Hvad er egentlig forskellen på paradise og Robinson?

Ghd glattejern samt en giveaway på insta :) 

  
Halløj 🙂 her kommer egentlig bare en indlæg om det glattejern jeg bruger, der er så mange! Så hvilke er nu bedst? 

I starten brugte jeg bare de der til 300 kr, og det kan man også sagtens. Meeen det skåner bare ikke håret på samme måde. Så fik jeg dette glattejern(som du ser på billedet) af billigvoks, og det er fantastisk! Det glatter fuldstændig første gang jeg kører det igennem håret 🙂 . Samtid bruger jeg ghd’s beskyttelse. Ved vi jo alle hvordan varmen ødelægger vores hår. 

I samarbejde med billigvoks, giver jeg derfor dette produkt væk til en heldig pige. Så hop ind på min insta(nikkerbabe) i weekenden, så får du mulighed for at vinde lidt 🙂 

  
jeg er ikke lyshåret igen, det er bare nogle gamle billeder jeg bruger 😀 ! 

Billigvoks har mange forskellige skønheds ting at vælge imellem. Hop ind på deres hjemmeside og få tjekket de lækre priser ud ! www.billigvoks.dk

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er egentlig forskellen på paradise og Robinson?