Ghd glattejern samt en giveaway på insta :) 

Sådan går min graviditet <3

IMG_5766

Jeg er lidt længere henne end 23+5, men maven ser stadig nogenlunde sådan der ud 🙂

Min graviditet går jo ærligt, strålende! 7-9-13!! Jeg havde sindsygt kvalme i uge 12 til uge 20. Der stod den på opkast morgen, middag, aften. Så hvorfor hedder det morgenkvalme! Det var jo heldags kvalme! Og det var modbydeligt.

Men men men… Jeg skal ikke pive, for jeg lider hverken af det ene eller det andet nu. Eller jo, jeg er mega træt hele tiden, jeg orker ikke at lave dagens gode gerning. Men det er jo en lille ting, i hvert fald i forhold til mange andre gravide kvinder! Så jeg glæder mig til at lille pigen kommer til verden <3

Mod min træthed tager jeg selvfølgelig en million vitamin piller, jeg får mine her :)! På denne hjemmeside kan man købe alverdens ting, Jeg har f.eks også et puls ur derfra (som faktisk er på tilbud). Og det er sjovt med sådan et ur, det kommer til at være klisteret på mit håndled efter fødslen ISÆR. Jeg glæder mig måååske, lidt til at kunne bevæge mig uden at puste som en flodhest. Ja, jeg har taget omkring 8 kg på. Og selvom det ikke er meget, er det meget lige pludselig at slæbe rundt på:)! – Men jeg klare den 😉

Kys&kram Monique <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ghd glattejern samt en giveaway på insta :)