3D scanning/Rør bare min mave!:)

VÆGTØGNING OG STRÆKMÆRKER!!


12395177_10153702133147976_637490036_n

Synes det er fantastisk, det er vindunderligt, og fuldstændig vildt at kvinde kroppen er i stand til dette! Og jeg er så forelsket i vores babypige. Men derfor skåner det ikke mig måske os kvinder, for de mange tanker, hormoner og meget mere der følger med!

– Jeg savner skam min “gamle” krop.

Alle piger/kvinder eller damer er bange for deres krops udvikling under en graviditet. bilder du mig andet ind, ville jeg antage at du lyver. Er ret sikker på vi tænker over det før eller siden. I starten, i slutningen eller når du har født….

Personligt har jeg det vildt dårligt med min vægtøgning, jeg har altid vejet 50-53 kg. Nu har jeg pludselig taget 10 kg på?! HVORFOR!? Når vores babypige(uden navn) vejen omkring 2000 gram 😮 ! Mine kilo sidder heldigvis ret pænt, men stadig. Personligt har jeg det ret svært med det.

Strækmærker?! Hvad helved er det for noget, og er det bare fanden der har fundet på det? Nej jeg er egentlig ikke ramt af dem, ENDNU! Men mine blodåre er ved at springe, både i mine sidder og på mine bryster. Ja jeg sidder lidt og fortryder at jeg for ca. 3 år siden brugte kassen på det.

Min graviditet har været forholdsvis nem, kvalme i uge 10 til uge 17 ca. Umenneskelig træt siden uge 20, men det er jo ingenting. Et par ekstra scanninger fordi vores baby er en lille baby, men det er jo ikke alle der skal have 4 kilos baby’er. Jeg får en på 3 kg, og det passer mig helt perfekt 🙂 !

Love Monique 

3 kommentarer

 • Sara Larsen

  stort tillykke 🙂 Jeg er sikker på at du kommer tilbage i topform hurtigt bagefter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Tillykke med jeres ventende pirnsesse, jeg har selv en “baby” på nu 10 måneder, faldet over dit indlæg og kan simpelhen ikke lade være med at fortælle at jeg også gik til kontrolld scanninger fordi de mente min søn var for lille, den dag jeg føder 41+2 mener de han vejer 3kg og ud nommer en basse på 3710 så tro mig de kan gemme sig godt Held og lykke !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Du er smuk gravid og jeg er sikker på du hurtigt får din “gamle” krop tilbage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3D scanning/Rør bare min mave!:)