My #Nellyholic Fall - Hvem elsker ikke Nelly?

Var Robinson virkelig noget lort?

11992052_10153514575137976_299113678_n

Ny computer, betyder en masse nye indlæg. Jeg har ikke været særlig aktiv, ingen computer, en blog der driller, mine indlæg forsvinder osv osv. Men er ved at få styr på det 🙂 !

Men nej, så slemt var Robinson heller ikke, nej jeg var ikke fan. Jeg har ikke bestilt ferie i år pga den tur. Den var frygtelig, selve turen derned tog 48 timer, en bustur på omkring 21 timer, det valgte de i stedet for at sætte os på et fly i en time. På turen derned fik vi intet af vide, dette vidste jeg i forvejen. Nåårh ja, vi fik forresten heller ikke mad på bus turen, udover chips og kiks? Er vi allerede begyndt? Bør vi ikke filme hvis vi allerede er startet?

Jeg havde også en anden rigtig grov oplevelse. Forstil dig du intet mad havde fået, ja faktisk blot i nogle dage. Det er varmt, rigtig varmt! Omkring 40 grader, du sover på strand blandt små dyr, du får kun vand men skal alligevel yde til de forskellige dyste og kampe, du skal bygge lejr og have overskud til at fungere blandt mennesker du ikke kender.

En morgen skal vi til et game, vi bliver hentet at en båd. Jeg er i båd sammen med et par fra mit hold, her sidder Bianca iblandt. Bianca sidder jeg overfor, og vi kan begge kigge over på en kvinde fra produktionen, som overraskende nok skal have et eller andet fra sin taske, hvem havde troet sine egne øjne, hun trækker en slags chokolade bar op, ikke nok med det!! så har hun allerede spist af den, så den er halv. Man er seriøst klar til at gøre RIGTIG meget for mad, og ja det er du efter de små 4-5 dage.

Vi har selv meldt os til dette, ja de fleste har 😀 ! Men vi har ikke meldt os til at blive pint, slet ikke når vi ikke filmer. Det lyder langt fra slemt, men det var virkelig slemt! Det lyder næsten plat når jeg skriver om det, men igen det var det ikke dernede.

Når produktionen forlod os på øren, fandt vi også tit slik papir. hmmm.. Sikke en øde ø? Vi kunne høre musik og glade dage, vi kunne se bål og meget mere.. Så øde var den ø da heller ikke? …

Det næste afsnit blir vildt! Jeg bliver sat på prøve, mine grænser bliver skubbet ud over alle grænse i forhold til min styrke, min udholdenhed bliver skubbet, min fysiske tilstand skal træde i kraft, og jeg skal kæmpe for at få vejret. Jeg tør vædde min hat på, at de klipper rigtig meget i dette. Jeg glæder mig til at se det, og ikke mindst at fortælle jer hvad der virkelig skete. Det er så rigtig pinligt hvis ikke det er det afsnit, men mon ikke.

Kys&kram Monique

6 kommentarer

 • Frederikke

  Monique jeg var ikke så stor fan af dig da du deltog i Paradis, men jeg må sige at du virker helt anderledes i Robinson ekspititionen. Du var helt klart en af mine favoritter og jeg synes du har klart det så godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Monique du har været min favorit spiller i paradise da jeg hørte du skulle være med i Robinson så blev jeg glad blandt takdiske spiller på paradise så er du min favorit det med modere det spil du vildt godt jeg tro de ikke det var dig så det kom bag på mig men sejt gået og så ender du med vindne så kan man da ikke blive mere glad hvordan var Robinson for dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Altså jeg har hæppet på dig siden paradis hotel men hvad tænkte du da i skulle i pardyst troede du i ville komme på VER jerse ø?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Monique. Det er fedt endelig at se en udtale sig ærligt omkring ekspeditionen. Men må du egentlig gerne udtale dig således? Måske et dumt spørgsmål. Men jeg troede faktisk ikke at I måtte fortælle ting som du gør i dette indlæg. Men igen mega fedt at du gør det, for vi seere har jo ingen anelse om hvordan det rigtigt er. 🙂
  Mvh. Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Monique! Har virkelig fået et godt indtryk af dig i Robinson… Var dog ikke så vild med dig i Paradise, men sådan er det jo med reality tv:) ville bare lige sige st jeg blev positivt overrasket

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My #Nellyholic Fall - Hvem elsker ikke Nelly?