VÆGTØGNING OG STRÆKMÆRKER!!

En tur i kulden med Se&hør – Mave billeder !

 

Monique DM-017

Skal, skal ikke? Jeg vil gerne have mave billeder, så hvorfor ikke? Smid tøjet og vis den kære mave frem, som man ellers er så stolt af.

JA ja ja ja!! Det var PISSE koldt, men fuck vi var heldige med vejret!

Ved nogle af billederne stod jeg ved en svane, liiidt nervøs var jeg! Har hørt de kan blive godt sure. Der var heldigvis ingen unger, for så havde jeg nok ikke gjort det!

Håber i vil nyde billederne lige så meget som jeg selv gør ! – Jeg takker hvert fald for de meget meget smukke billeder jeg fik ! <3

Monique DM-002

Monique DM-016

Monique DM-013

Monique DM-006

Monique DM-004

Monique DM-008

Monique DM-015

Monique DM-012

Jeg er i dag 36+3 uger henne, hvilke betyder der KUN er 25 dage tilbage, wow! Tiden er gået så stærkt. Føler jeg lige har kastet en helveds masse op, og tisset på en test. Jeg er i 9 måned nu, men i “princippet” eller undskyld, i princippet har jeg snart været gravid i 9 måneder. Men fordi jeg fandt ud af det så sent, har jeg faktisk “kun” være gravid i lidt over 6 måneder. Som om det ikke også er længe nok 😀 !

Jeg føler mig så klar til vores baby, tænker “KOM KOM KOM” !! Og så lige pludselig tænker jeg “BLIV DERINDE BLIV DERINDE”  Jeg skal lige og lige inden du kommer. Hun melder sin ankomst når hun gør, og jeg vil tage så kærligt imod hende. Glæder mig til følelsen af ubetinget kærlighed <3

– Love Monique “Nikkerbabe”

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VÆGTØGNING OG STRÆKMÆRKER!!