Fryder forandring virkelig? - Bor hjemme og baby på vej?!

Jeg kaster bare et par 1.000 ud af vinduet. fra boligløs til to boliger?!

Boligløs? Nej ikke længere, faktisk sidder vi nu med to boliger på hånden. Og jeg sidder muligvis med et stort tab af penge. Jeg var desperat og lettere naiv, så nu bider karma mig i røven! Men det er jo “bare” penge. De betyder ikke så meget for mig, eller gør de?

Jeg fandt en mega lækker lejlighed i slagelse, så den hoppede jeg på. Mest fordi jeg kan føde NÅR SOM HELST nu, og jeg har på ingen måde lyst til at sidde uden bolig. Og bo hos mor var bare begyndt at blive et NEJ, hun har 4 børn så det er københavns hovedbanegård, og jeg vil gerne have bette pigen i fred(hvert fald de første 14 dage er hun min :p).

Så uden Mark og jeg overhoved var 100 % enige, så skrev jeg da bare under og betalte. (Følte mig så PRESSET!!) Jeg gør tydeligvis hvad jeg vil, og følger du ikke med, ja så er det bare surt for dig. I dette tilfælde for Mark. Men ak nej, det er endt med at blive rigtig surt for mig. Og ja, så kan jeg da fandme bare lære det. – Jeg var bare så træt af vores situation, og ville bare have mit eget. Det var svært at føle og se, at vi skulle være en familie. Jeg kunne på ingen måde se en løsning på det, hvis ikke vi fandt en bolig NU. Marks ideer til hvordan vi skulle løse “vente tiden på en bolig”. Vil jeg overhoved ikke komme nærmere ind på, for så vil i pludselig forstå min meget spontane handling. – Vi har der udover også været hjerne dødt uvenner over vores bolig situation. Men det er vel forståeligt, vi har været presset. Og ærligt så tror jeg, at jeg har været langt mere presset end Mark har. Det er jo mig som føler alle disse ting, samt bekymringerne der følger efter en ved graviditeten. “Hvad hvis jeg føder imorgen, eller hvad nu hvis vi ingen bolig får, hvad nu hvis hun får en dårlig start på livet, hvad nu hvis SP skal komme her, og jeg kunne blive ved med mine hvad nu hvis min røv er spids”. Alle de bekymringer, er det ikke meget normalt? Og er det ikke med til, at gøre dig til en evt god mor? Det er vel meningen man skal bekymrer sig om sit barn?

Når men altså mens jeg mister en hel del penge, så spare jeg i længden også en masse. Jeg ved endnu ikke hvor mange penge jeg mister, men jeg kan da afslører det ikke er små penge jeg har lagt hos den anden lejer. Jeg vil ha ondt i maven og ha det pisse dårligt til det er løst, og vi er på plads (sidder lige nu og håber, at jeg går 14 dage over tid).. Så Karma, hun er fandme en kælling. Jeg har i bund og grund også selv valgt, at sige ja til en anden lejlighed. Så ja, det er til dels min egen skyld.

Love Monique

6 kommentarer

 • M

  Hej 🙂 du skriver at du skrev under på en lejlighed, som mark ikke var enig i? Synes ikke jeg kan læse mig frem til nr 2 lejlighed eller er det bare mig ? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Monique. Jeg ønsker dig alt held og lykke både med baby og bolig – og at du snart finder dig til rette – du er super god person. Knus Sofie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej monique du er i en presset situation med føelserne i klemme(hormoner) jeg forstår godt dine fustrationer, håber for dig og mark at i klarer presset,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej monique du er i en presset situation med føelserne i klemme(hormoner) jeg forstår godt dine fustrationer, håber for dig og mark at i klarer presset,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lykke

  Hvor ender du og lillepigen og forhåbentlig Mark så med at bo…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fryder forandring virkelig? - Bor hjemme og baby på vej?!