Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

4 kommentarer

 1. Jane Wellendorph

  Først og fremmest tillykke med din datter!
  Men Shit hvor bliver jeg forarget over at læse, at du havde frygtet en lys og rødhåret baby, hvad er der glat med det??
  Jeg fik for 6 1/2 år siden den smukkeste lyse og rødhåret dreng (er selv lys og rødhåret) og føler jeg hele tiden skal forsvare ham og bakke ham op.. Kan der virkelig være rigtigt at pga sådan en som dig, at jeg skal gå og frygte for min søns fremtid, for mobning og drillerier??
  Jeg kan ikke være ved siden af ham hele tiden. Jeg fortæller ham hele tiden, at han er den smukkeste i verden. Han er bevist om sin hårfarve og er allerede blevet drillet i skolen og kaldt lidt af hvert.. Men hvad giver dig ret til at skrive på den måde?? Det forstår jeg virkelig ikk desværre…

  • nikkerbabe

   Jeg kan da først og fremmest skrive hvad der passer mig. Det her er min blog, og mine private tanker. Du skriver lige præcis hvorfor jeg “frygter” en rødhåret pige. Udover at hun egentlig gerne må blive det, piger med rødt hår kan være noget af det smukkeste.

   Jeg er ked af din søn bliver mobbet, men tror næppe jeg har den store indflydelse. 🙂

 2. Karla

  Synes måske det er ret ondt at du “frygtede hun havde meget hvid hud og rødt hår”. Er der noget galt i at have rødt hår og være meget lys i huden? Det har jeg nemlig, og jeg synes bare du er ret ond når du skriver sådan noget ævl.

 3. Tanja

  Stort tillykke med lille manila. Hvor er hun dog bare smuk. ❤️❤️❤️

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk