Var Robinson virkelig noget lort?

Hvad er egentlig forskellen på paradise og Robinson?

Mudder kastning, grimme ordvalg m.m .. 

11995664_10153516312622976_1204128918_n

Jeg er så evigt træt af fordomme, og negative kommentar. Personlig oplevede jeg det her efter min deltagelse i Paradise. Det der med at svine hinanden til, over noget som skete et andet sted end danmark. Jeg troede og havde bildt mig selv ind at, Robinson var noget andet? Men i virkeligheden er det præcis det samme, bare uden mad og druk.

Det hele handler om at svine hinanden til, den der råber højst, bliver bare set mest. Når jeg sidder og ser programmet, så krummer jeg virkelig tæer over nogen af deltagerne. Deres holdninger og synspunkter på deres hold, det er jo til at lukke op og skide i.

Kan huske jeg forsøgte at lære Jørn af kende, men det gik ikke særlig godt. Han var et ekstremt indelukket menneske, og selvom jeg havde et skævt syn på ham, så forsøgte jeg at åbne op.

Jeg troede da ikke man talte sådan om hinanden Jørn? Hvad fand er det for en udtalelse af komme med, hvem er du? Og hvorfor tillader du dig selv at, tale sådan om hold syd? Se billedet foroven. – Personligt elsker jeg hold syd.

Ved du hvorfor du blev stemt ud? Nu skal jeg fortælle dig det, den rene sandhed. Du var det svageste led, du fungerede ikke i den gruppe, som var på øen. Du havde altid en bedre ide end alle de andre, du kunne ikke svømme. Jeg er rigtig gal over din status. OG skriver lige nu en masse, jeg sikkert fortryder imorgen, men jeg gider simpelthen ikke at lægge øjne til den slags. – Jeg har fået nok, nu kommer mine meninger igen igennem mit hoved, og jeg må ud med dem. 

God dag 😉 !

1 kommentar

 • Rikke

  Hej Monique!
  Egentlig ikke en kommentar på dit oplæg, men en kæmpe ros til dig!
  Da du var med på Paradise, kunne jeg sgu ikke lige dig (for at være ærlig :sweat_smile:
  MEN! Din deltagelse i Robinson har bare ændret alt for mig! Du er så meget den bedste person der var med!
  Synd at de i Paradise havde klippet det så dårligt og at du fremstod som en bitch – for det er du jo slet ikke :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Var Robinson virkelig noget lort?