Så svær eller let har min graviditet været!

Så dejlig er vores datter <3

Her på billedet er hun blot lige kommet til verden <3. Må indrømme at jeg frygtede en meget meget lys baby med rødt hår, pga mark er jo så hvid og rød 😀 men en lækker mørkhåret babygirl fik vi. Og ja ja det kan ændre sig.   

Så kom den længe ventede skønhed! <3 vores smukke datter Manila meldte sin ankomst fredag D 5/2 kl 15:40. 

Jeg startede allerede om mandagen med at få uregelmæssige veer, de forhindrede mig i søvn, altid aften og om natten de var værst! Så torsdag aften fik jeg nok. Så kom ind på fødegangen, og fik beskeden “nu får du ikk lov at gå, før du har født”. Gud en lettelse. Nu måtte der jo ske noget! Og det gjorde der, 23 timer efter havde jeg vores datter i mine arme. En forbandet stræk kærlighed fyldte hele min verden. 

I starten af min graviditet blev jeg fulgt, fordi de mente Manila var for lille. Så vi gættede alle på at jeg ville få en baby, som var ca 3000 g. Men niks. – en lækker baby på 3800 og 52 lang <3 stor baby jeg fik mig 🙂 ! Og jeg er så forelsket <3 

Selve fødslen gik faktisk så godt. Og min jordemor var helt perfekt. Så kan ikke sætte en finger på den. 

De første dage er gået så godt, Manila er så dejlig. Det at være blevet mor er sindsygt, det er en ubeskrivelig følelse. Og det er det bedste, der nogensinde er sket for mig! 

Love Monique 

17 kommentarer

 • Julie

  Kommer der ikke snart et nyt opslag om hvordan det går med dig, og den nye titel som mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malte Haudrum

  Er dig og Mark stadig Kærester❤️❤️ Stort tillykke du er så sej😍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Aller først vil jeg sige, at jeg selvfølgelig ikke ved præcis hvorfor Monique havde frygtet en lys og rødhåret pige..
  Men vil da sige, at jeg frygyer lidt det samme om mine børn (har ingen endnu)
  Jeg frygter det ikke fordi jeg på nogen måder synes det er grimt, men fordi jeg selv ved hvilke “minus” sider der kan følge med…
  Jeg er datter af en rådhåret far…
  Dog er jeg selv kun lyshåret med gyldent skær, men med meget lys hud…
  Dette gør, at jeg for det første er blevet mobbet med hvor bleg jeg er..
  En anden ting er, at jeg heller ikke kan tåle at være i solen, uden at blive fuldstændig rød og forbrændt…
  Så ud fra det, hvad er der så galt i at håbe, at mine børn ikke får den lyse hud og det røde hår/skær efter mig?
  Og når man ved at rødhårede børn ofte mobbes, hvad er der så forkert i at man som kommende forældre håber på at få et barn uden rødt hår? Det er jo netop ikke fordi det er grimt, men fordi man som forældre vel netop vil undgå, at ens barn bliver et offer for mobning…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Jane der er vel noget man fortrækker end andet. Jeg er selv rødhåret, med fregner over næsen. Lys i huden, så jeg skal havde spraytanning hvis jeg skal gøre mig nogle forhåbninger om at få farve andet end rød. Men selvom jeg selv har det, ønsker jeg virkelig ikke mit barn bliver rødhåret eller meget lys. Nej jeg er ALDRIG blevet drillet hverken som barn eller teenager. Jeg har aldrig haft et selvværdsproblem. Jeg har altid haft mange omkring mig og kærester. Men nej jeg ville ikke ønske mit barn blev rødhåret alligevel. Hvis det bliver det, elsker man det jo stadigvæk ligeså meget. Men jeg frygter det sgu også. 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kommer der ikke snart et blog indlæg om hvordan det går med den lille, og hverdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Ej så stop dog jer selv.. Jeg er helt med dig Monique, gik med præcis samme tanker.. Men fordi man har det sådan er sku ikk ensbetydende med at vi er dem som mopper dem som er lyse og rødhåret.. Jeg kender flere rødhåret personer og har sku aldrig i mit liv drillet nogen pga. Deres hårfarve eller hudfarve for den sags skyld.. Så ta da li og stop..

  Når alt det mundlort er lukket ud, så vil jeg gerne lykkeønske jer, og hvor ser hun dog sød ud.. Min søn blev 3år D 5/2 og fødte selv en datter D 24/1 (vi er i samme terminsgruppe på fjæsen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Det er jo bare generelt hendes tanker..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er folk smålige.. :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Wellendorph

  Først og fremmest tillykke med din datter!
  Men Shit hvor bliver jeg forarget over at læse, at du havde frygtet en lys og rødhåret baby, hvad er der glat med det??
  Jeg fik for 6 1/2 år siden den smukkeste lyse og rødhåret dreng (er selv lys og rødhåret) og føler jeg hele tiden skal forsvare ham og bakke ham op.. Kan der virkelig være rigtigt at pga sådan en som dig, at jeg skal gå og frygte for min søns fremtid, for mobning og drillerier??
  Jeg kan ikke være ved siden af ham hele tiden. Jeg fortæller ham hele tiden, at han er den smukkeste i verden. Han er bevist om sin hårfarve og er allerede blevet drillet i skolen og kaldt lidt af hvert.. Men hvad giver dig ret til at skrive på den måde?? Det forstår jeg virkelig ikk desværre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Jeg kan da først og fremmest skrive hvad der passer mig. Det her er min blog, og mine private tanker. Du skriver lige præcis hvorfor jeg “frygter” en rødhåret pige. Udover at hun egentlig gerne må blive det, piger med rødt hår kan være noget af det smukkeste.

   Jeg er ked af din søn bliver mobbet, men tror næppe jeg har den store indflydelse. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla

  Synes måske det er ret ondt at du “frygtede hun havde meget hvid hud og rødt hår”. Er der noget galt i at have rødt hår og være meget lys i huden? Det har jeg nemlig, og jeg synes bare du er ret ond når du skriver sådan noget ævl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Stort tillykke med lille manila. Hvor er hun dog bare smuk. ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Endnu en gang stort tillykke med prinsessen<3 dejligt at læse at du havde en go fødsel 🙂 og welcome to motherhood <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Kæmpe millioner mange gange tillykke med jeres lille pige! Hvor er hun dog bare fin 🙂 Kommer der et indlæg på et tidspunkt omkring hele fødslen og hvordan det foregik osv? Selvfølgelig først om noget tid, du skal jo lige “falde lidt ned” ovenpå fødslen og vænne dig til mor-rollen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Stort Tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Hjertelig tillykke Monique med jeres smukke skønhed ! Dejligt at du skriver din fødsel gik godt ! Og hvor er det dog sjovt at dig og Geggo fødte begge en pige en fredag 😀 Din pige kom bare før end geggos Albo og ja din pige er lidt større end hende 3800kg stor pige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Stort tillykke med jeres smukke baby ❤️ Har været inde på din Instagram pretty often, for at se om prinsessen var ankommet. Tillykke, tillykke & tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så svær eller let har min graviditet været!