En tur i kulden med Se&hør - Mave billeder !

Fryder forandring virkelig? – Bor hjemme og baby på vej?!

– Baby er på vej, der er sådan ca 18 dage til hun burde komme, men kommer hun lige præcis den dag. Det tror jeg næppe!

Yes jeg bor hjemme, og det er ikke sjovt. Nærmere dybt forfærdeligt! Det er svært at bo hos mor, og samtid skal have sin egen familie! Det sætter virkelig pres på en. Mark og jeg har nok set os blind på områder vi ville bo. Men nu må vi tænke på vores datter, og ikke vores egne behov! Derfor har vi åbnet op for muligheder længere væk. Det er “bare” midlertidigt, indtil vi finder det perfekte sted. Vi har begge bil, og hvem kører ikke en time på arbejde? Det er der fandme mange der gør. Nu skal bette pigen sættes først.(det blev hun allerde da der var to streger på testen) – Faktisk kan jeg afslører at jeg skal kigge på en lejlighed allerede imorgen tidlig! Og det skete så hurtigt, fordi vi har valgt at transporten gerne må være lidt længere! Mon Mark og jeg kan holde hinanden ud? Vi har jo aldrig boet sammen, så jeg er da ret spændt! Vi har hvert fald travlt hvis vi vil have vores eget inden bette pigen kommer! Så lad os håbe jeg har fantastiske nyheder imorgen !! 😀

HÅR HÅR HÅR. Hvorfor er det så besværligt! 

Mørkt eller lys, hvorfor kan jeg ikke bestemme mig?? – Falder ALTID tilbage på det lyse, så måske burde jeg bare holde mig til det i stedet for? Får altid gode ideer, så nu har jeg sagt til min frisør Pernille “Hair by johansen” at hvis jeg kommer med nye gode(dårlige) ideer, så skal hun sige nej 😀 ! haha. Mit hår har virkelig ikke godt af det!

 

12418032_10153754397272976_4135148508303765123_n

Love den gravide Nikkerbabe

 

 

 

2 kommentarer

  • Tillykke med din lille bebse som er på vej, hvor er det spændende 🙂 Prøv at læs på graviditetsbloggen http://www.gravidugeforuge.info der står rigtig mange gode ting synes jeg, jeg er nemlig selv gravid i uge 29 🙂

    knus og tak for en ellers dejlig blog 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Ihhh hvor ser du smuk og ‘rund’ ud i ansigtet. Hihi

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur i kulden med Se&hør - Mave billeder !