Kønscanning, dreng eller pige !!

My #Nellyholic Fall – Hvem elsker ikke Nelly?

Piger – Alle piger elsker tøj, eller alle piger elsker noget man kan tage på. Har i nogensinde mødt en pige, som ikke havde rigtig meget tøj? Jeg har ikke en eneste veninde, som ikke har mindst lige så meget tøj som jeg selv. Det bedste ved det hele er at vi bruger samme størrelse. Og der er altid kjoler fra Nelly, de skuffer aldrig. Har altid kunne passe mine kjoler ved først afsendelse fra dem.

Personligt køber jeg kun kjoler hos dem, og jeg kunne nemt købe dem alle sammen!

Jeg har netop modtaget nogle rigtig fine ting fra dem, denne gang har jeg forsøgte at bestille sko. Og sørme ikke osse om, de passer helt perfekt!

Unknown

 

Støvlerne her –  Rød kjole her – Blå kjole her – Stiletterne her
_
__________________________________________________________

Kjolerne er perfekte til fødselsdags fest, eller til finere selskab, den blå er helt klart en favorit til f.eks nytår især for mit vedkommen da jeg er gravid, så jeg vokser og vokser jo.

de sorte sko er så fantastiske at have på! Tror slet ikke man kan blive træt i sine fødder af dem! De andre sko, er mere vinter sko og tænker de vil gå godt til et par løsere bukser, er ret sikker på det kommer til at ligne en plade 40 hvis man tager stramme bukser på.

og man spare ret mange penge ved at klikke sig ind på Nelly.com du skulle prøve det. Pas nu bare på du ikke bliver afhængig som nogle af os andre.

Indlægget er lavet i samarbejde med Nelly, og den nye kampagne de netop har skudt i luften ! Du har mulighed for at vinde 10.000,- !! Bag på de stickers, er opskriften på hvordan i kan tilmelde jer den store konkurrence !

Sponsoreret af Nelly.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kønscanning, dreng eller pige !!