Mark og jeg gik fra hinande i juni

Jeg har smidt Mark ud?!


Ja, så holdte årets reality par, ikke længere. 
Efter vi har kæmpet med vores forhold – ja, lige siden vi flyttede sammen. Har jeg simpelthen, smidt Mark ud, opgivet ham og valgt at bruge min energi på Manila. 

Jeg gik fra, ingen børn, til at være gravid, til at flytte sammen med Mark. Pludselig, havde jeg hele to børn, hvilket jeg slet ikke var forberedt på og helt ærligt, så kunne jeg til sidst, bare ikke holde det ud mere. 

I perioder, havde vi det rigtig godt, det havde en varighed på 14 dage, plus, minus. Da vi tager på ferie, oplever jeg en side af mark, som jeg bestemt troede, at han havde forladt, da han blev far. Han er enormt egoistisk og det bryder jeg mig ikke om, overhoved. Der er selvfølgelig, en masse private ting, som jeg ikke, ville komme nærmere ind på – Men det er der vel altid. 

Stemningen herhjemme, er lettet en hel del, jeg kan også mærke på mig selv, at jeg ikke længere, er så pisse sur. Min energi og mit overskud, vender så småt tilbage. Jeg føler mig faktisk lettet. Jeg er ikke længere sur på Mark og det er dejligt at han egentlig kan gøre som han vil og ikke mindst prioritere som han vil. Jeg behøver ikke længere kigge skævt på ham, løfte en pegefinger og nævne Manila’s navn. Nej, nu kan han gøre som han vil. 

Manila og jeg, har nu boet alene, i en lille måneds tid, det fungere rigtig godt for mig, og ikke mindst for hende. En glad mor, er en glad Manila. Mark kommer et par gange om ugen, for at se sin datter, og putter hende 🙂

Når alt det så er sagt, så kan vi sagtens enes eller det kunne vi nok, indtil han ser, mit blog indlæg. 

– Lad vær, at opfører dig dumt, hvis du ikke kan tage ansvar, for dine valg og dine handlinger 🙂

Love Monique

15 kommentarer

 • Stina

  Genial kommentar 😂 Den med at hun skulle rette kommafejl 😂😂😂

  Tænk at folk har så ondt i deres små numser … I må sku ha svært ved at sidde ned 😂

  Du klare det flot som mor og tillykke med baby i maven

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Syntes det godt du også tænker på din datter der intet hver og vær mor til en baby hvis man skal gå og vær sur 24/7!
  Stor respekt herfra!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Er glad for der er andre der står i lignende situation. Er selv gravid i 4.måned og gået fra min kæreste. Børn kommer sjældent belejligt men det gør dem ikke mindre elsket 🙂 og glade forældre hver for sig er bedre en sure/ulykkelige forældre der bor sammen.. støttende tanker i din retning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] bruddet med, at begge var enige om beslutningen, og at de stadig vil være venner, men på Moniques blog bliver der ikke lagt fingre […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Burde I ikke have ventet med at få børn indtil I var sikre på at det var jer to.

  Hastværk er lastværk husk det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Undskyld mig, men nej min datter er OVERHOVED ikke lastværk! .. Og man burde mange ting, men det er ikke sådan dagens danmark er. Vi er begge glade. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg synes du er sej, at du har taget et så hårdt valg ikke kun for dig selv men også for din datter og Marks skyld 👍 Alle har det bedst på den måde hvis det bare ikke kan gå at være sammen.
  Men når det er sagt er det også mega ærligt, da jeg faktisk lige har set jeres sæson af Robinson på viaplay, og det er jo en sød kærligheds historie i har sammen 😊

  Har selv en datter på 8,5 mdr. Og vi kæmper da også med vores forhold her hjemme, så du er ikke alene ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Kære Monique
  Uanset hvor irriterende Mark har været, så husk på, at han er Manilas far og at det man lægger på nettet bliver på nettet… for evigt 🙂
  Hilsen Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Og min datter får sandheden når hun er stor nok til det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Du sætter komma fokerte steder, hvilket er meget forstyrrende, når man forsøger at læse dine indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Ja, jeg har aldrig lært det. Kan jeg ikke sende mine blog indlæg til dig og, så kan du rette dem 🙂 ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvorfor er det du har brug for at udstille Mark og skrive et indlæg, som du ved kan ødelægge samarbejdet mellem jer?
  Fair nok du gerne vil dele med dine læsere, at I er gået fra hinanden, men hvorfor de detaljer, som evt. kan gøre Mark sur?
  Jeg spørger fordi jeg virkelig undres. Jeg kan ikke se formålet eller gevinsten for dig og jeres datter i at udstille ham i det offentlige forum.
  Synes faktisk det er en meget kedelig tendens når bloggere udnytter deres blog til at udstille andre til offentlig skue, når det ofte hører privatlivet til…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Hvis du kendte sandheden, så ville du ikke mene jeg udstillede ham 🙂 .. Men rigtig god dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Jeg synes du udstiller ham og det er uagtet hvad han har gjort og om jeg kender ham eller ej. Min pointe var at jeg ikke stiller spørgsmålstegn ved hvad Mark har gjort, om du har grund til at være sur osv… Det har du garanteret 😉 Men hvad er formålet med at skrive et indlæg, som du på forhånd ved kan gøre Mark, faren til dit barn sur? Hvad ønsker du at opnå med det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Niller

   Sejt gået. Børn i første række.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mark og jeg gik fra hinande i juni