Hvem datede jeg??

Pigen der blev mobbet – mobber nu alle andre!

Godaften smukke mennesker! 
Jeg har lige et lille blogindlæg jeg gerne vil dele med jer, jeg undskylder på forhånd for mit sprog. 

Jeg er så træt af hende, hun er virkelig det mest intetsigende menneske vi har i Danmark. Tænk hun kan leve så godt af at tale grimt om alle andre mennesker, suge stoffer og vise sin nøgne krop. Hmm det her er så million spørgsmålet til jer alle? HVEM MON JEG SNAKKER OM? Du har nemlig helt ret i din tanke, det er lille Fie pigen. Jeg er så træt af hende. Hun blev kendt for at hun blev mobbet – hun sad på landsdækkende tv og tudbrølede være end en baby, for på den måde komme frem i medierne. Og alligevel har hun moral nok til at nedgøre alle andre mennesker, faktisk decideret mobbe andre på samme måde som hun selv var udsat for. At offentligt kritisere andres udseende og fremhæve sit eget i medierne, er jo uselt på alle punkter og dobbeltmoralsk på allerhøjeste plan. Og hvad er hun så for en rollemodel tænker jeg? Se det sådan her: Hun har 133.000 følgere på hendes Youtube kanal, og de 133.000 følger med i hvad hun siger om andre mennesker, målgruppen ligger sandsynligvis ved de unge piger, og hvad gør de unge piger? De går jo ud og gør præcis det samme, de taler grimt i deres skoler, måske nedgør de deres klassekammerater, fordi de ser op til Fie pigen. GODT SÅ FIE LAURSEN – så starter mobningen rent faktisk fra DIG og videre ud i skolerne, fordi du offentligt ter dig som et usympatisk menneske.

Jeg beder til folk for øjnene op for du tjener penge på gøre livet surt for andre mennesker, og IKKE en skid andet.  Hold nu kæft hvor er det usmageligt. Pigen må virkelig fejle noget – hun kunne åbenbart ikke styre at få en lille smule shine i medierne, jeg synes virkelig hun har misbrugt den medie tid hun fik tilbage dengang hun hulkede for åbenskærm. Og jeg vil ønske det stoppede, men det ved jeg jo godt hun ikke gør, for hun har fundet sin levevej igennem det. Hun fik lidt medlidenheds følgere her og der, så købte hun sig lidt likes igennem apps, så købte hun sgu også lige lidt flere følgere – om bum pludselig blev hun et stort navn i Danmark.

Hun lever udelukkende på løgne, had og grimt sprog om andre mennesker. Gud hvor er det flovt altså. Jeg ved godt store blogger deler meget med deres følger, men de dygtige bloggere ved godt der er en grænse, men det filter har Fie bare ikke. At hun kan få sig selv til at dele en abort eksempelvis – er jo bare dybt chokerende, men når ja – hun vidste jo medierne så gad skrive om hende – tænk man kan være SÅ medie liderlig og dele noget så privat.

Jeg kender så mange mennesker som har givet Fie en chance, trods man har rådet dem til at holde sig væk, men de vælger ikke at dømme hende. Jeg kender ikke en eneste endnu hvor hun ikke har taget røven på dem, det er alt for venner/veninder, flirtes, firma, fotografer osv osv. Hvor er det sørgeligt at man kan føle sig så stor, at hun tror hun kan tillade sig dette.

Tudemarie

Kan virkelig mærke jeg helt bliver sur af at side her og skrive om hende, men jeg bliver nød til at komme ud med mine frustrationer for at få folk til at åbne øjnene op. Jeg ved godt mit netværk på ingen måde er ligeså stort som Fie Laursens, men alligevel håber jeg jer der læser med vil stoppe med at lytte på hendes vrøvl og stoppe med at læse det lort hun skriver om andre mennesker, for det kommer ikke nogen godt at støtte et lille pattebarn som hende.

Sig mig engang, hvad er det hun har gang i for tiden? Hun poster billeder, blogindlæg med hun skal tabe sig. Hvad er det for et signal og sende til sine unge følger? Enten sidder der piger med langt større problemer end dig Fie, der vil få det dårligere end de har i for vejen! Ellers er der piger som ikke vil føle sig tilpas i deres egen krop, bare fordi du ikke selv er tilfreds i din krop. Piger vil se på sig selv, og sammenligne sig med dig, og hvis de ikke er af samme størrelse som dig, hvad sidder de så ikke og tænker om sig selv bagefter? Stop med at hjernevaske unge piger, og fortæl tværtimod de skal være tilfredse med hvem de er, det er trodsalt det vigtigste.
DU SIGER JO AT DU VIL VÆRE ET GODT FORBILLEDE.

Hun påstår hun har lidt spiseforstyrrelser selv. Der sidder piger der rent faktisk har det, og de skal støttes. Så hvis du har haft den frygtlige sygdom så kunne du rent faktisk hjælpe et andet menneske? Prøv det, så har du også prøvet noget fornuftigt her i livet. At man har moral til at råbe ud til sine følger at hun skal tabe sig – fordi man har taget lidt kilo på er simpelhent bare for meget! Enden er hun syg i hovedet eller også har hun aldrig lidt af spiseforstyrrelser, og jeg går med den sidste. For det igen et af hendes kneb, for at få opmærksomheden i medierne ved at have det sådan – ih oh hvor er det alt sammen synd for Fie Laursen.

Jeg er i hvert fald rystet over den måde hun vælger at opføre sig på… Hun hænger andre reality deltager ud fordi de har taget et par kilo på – hun glemmer bare de er smukke selvom de har taget på.
Lige gyldigt hvad Fies vægt siger vil hun aldrig blive pæn 😉

Gud hvor kan jeg godt side og føle jeg er 14 år igen, siden jeg har et behov for at skrive alle disse ting om et andet menneske. Men nu har jeg bidt hendes opførsel i mig længe nok. Hun hænger folk ud fordi de har taget lidt på, men hun har selv taget lidt på. Hun hænger folk ud for at tage stoffer – men i virkeligheden var det hende selv der selv tog stoffer. Hun hænger folk ud for at mobbe – men det er i virkeligheden hende selv der mobber andre. Der er et svar på hendes opførsel – DÅRLIGT SELVÆRD OG DÅRLIG SAMVITIGHED, hun beskylder andre for hendes egne gerninger, det nemmere og kaste det dårlige rampe lys over på andre.  Hvad er det seriøst hendes følgerer ser i hende var? Jeg forstår det ikke. Hvordan kan sådan et menneske være et forbillede for andre?Det er skrækkeligt!!

... Hvor er det dog pinligt at dele sådan et billede for alle sine følger. 

Nu ved jeg i alle sammen sidder tilbage med fornemmelsen af, er jeg bedre end Fie når jeg kommer med de her udtaleser. Øhm JA. For det her er UDELUKKENDE fordi jeg nu endegyldigt har fået nok af hendes attitude og personlighed, og hun skal behandles som hun selv bliver behandlet før hun for øjnene op for hvor færdligt et menneske hun er overfor alle andre end sig selv.

Dette er ikke et indlæg for at ramme Fie, for det ved jeg godt jeg ikke kan. Fie tror jeg er følelseskold. Meningen med mit opråb her er håb om nogle af jer unge smukke mennesker som ser op til Fie og lytter på hendes sprog samt meninger vil genoverveje om det er det rette der skal fylde i jeres hverdag.  

Nu kan jeg sove dejligt, kan i have en lækker mandag aften. 

Kys Monique.

73 kommentarer

 • Luge nu er du for meget Fie hun er skønt!! Hun er min y youtuber❤️❤️Lad os siger Fie er på level 10’ så du på level 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle

  Du VOLD-mobber selv i dit indlæg. Du er ikke et hak bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Om du synker ned på hendes niveau – måske ja. MEN jeg tror “desværre” at det er nødvendigt at give igen af samme skuffe i lige netop dette tilfælde, og skabe oplysning omkring hvilken pige Fie reelt set er. Selvom Fie nok desværre er uden for pædagogisk rækkevidde, og dermed ikke tager det til sig. Så kommer der i det mindste oplysning om Fie som person – for hun er IKKE noget godt forbillede(tvært imod). Begriber ikke hvordan et tidligere mobbeoffer, kan mobbe andre i der omfang som Fie gør! Det er usmageligt!! Hun må være så ødelagt af tiden med mobning, så hun ikke er bekendt med, hvad der kan siges at være en “normal” og anstændig adfærd overfor andre mennesker. Jeg bliver dybt forarget og chokeret over hendes adfærd – hun er godt nok et sørgeligt menneske! Hvilket forbillede er hun, fakta er: hun mobber andre offentligt på hendes profil og Instagram (psykopatisk), ryger og tager stoffer (ufornuftige handlinger), har ikke færdiggjort 9. Klasse, lyver gang på gang (et utroværdigt menneske) og dette er blot fakta!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du har stærke meninger om Fie. Det er der flere der har. Men du, min kære ven, er blot endnu en af “dem”. Fjern dit fokus fra Fie, hvis du ikke bryder dig om hende og fokuser i stedet på dine søde børn, som fortjener en stærk og fornuftig mor/rollemodel. Det du har gang i der er simpelthen pinligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Du burde skamme dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er enig i alle de ting, du siger om Fie. Dog kunne jeg godt tænke mig nogen belæg for, hvorfor du siger som du gør? En anden ting er, at jeg fik fornemmelsen af, at du var lidt mere “voksen” end hende – men jeg mener ikke, at det er særlig voksent, at dele sådan et nøgenbilled af hende, på socialemedier! Om hun så selv har delt det, eller ej! Det burde du fjerne fra dit indlæg. Det er moralsk forkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Normalt følger jeg ikke med i hvad der foregår i reality verdenen, på blogs, osv. Men Hold KÆFT hvor er jeg glad for, at jeg kom forbi for blog opslag – FOR HVOR HAR DU DET!!!! Jeg har sagt mange gange, at det aller værste ved Fie er, at hendes følgere er SÅ unge! Og på trods af det, fortsætter hun sin usmagelige opførsel #føj … for nogen måneder siden så jeg, at min lille svigerinde på 11 år fulgte hendes blog OG hendes Youtube kanal – jeg var helt chokeret og måtte fortælle hende at Fie altså var fuld af løgn og på INGEN MÅDE et godt forbillede! Siden stoppede hun heldigvis med at følge fie #pyhaa 😥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Helt ærligt – så er du jo ikke særlig meget bedre selv, i dig opslag. Den voksne ignorerer vel denne slags. Men det er måske fordi du i bund og grund vil være med i en sådan konflikt? Det giver jo måske omtale, og hvis der kommer et svar fra Fie, får du måske flere følgere = more money! Det er en smule patetisk, og her mener jeg ikke kun dig, men alle involverede parter. Oh the circle of the bloggerlife

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Helt ærligt – så er du jo ikke særlig meget bedre selv, i dig opslag. Den voksne ignorerer vel denne slags. Men det er måske fordi du i bund og grund vil være med i en sådan konflikt? Det giver jo måske omtale, og hvis der kommer et svar fra Fie, får du måske flere følgere = more money! Det er en smule patetisk, og her mener jeg ikke kun dig, men alle involverede parter. Oh the circle of the bloggerlife

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor burde du skamme dig over sådan et indlæg. Du er ikke en disse bedre end hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv æv hvor er det ærgeligt at du rammer det niveau😒
  At gå efter folks udseende, det bliver aldrig ok. Aldrig.
  Om det så er Fie eller dig…
  Det er en ommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann.

  Fie er ikke et forbillede, langt størstedelen af hendes følgere følger helt sikkert med, ganske enkelt fordi de forarges!!
  Dem der ser op til hende er de små, uskyldige, og fantastiske piger der ikke er så gamle endnu, og de har desværre ikke lært at skille skidt fra kanel endnu 😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Kunne virkelig ikke være mere enig med dig. Hun er frygtelig og ikke mindst sørgelig. Hun har åbenbart ingen andre kompentencer og ville sidde som en sørgelig ko på kontanthjælp hvis ikke hun havde siddet og tudet som en idiot på landsdækkende tv. “Et forbillede” min bare røv. Når jeg får børn, blokere jeg hende på alle deres sociale medier, for hende der skal de sku ikke se op til. Føj. Hun har et behov for at svine folk til på deres udseende, mens hun selv ligner en der er løbet med 180 km/T ind i en mur, ej men come on

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Simpelthen så godt skrevet. Hvor er jeg enig.
  Hvis hun selv er blevet mobbet, så forstår jeg virkelig heller ikke hvordan hun kan få sig selv til at mobbe andre. Som mobbeoffer bør man vide, hvor forfærdeligt det er!
  Og det med spiseforstyrrelse, kan hun proppe så langt op i røven! (Undskyld mit sprog). Jeg er bla. En af dem, der bliver så sindssygt trigget af det hun ligger op på de sociale medier.
  Jeg håber virkelig Fie ser, hvad du skriver og får en åbenbaring om, hvordan hun er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Håber seriøst at Fie døde pludseligt en dag fx blodprop eller lign. Det ville være en stor fest i Danmark

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Og nu har hun IGEN lavet et blog indlæg, hvor hun nedgør et andet menneske og skriver nogle virkelige direkte ubehagelige ting!! Jeg bliver SÅ rarsende og kan ikke forstå, at hun kan få lov til at fortsætte!!! Hun SKAL stoppes!!!!!! 😡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg sidder her som 25-årig, mor til en datter på 12 mdr og gravid i 2. trimester – Jeg græmmes så meget over hendes håndteringer af hendes aborter, og hendes korte forsøg på at blive gravid med ham fra youtube (husker ikke navnet, hun havde et meget turbulent forhold med ham, ingen kunne jo følge med). Magen til umoden “kvinde” skal man lede længe efter, men Fie har taget guldmedaljen. Jeg kan bekræfte at hun har haft en spiseforstyrrelse, så dit gæt er ganske korrekt. Det har hun også pralet af. I min praktikperiode i filmbyen i Århus, lærte jeg desværre også, at en blogger som Fie trækker langt flere små piger som følger end youtuberen Julia Sofia (desværre), simpelthen fordi drama er mere spændende for unge piger. Det er en ærgerlig tendens, og den lever Fie desværre alt for højt på. Jeg håber min datter bliver opdaget til at forstå anderledes, og se Fie som et offer for hendes eget rod. Tak for indlægget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freia

  Jeg kan ikke fordrage Fie. Virkelig ikke. Men jeg er fuldstændigt mundlam over sådan et forfærdeligt blogindlæg. Hvis du skrev, at hun er et dårligt forbillede og lærer unge piger at lyve, ville du muligvis fremstå som en ordentlig person. Men at bruge fraser som “Lige gyldigt hvad Fies vægt siger vil hun aldrig blive pæn”, “(…) men hun har selv taget lidt på”, og “Hvor er det dog pinligt at dele sådan et billede for alle sine følger” (Siger du det samme om f.eks. Nikita Klæstrup, og hvem er du til at bestemme, hvor meget en kvinde kan tillade sid at vise af sin krop?). Det viser dig fra en utroligt grim side. Du synker ned på Fie Laursens niveau, og det er virkelig ikke noget at være stolt af. Det kan være OK at skrive sin (og negative) mening om en offentlig person – men at skrive om hendes udseende, hendes vægt, hendes nøgne krop? Det er virkelig forkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Helt neutralt spørgsmål: hvad er forskellen på det hun gør, og hvad du så gør mod hende nu?
  hvis du ikke bryder dig om måden hun er overfor andre, så virker det lidt hyklerisk at lave et oplæg der kun omtaler hende fra dårlige sider samt dele et nøgenbillede.
  Hvis hendes dårlige eksempel på en rollemodel virkelig går dig så meget på, hvorfor synker du så til samme niveau, istedet for at fremvise gennem dig selv hvad en rigtig rollemodel er? Istedet for at pille hende ned?

  Man kan godt være et godt eksempel uden at udnytte andre mennesker som dårlige eksempler. En lille ting at tænke over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cenia

  Årh Gud, hvor hr du ret! 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er det godt skrevet! 😍 min fulde støtte og opbakning er hos dig!
  Tror flere af os der læser det, selv har lyst til at lave præcis samme opslag – men det når ikke ud til nær så mange, som når en “kendt” skriver det 👌🏻 – hun er en lille intetvidende snottøs, som ikke har nogen ide om hvad livet handler om – andet end at provomere sig selv. Hun er blevet et stort navn pga sin smerte ved at blive mobbet, hvor hele Danmark støttede hende og Gud hjælpe mig om hun ikke misbrugte den støtte og blev til et endnu værre monster! Hun får selv den smukkeste og dejligste unge pige, til at tvivle på sig selv og træffe forkerte valg – fordi FIE mener andre valg er rigtigere (de forkerte valg).
  Fie burde simpelthen få sig en voksen i hendes liv, som kunne gå ind og opdrage lidt på hende – så tøsen måske kunne få sig lidt pli og sund fornuft ind i sit lille tykke hoved. Fie splitter mere ad end hun nogensinde vil kunne rette op på igen. Hun burde udelukkes for samtlige medier og smides ud på en øde ø

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det er svært som reality-deltager at blive taget seriøst, og endnu sværere når man ikke kan stave ! Det der er så useriøst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Kunne ikke være mere enig! Er simpelhent så træt af Fie. GODT SKREVET! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg har hverken været fan af dig eller Fie inde på PH. I min optik har i begge været enormt ondskabsfulde og uden moral for jeres medmennesker og derfor kan jeg ikke forstå, hvordan du selv kan sidde og skrive sådan et indlæg. Du skriver om at hun har mobbet og talt grimt om folk og det er det hun lever af. Fair nok, jeg er helt enig – men hvad er det så lige du ikke selv sidder og laver xD? Dette indlæg er da ligeså usmageligt og dobbeltmoralsk som hvad du påstår fie er? Du skriver at hun nedgør andre på deres udseende, men på sammetid skriver du selv af hendes tabte kilo ikke vil gøre hende pænere. Puha, noget af en rollemodel… Håber du ændrer attituden inden dine børn selv bliver teenagere og tror det her er okay. Og så stop med at kør den videre, opfør dig som en på din alder og drop bloggen og fokuser på de gode ting i livet 🙂 god aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig

  Jeg er utrolig enig
  Jeg krummer tær over hendes Youtube videoer! Den måde hun taler på, ikke kun om andre, men generelt. Det er flovt, at en kvinde, der er selvudråbt forretningskvinde mm. taler sådan. Hun mangler pli og dannelse.
  Hun kender sin målgruppe, som nok mest består at unge piger, der endnu ikke forstår at stille sig kritiske. De æder rådet hvad de høre fra Fie – hvilket sjældent er positivt..
  Hun iscenesætter sig selv som en Ghetto tøs eller en sej tøs… men det er tydelig for enhver voksen, at hun er en vildfarne pige der i dén grad mangler selvtillid! Hvor er hendes forældre? Hvordan kan de se på, at deres datter offentlig iscenesætter sig, på en så utiltalende og direkte flov måde.

  Hun vil gerne fremstå, som hende der tør at sige alt… men det meste af det hun siger er jo løgen eller på bekostning af andre. Så hvad er det egentligt, at hun tør sige? Ingen kender hende, for hun er bygget op af en løgen!
  Hun burde have trukket sig, da hun fortalte om alle sine løgne.. så var hun i det mindste gået med respekt!

  De fleste profesionelle blogger har en bestemt “blogger stil” eks. skønhed, mode, indretning mm. Fies stil er drama, løgen og opmærksomhed – der er ingen rød tråd i det. Hvad vil hun med hendes “status” udover at skabe negativ omtale og røvrende små piger, der endnu ikke har gennemskuet, at den verden Fie viser dem, den er falsk og skabt på bekostning af negativitet, mobning og løgne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du synker så lavt ned når du skriver sådan et indlæg! Jeg er ikke fan af Fie, ved ikke rigtig hvem hun er, og kom tilfældigvis ind på din blog. Hvor er jeg træt af folk som siger at “den her person mobber, og hvor er hun bare dum og træls” – i hvilken verden er det Ok at mobbe andre fordi de mobber???? Det er jo helt forkert! Dette indlæg siger mere om dig, end det gør om hende Fie. Og at hun skriver om en abort, er da ikke nødvendigvis for at få opmærksomhed. Er du klar over hvor svært det kan være er at gå igennem alene, og for nogle piger kan det være rart at kunne sidde hjemme i privathed og Google det, og læse om andre i ligende situation . Og du skal nødig snakke om gerne at have opmærksomhed og rakke ned fordi hun er nøgen på et billede (hvor man ikke kan se nøgenheden). Du er ikke just selv særlig tildækket på dine billeder. Jesus, tag dig sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg er selv ved at uddanne mig som pædagog og har længe hørt tusinde unge piger være fan af hende, og det har også gjort ondt på mig.. At så mange unge piger kan være fan af en der er sådsn et dårligt forbillede får også mig til at krumme tæer og man får lyst til at gøre noget!
  Jeg synes personligt også at hun er det dårligste forbillede for unge piger, pga spiseforstyrrelser, nøgne billeder, grimme ord mm. Jeg ville også ønske at det ville stoppe!
  Dog kender jeg (heldigvis) ikke så meget til hende, så ved ikke hvad der er rigtigt og forkert, men synes bare at det er så ærgeligt at hun ikke kan inspirere og være et godt, sødt og stabilt forbillede for de unge piger..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Længe har jeg egentlig blandet mig udenom Fie sagen – men nu kommer det sgu. Fie er slet ikke blevet mobbet i det omfang som hun siger. Jeg var “bedste veninder” med hende i den periode hun påstår at hun blev mobbet -og med “bedste veninder” mener jeg at hun smutter videre til den næste, så snart man bliver lidt kedelig. Hvem vil være venner med sådan en snottøs? Det gad jeg i hvert fald ikke, så selvfølgelig gad jeg ikke ses med hende. Hun skiftede skole hver gang hun skiftede bedste veninde – hun blev IKKE mobbet ud. Jeg ved ikke om hun er totalt sindsforvirret, men INTET af det hun siger er sandt. Og det samme med hendes storebror. Lige så snart at han blev kendt, var INGEN gode nok til ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du har så forbandet meget ret i alt hvad du har skrevet.. det er så sørgerligt at nogen rent faktisk ser op til hende. Utroligt nok!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inden alle begynder at hidse jer op og beskylde monique for at mobbe Fie? Hvis i nu gider og forstå hvad hun egentlig mener med de ord hun skriver, så ville i nok forstå bedre end i har gjort? Jeg kan de hvad hun mener med denne besked som hun så har lavede på sin blog? Jeg følger Fie på IG og har lagt meget mærke til hun har været meget efter andre med deres indre problemer og bruger dem imod dem. Fie har været et mobberofre engang, som var så forfærdeligt (SYNES JEG) men det gør ikke Fie til et bedre menneske at gøre det hun har været udsat for over for andre! Hun burde være den person som overhovedet ikke burde gøre det? Ved ikke om det opmærksomhed eller hvad Fuck det er! Og det morkort i alle bruger imod monique (GET I FUCKING LIFE) har i ikke et andet kort end det? Hvor fair er det over for os som er forældre, hvorfor skal det gå ud over vores små børn? Tag den med monique personligt og ikke indbland hendes familie eller morkortet! Det fandeme respektløs.. der burde i være voksne i stedet for at hidse jer op! Læs hendes indlæg og ikke kun de strenge ord…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hvor er det strengt og uansvarligt at lave et blogindlæg om hvordan Fie mobber andre og hun er et dårligt forbillede! Men hvad f*nden gør du ikke? Laver et blogindlæg om en masse pigers idol, (godt nok ikke det bedste) hvor du sviner hende til og inderst inde skriver at hun ikke fortjener de følgere hun har og at hun bare har købt dig til de fleste! Er du bedre?? Nej. Du sidder og mobber en via en blog. Hvordan f*nden kan det vlre mere okay end det Fie gør?? Og det med at tabe sig og dele det med sine følgere er da ikke logefrem noget dårligt, det er sku da fuldkommen det samme som at sige det til sine venner!! Hvordan kan det overhovedet være okay at udstille et andet menneske sådan!! Nok virker Hun kold og ligeglad men alle har sku følelser!!! Syntes det er rystende at skrive om en der laver mobning online når du egebtlig selv sidder og laver præcis det samme!! Hvad lære du ikke dine børn, at de skal mobbe andre på nettet!! Så uforskammet. Fair nok at lave et indlæg om en anden person, men at svine dem totalt til er ikke Okay!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natasha

   Sandra, sjovt når i intet har at bruge, så skal i lige trække morkortet, som en racist vil trække “rejs hjem” kortet.
   Jeg er så møg hamrende træt af sådan nogle små piger som dig, der tror de er guds gave til mennesket, og har et behov for at nævne folks børn, eller hvordan man er mor.
   Kender du Monique? Har du mødt hendes piger? Har du set hende med hendes børn? Nej! Så hold dog dine klamme beskidte fingrer fra tasteturet, og bitche på dem som du rent faktisk kender, i stedet for at være enen tasteturkriger. Du er da lige så meget tabt bag en vogn som Fie, for ikke at nævne, at det i hvert fald ikke er studenterhuen, der trykker på jer to inkompetente mentalt underudviklede snot tøser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk melander

  Du har så meget ret i det du skriver. Så flot skrevet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvem er nu dobbeltmoralsk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  FLERE som dig tak! Som mor til tre sidder jeg ofte og tænker “WTF….. Er Fie nu igen i rampelyset” hun er det værste forbillede – EVER! Os “ubetydelige” mennesker som feks mig, har ingen indflydelse, så ville ønske flere “kendisser@ ville råbe op! For hoooold nu kæft…. hun skulle lukkes ned for! 👎🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hahahhahaahhaha, ak ja Monique. Hvor er du det mest ynkelig og dobbeltmoralske menneske. Du sidder netop og gør det, som du anklager hende for, og synker dermed ned på hendes niveau. Usselt og dårlig indflydelse på dine egne læsere – fair nok du ikke kan lide hende, men opfør dig dog som en voksent menneske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Og toppen over i’et er, at Fie er en af de dygtigeste, til at få sig selv til at se uskyldig ud. Så hvis hun nogensinde skulle komme med et tilbagesvar til dette indlæg, så ville hun være så dygtig til at vende og dreje det, sådan at du ville se ud som skurken🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Så fordi du ikke kan holde din frustration og vrede inde mere, så er det ok at svine andre folk til? Det giver jo god mening…… Jeg er ikke fortaler for Fie, men hun er jo ikke dum. Hun véd hvad hun laver, hun véd hvordan hun tjener flest penge, bla. på sådan en som dig som promovere hende endnu mere.. Om et par dage ender i begge på “Realityportalen” i en “årets bitch-fight”, og så er du med til at bidrage til hendes “fede luksus liv” 🙈💰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  En skam du kun godkender de kommentar der er enige med dig – kan du ikke tåle at få lidt tilbage?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Kan ikke være mere enig. Gid folk snart for øjnene op for hvad Fie gør mod hendes følger, hendes opførsel smitter af på hendes såkaldte fans… Dybt rystet og bekymret for de unge mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lol

  Wow, som om du er meget bedre selv?
  Og fedt at du slutshamer Fie for at sætte et billede op af sig selv halvnøgen? Og at det med at lige meget, hvor meget hun tager på er hun aldrig pæn. Wow det er noget dobbeltmoralsk at sige.. du sviner hende jo selv til der?
  Synes ærlig talt du skal passe på, for når du peger på nogen, peger 3 fingre tilbage på dig. Fie mobber ikke nogen, hun er ærlig og viser sandheden. Er dog helt enig i det med spiseforstyrrelse og det med at hun vil tabe sig.
  Men altså: i stedet for at kaste med sten, skal vi så ikke støtte hinanden os kvinder? Det er jo forfanden ikke en konkurrence..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Kunne ikke være mere enig er så glad for du tør og springe ud i det her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Kunne ikke vlre mere enig er så glad for du tør og springe ud i det her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvis jeg var blogger, ville jeg aldrig promovere Fie Laursen. Lige nu, ved at skrive det her opslag, så er du med til, at promovere Fie. Fie er ligeglad med om hun har et dårligt ry, for det er det, hun tjener penge på. Jo flere gange hendes navnet bliver nævnt (som i indlægget her), jo mere promotion får hun (negativ, ja måske, men ikke for Fie), og jo flere penge tjener Fie Laursen. Hun er en dygtig forretningskvinde! Nu har selv du, skrevet et indlæg om hende. Så nu er hun også en del af din side, og bliver promoveret her, selvom du i virkeligheden ikke kan lide hende. Hun er en forrygende forretningskvinde! Super dårligt ry, super dårligt menneske, men hun tjener penge på det. Jeg er dog slet slet ikke uenig i dit opslag. Jeg bryder mig heller ikke om hende… Men dygtig, det er hun!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

   Jeg kan forstå dit opslag til dels..
   Men en dygtig forretningskvinde synes jeg er synd at sige.. Hvor dygtig er man hvis man tjener penge på sit dårlige ry og rygter? Hun er en forretningskvinde, den kan jeg gå med til. Men man er en dygtig forretningskvinde hvis man laver noget fedt og tjener penge på det. Hvem gad at tjene penge på dårlig omtale? Ikke mig hvertfald, så hellere være fattig 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Måske ikke det mest konstruktive indlæg, men i bund og grund er jeg SÅ enig. Når jeg ser Fie Laursen, spørger jeg ofte mig selv: Hvor er forældrene i alt det her? Dét barn lyver – om både stort og småt og både for sine følgere, for medierne, men nok også i dén grad for sig selv. Kan hun ærligt se sig selv i spejlet og sige, hun er den bedste udgave af sig selv? Det tror jeg ikke… Hun peger altid ud mod alle andre, som du også nævner med “hun startede”, det ville klæde hende at se lidt ind ad. Jeg ville være så forfærdeligt ked af, at min datter opførte sig på dén måde, men mest på hendes egne vegne.. Jeg har ondt af Fie Laursen! Hun har brug for hjælp til at stoppe alt det hun har gang i og i stedet elske sig selv – uagtet af alt andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Kan godt se hvad du mener du giver jo os unge mennesker lidt større chance for at forstå hvad der foregår. Vil sige det sådan nogen som dig der lige for os til at om det er det rigtig hvad der følger en stofmisbruger. Tak skal du have

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvor har du ret Moniuqe
  Jeg har det på samme måde
  At hun sidder og tuder over hun er blevet mobbet i skolen, men selv mobber, det kan jeg ikke have i mit lille hoved
  Min tvillingesøster er selv bliver mobbet, og rigtig groft endda, så vi var ude og kigge på en ny skole til hende
  Og at hun sidder og tuder over sådan noget og selv har gjort det, det … det gør ondt, også fordi det er bare ikke noget man gør
  Og at hun er blevet kendt på det, jeg brækker mig
  Fordi min søster har kæmpet så hårdt til hvor hun er nu idag, på trods hun er blevet mobbet så groft, og at Fie næsten kan sidde og gøre grin med det, det har jeg det svært med og lige fra starten har jeg ikke kunne lide hende
  Hun er et forfærdeligt menneske !!
  Andet kan man ikke sige
  Jo at nu hvor hun hænger andre hun med deres udseende, hvad med hun gjorde noget ved hendes, tja der kom lidt mobning men jeg er snot ligeglad
  Moniuqe du har så hjertens ret i det du skriver, og nogle gange er det bare dejligt at kunne komme af med det 👍🏼😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie er blæst i hovedet. Kan man jo se og høre uden at kende hende. En direkte katastrofe for unge mennesker at se op til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  GODT BRØLT Monique! Kunne ikke være mere enig. Er ved at kaste op hver gang jeg ser en artikel om hende og HVORFOR kan de ikke bare lade være med at skrive om hende i medierne, så hun får den opmærksomhed hun så tydeligt hungre efter?! Føj! Og seriøst? Det der billede 👆🏼 Er det et hun har delt offentligt? 😱 hvor herre bevares. Hvor er hendes værdighed?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Godt skrevet ! Hvor er det rigtigt, kunne ikke være mere enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Hej monique
  Først vil jeg sige at endelig er der en som tør gå frem og fortælle hvordan folk i virkeligheden er. Jeg har kæmpe respekt for dig. Jeg vil begynde at følge med fremover.❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg kunne ikke være mere enig! Vi har SÅ tit snakket om præcis det samme her hjemme, og har selv delt mine tanker omkring hende ind i mellem, men er intet stort navn så det nytter nok ikke det store.. men hold nu op hvor er det rart at andre kan skrive det og få det ud.. for hun er intet mindre end forfærdelig at hører og se på. Nu kender jeg hende ikke personligt, men kan ikke forstå at man “tør” dele sit liv med hende, når man ser og hører i medierne hvordan hun er fuld af lort 😳

  Men tusind tak for dit indslag Monique

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niklaes

  Kender ikke til hende Fie ved slet ikke hvem hun er men med det jeg har har læst så forstår jeg ikke at folk ligefrem ser op til hende. Men okay på den anden side jeg forstår generelt ikke mennesker i dagens verden. Men forstår godt dig Monique. Jeg blev selv mobbet som barn og ja det har da sat sine spor i mig men at sidde og tude over det og så i landsdækkende medier det er for meget. Men godt brøl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Jeg er enig med dig i at Fie er en dårlig rollemodel og jeg håber virkelig ikke at min 8årige datter kommer til at synes hun er fantastisk. – men jeg kan alligevel ikke lade være med at kommentere nogle af de ting du skriver, at hun aldrig bliver pæn bla. Der synker du lidt ned på samme niveau som Fie. 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det triste ved dit indlæg her, er at du prøver at få følgere og opmærksomhed ved at tale negativt og hakke ned på Fie.
  Måske har Fie gjort alle de ting du skriver, måske ikke. Men du er jo ikke et hak bedre selv – En god rollemodel? – du hakker ned og skriver dårligt om et andet menneske, men det er okay fordi det er din ærlige mening og du er “så træt af hende”
  Svar mig engang på, hvad får du ud af det her indlæg? Hvis du hader hende så meget, spænding giver udtryk for, så ring dog til en veninde, din mor eller en helt tredie og fortæl hvad der går dig på.
  Det eneste du håber på er at Fie nævner dit navn så du kan få lidt omtale og der ved få flere følgere.
  Det er klam og opmærksomhedskrævende det du har gang i – øv, har på et indlæg mistet alt respekt for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  ENDELIG EN DER TØR SIGE NOGET.
  Du har ret i det hele, og det er så forkert at der er over 200 tusind mennesker som er en stor del af små piger som suger alle hendes løgne og bullshit til sig, kæft det pinligt at have sådan en dansker i vores samfund.
  Hun er den mest omærksomhedskrævende og mest løgnagtige pige ever! Tro mig hun er ikke en skid biseksuel, og hun er ikke en af de mest kendte i Danmark som hun siger i ph?
  Åh kunne blive ved, pigen skal stoppes NU (!!!) der ingen piger der skal have hende som forbillede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Kunne ikke være mere enig !!!
  Jeg har ofte tænkt at jeg simpelthen ikke kan forstå det hun gør er lovligt!!! Der burde simpelthen være nogle større regler for hvordan det er lovligt at udtale sig!! Jeg kan ikke forstå at noget bloggerfirma eller for den sags skyld andre virksomheden vil have noget med hende at gøre !! Han burde havde for at begå sig på de sociale mediere !!
  Som ung mor til min dreng på 3 år er min største frygt at han skulle komme ind i den her lille fie verden, få hende væk fra de steder vores unge mennesker begår sig på så hun ikke ødelægger flere!!! Stakkels piger der tror liver hænger sådan samme som den her såkaldte fie pigen får det til at se ud, føj !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Endelig en der sagde det!!
  Hun opfører sig som en på 10 år, og det vil ikke overraske mig, hvis hun om et par timer laver endnu et blogindlæg, hvor hun nu nedgør dig, fordi Fie lever efter konceptet “du startede”. Det er så barnligt som noget kan være, og hvis hun så gerne vil ses på som en rollemodel, er det på tide hun opfører sig sådan.
  Kunne ikke være mere enig i det du skriver! Words👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ækelt indlæg. Du sviner og er selv falsk på pH og herhjemme. Fie har været indlagt pga anoreksi, det er Der billeder af. Kig alle gamle videoer og billeder igennem og se hvor ødelagt hun har været og jo stadig er . Hun tror selv hun er tyk, ja sådan er det at kæmpe med sine gamle dæmoner. Forstår din frustration men dit stykke om hun PÅSTÅR anoreksi ? Kend dine facts her. Fie har været indlagt, læs hendes bog, google og se billederne. Dit indlæg vil kun gøre hende mere ked af og hun vil sulte sig mere nu for at få kontrol over noget og glemme hate. Tænk dig om. se dig selv som vært på den rødeløber! Dette indlæg vil bide dig i røven fordi du er dobbeltmoralsk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  SÅ meget enig!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Jensen

  ‘Ikke kast med sten når du selv bor i glashus’, passer rimelig godt hertil, wow

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  SÅ SANDT!!! 💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise Petersen

  Det virker helt vildt dobbeltmoralsk, altså virkelig dobbeltmoralsk. Synes faktisk generalt at det ville klæde dig hvis du havde holdt dette inde sådan for altid. Jeg er overhoved ikke ude i en forsvarelse af Fie, men synes bare at det siger mere om dig, end hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Det virker helt vildt dobbeltmoralsk, altså virkelig dobbeltmoralsk. Synes faktisk generelt at det ville klæde arrangementet hvis du havde holdt dette inde, sådan for altid. Jeg er overhoved ikke ude i en forsvarelse af Fie, men kan ikke se hvordan du kan påstår at du er bedre end hende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cillepigen

  Fedt du skriver det! Jeg kan ikke fordrage hende! Hun skulle aldrig have lov til at få den medieopmærksomhed hun får! Jeg kan kun sige at jeg støtter op om din holdning!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Du siger det vi andre tænker. Hun må have så lavt selvværd. Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvis hendes forældre ikke er pinligt berørte over, hvordan hun gang på gang lyver og udstiller sug selv offentligt. Men ja, tror også hun fejler noget psykisk – har ikke anden forklaring på en sådan opførsel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Hej Monique.
  Årh først og fremmest, jeg havde det lidt stramt med din personlighed i PH, men nu har jeg fulgt dig noget tid og er faktisk begyndt at se den person du i virkeligheden Er, og du er igennem fantastisk 😁👏 Medierne er dygtige til at klippe og klistre de fandens optagelser.
  Når det så er sagt, så er jeg så lykkelig for der endelig er en der står frem med sine meninger om Fie, hun er helt igennem forfærdelig! Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv med dit blog indlæg. Hun er modbydelig og lever højt og helligt på sit mundlort. 😣 Jeg syntes det er friskt gjort af dig at skrive din mening, men vi begge ved også nok at der ikke går mange dage før hun igen råber medierne op med endnu en tude mening om dig og dit indlæg. 😂 Hun er for langt ude! Men fedt at læse jeg ikke er den eneste i DK der er ved at brække mig over hendes personlighed og meninger. Hun er helt væk jo! 😠
  Puuuh tak for det sure opstød herfra og tak for et lille grin inden sengen kalder. 😉
  BTW smukke piger du har, har selv 2 børn, hvoraf den yngste faktisk er født næsten samtidig med din den yngste 😍 Fulgte dig meget omkring din amning og livet med 2 børn, og du har gjort det godt. 😁❤👊
  God aften til dig og dine prinsesser. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasandra

  Endelig en som deler samme mening som mig!
  Jeg får fnider af at se og hører på hende 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Wow, hvor er du lige så moden, som du selv skriver. “Dygtige bloggere kender en grænse” – den ryger tilbage på dig. Jeg er på ingen måde fan af Fie, men jeg er fan af folk der opfører sig ordentligt og det synes jeg bestemt ikke, at du gør i dette tilfælde. Hvorfor har DU et behov for at hænge folk ud, der hænger folk ud?

  At dele man har fået en abort, det kan man sige hvad man vil om, men der er flere bloggere der netop også deler dette, deler svære dilemmaer og problemer i deres liv, det er op til dem selv og ikke noget du skal gøre dig til dommer for offentligt.

  Jeg synes det er en skam at du synker ned på sådan et niveau 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Det her siger mere om dig end om hende …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celle

  Hold nu k… hvor giver jeg dig ret! Mega fantastisk indlæg, vil helt klart følge med fremover.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem datede jeg??