i den fortælling, derimod beskidt endda meget beskidt. Hvis du mener mine piger får det hårdt efter jeg har ”hængt dig ud” så vil jeg nødig tænke på dine børn hvis du en dag får det..

I hvert fald tak for jeres respons, jeg læser hver en enkelt besked fra jer. Og prøver så vidt muligt også at svare på alle jeres beskeder, kommentar, snap osv.

Kys Monique.

16 kommentarer

 • Pernille

  Fie har borderline – det er en persnolighedsforstyrrelse hun har. Det er rigtig trist. Desværre lider Boris også af et eller andet, så det har noget med tilknytningen til deres forældre og hele deres opvækst. Du kan evt. Prøve at læse op på selve personligedsfoestyrrelsen Fie har. Det hun gør i medierne hedder splitting. Det er en meget kompleks psykisksygdom og ligger ICD-10, ligesåvel som dyssocial personlighedsstruktur (psykopati) m.m. Ved nærmere kontretisering, søg under borderline :-). God dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Monique synes du er så sej at du bare siger dine meninger, specielt over for Fx. Fie Fantastisk Blog.
  Fuck bloggen…..q

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  TAK for dine indlæg mht. Fie. Jeg kan simpelthen ikke begribe, hvordan nogle forældre kan lade deres børn støtte sådan et individ som hende. Du har fuldstændig ret i alt, hvad du skriver – og det er på TIDE, der er nogen, der endelig siger, hvad de rent faktisk mener – specielt en med en platform som dig. Der er flere, der burde tage og følge trop.
  Igen, tak. Det her er, hvad dk har brug for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Prøv og hør her Monique. Den eneste måde Fie fuckhoved kan ramme dig på, er ved at bruge dine børn imod dig. Men tvivl ALDRIG på dig selv som mor. Du er den bedste mor for dine børn og det kan ingen tage fra dig. De 2 piger ser ud til at have det som blommen i et æg og de er sunde og dejlige at se på. Så lige meget hvad Fie kommer med, så lad det gå ind af det ene øre og ud af det andet 😉💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvorfor skal du begynde at blande dig? Det er slet ikke dit bord, og hvis børn har lyst til at se hendes videoer og læse hendes blogs, så er det da fuldstændigt underordnet for dig!
  Jeg kan ikke forstå, at du som mor sidder og bevidst starter en beef med Fie, som du udemærket godt ved kommer ud til mange mennesker. Er det et ry du gerne vil have som mor? Hende som elsker drama og gerne starter det selv?
  Der er ingen regler for hvordan man vælger at leve sit liv, og hvis du er så meget imod hendes livsstil, så er der SÅ ufatteligt mange andre blogs og videoer som du kan se/læse, så hvad med at gøre det? 🙂
  Fie har ikke sat en alders grænse på sine sociale medier, hvilket vil sige at hun ikke har valgt at Karla på 8 år sidder og ser med. Hun lægger ting op som hun interesserer sig for og det burde også være sådan det skal være.
  Amen opmærksomhed er ikke svær at få nu til dags. Du er sgu for langt ude.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Simone.
  Så sandt! Men jeg undrer mig lidt over, hvorfor folk er bange for at ytre deres mening omkring hende? Fie Laursen, altså come on. Hun er da bare et medie liderlig lille skarn. Hun må virkelig ikke have noget indhold i sit liv, men okay hun er jo heller ikke sååå gammel 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hun er bare mærkelig. Hun benytter sig ordne om at du er en dårlig mor, fordi hun ikke har andet og svare og håber at det rammer dig hårdt. Nu har jeg fulgt med i paradise da du også var med, og havde jeg skulle være med i paradise, så tror jeg sku nok jeg havde været ligesom dig. DET ER ET SPIL. Årets paradise, benytter Fie sig og sige ” At hendes navn er kendt i Danmark” Det er sku da også kun fordi hun er så skide opmærksomhedkrævende altså. Jeg synes hun har en forfærdelig udstråling. Men igen, vi ytre allesammen vores meninger, men kommer ikke rigtig nogen vegne da Fie bare er en egoistisk, idiotisk, dum Pige, som har brug for opmærksomhed hele tiden. Elsker dine blogindlæg om hende fordi du har ikke andet end ret i det du skriver. Op i røven med Fie, ingen længe er der forhåbentlig ingen der tager sig til at se på hende så hun bliver smidt ud af “reality” verden. Knus her fra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Ja tak! Endelig en der gider OG tør at sige det højt. 💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Flot indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Salomonsen

  Hvor er det dejligt du åbner munden omkring fie ! Hvor er jeg bare enig med dig ! Hun er det værste forbillede for alle unge mennesker. Alt hvad hun lægger ud på de sociale medier er en gang lort . Desværre kan små piger ikke gennemskue hende som vi andre +25 kan. . Så dejligt du tør råbe op, og lad os håbe at der er flere som råber op omkring hende ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg kommenterer normalt aldrig på blogindlæg. MEN jeg har bare så stor respekt for at du råber op omkring et menneske som Fie!

  Og alene det at Fie vælger at udtale sig om dig som mor, siger mig bare at hun ikke har særlig mange gode argumenter i rygsækken. For DET er fandme et shitty move!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Synes også det er uinteressant og alt, alt, alt for subjektivt. Ligesom din kritik af Fie.

  Lad nu være med at synke ned på hendes niveau.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amen ❤
  Enhver kan se Fie er fuld af lort

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Der er da godt nok en, som hungre efter opmærksomhed. Ynkeligt move

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan ikke se had det skulle have med at gøre i din rolle som mor at du har en mening. Ikke engang at jeg har arbejdet som glædespige gør mig til en dårlig mor. Mor-rollen handler om hvordan du er OVERFOR dit barn. Har ikke en skid med dine meninger og holdninger at gøre i forhold til fie😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pigen der blev mobbet - mobber nu alle andre!