Gravid på Robinson?

stakkels barn !?

baby-girl-names-2014

 

 

Efter jeg deltog i Paradise Hotel fik jeg en lære streg, jeg stoppede faktisk med at sige min mening, jeg fandt ud af hvor mange jeg ofte sårede ved at tale før jeg tænkte. Men hvad fuck, er jeg den eneste som skal det? Næ, det er jeg fandme ikke! I skal også tænke jer om, alle sammen, og måske lade vær at dømme så hårdt ud fra et tv-show på 29 minutter.

Hvad får jer til at tro at jeg bliver en dårlig mor pga. et fucking underholdnings program?? Hvad fand bilder i jer ind? Alle de grimme kommentar i kaster efter mig, hvad hold er der overhoved i det? “Stakkels barn” “godt hun ikke er min mor” – Ja tak! for havde du været mit barn, og opført dig sådan, så var du nok kommet på opdragelseslejre, vel og mærke i USA – Ja google det, og se hvad der kommer frem 😉

Det værste ved de kommentar er de unge mødre, der pænt sidder og peger fingre af mig bag en skærm.(Nethaderne) At de sidder og tænker grimt og mit kommende barn… Av det gør fandme ondt. Jeg bør ikke tage mig af jer fucking haters, og så alligevel. Det er jer der er med til at giver mig blod på tænderne, det er jer der er med til at giver mig lysten til at kæmpe videre for det jeg gerne vil.

Når jeg sidder og læser jeres grimme kommentar, ja som jeg ikke burde. Men kan bare ikke lade vær! Ja jeg koger inden i, ville til tider ønske jeg kunne hoppe på jeres hoveder, binde sten til jeres kroppe og sende jer i havet. Blot fordi det er mit kommende barn i omtaler. Jeg er pisse ligeglad med at i sviner mig, eller det er jeg blevet med tiden. i har skam også såret mig… utallige gange.. Nu er det kun sjovt når det drejer som om mig, ikke når det omhandler mit ufødte barn! I er en flok tarvelig mennesker…

En kommentar jeg ellers bemærkede den anden dag var “Forstår ikke hun står frem med alt det hun har gjort mod sin baby” .. For det første er jeg et meget ærligt menneske,  Nikker tør, hvor andre tier. Det vist nok en sætning min mor har kastet efter mig, når jeg har åbnet min mund. Men fandme ikke om jeg er stolt over den! Når men tilbage til det jeg egentlig ville skrive. For det første ville i kunne regne alt det her ud om mig, jeg er jo pludselig en offentlig person, som man åbenbart må sige hvad man vil om. Nej, det er bare mangel på opdragelse.. Enten var du eller din mor ikke hjemme den dag det foregik. 

Udover alle jer tarvelig mennesker, er der lige så mange der forsvar mig og støtter mig, og det betyder virkelig alverdens for mig. Mange af jer sætter et stort fedt smil på mine læber, og jeg lover at vise jer, blot fordi jeg har lavet tv bliver jeg en super god mor. Vil forsøge at blive lige så god en mor som min egen <3

Kys&kram Monique

26 kommentarer

 • Harriet

  Hej Monique – sådan er kulturen bare her i Danmark – folk rækker en ned og tror de får det bedre af den grund – jeg er sikker på, at du bliver verdens bedste mor – stort held og lykke herfra 😉 Aarhus – City of smiling hahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Forstår ikke hvorfor folk er sådan efter dig..
  Det er så sørgeligt at folk dømmer dig som en dårlig mor fordi du har været med i et tv program.. Du bliver en fantastisk mor, det er jeg sikker på 🙂 Og forresten elsker jeg din ærlighed, der er intet galt med at være sig selv der vil altid være haters lige meget hvad..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie hostrup

  Du skal ikke høre på dem….. Nogle kan blive en skide dårlig mor. Og andre en god mor. Du deltog i et, program på nettet. Hvad er forskellen. På en kendt mor, og en ukendt mor? De elsker begge deres børn. Også er der nogle som ikke, har råd til deres barn. Men du har legelighed og det hele. Så du bliver en skide god mor, jeg ved det. Dem som skriver sådan noget, behøver ikke tænke på dit valg. De kan bare lade helt vær. Tillykke med pigen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai-Britt

  bare ignorer alle de dumme kommentarer, selvom det godt kan være svært-de er sikkert bare misundelige!
  Jeg tror du bliver en rigtig god mor, du virker ihvertfald rigtig sød og som om at du har ben i næsen-held og lykke med det hele, og husk og nyd det❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Monique jeg syntes selvføglig man skal tænke før man taler(en gang imellem), meen jeg syntes personlighed er så Nice og selvom man kan være lidt spydig syntes jeg det er mega fedt at du er så åben som du er (Altså hvad jeg har set på tv selvføldig) og du bliver bestem ikke en dårlig mor af hvad du har sagt og gjordt på tv! Held og lykke frem over!
  Knus❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hallo! Alle jer der sidder og skriver ” du bliver ikke en god mor” osv. I er sgu da også kun inde i jeres en lille verden. Så kan monique da også bare sige ” hold kæft hvor bliver eller er i da også bare nogle dårlige mødre, godt jeg ikke er jeres barn” og hvad får i ud af at sidde at sige sådan? Ja intet! Jo, i opnår nok kun at gøre nogen ked af det! Hvorfor gør i det overhovedet?! Og ja, fuck det hvis monique så bliver en dårlig mor! Det betyder ikke at i skal skrive til hende og forklare hende at hun bliver en dårlig mor. For det der sker er at i skriver noget til hende i får noget tilbage lige i nakken og så bliver i pisse sure! Men det er da også kun jeres egen skyld! Og hvis monique bliver sådan en dårlig mor og at i hader hende osv hvorfor kommentere i så på hende opslag, på hendes blog?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Monique.
  Du skal ikke lytte til de dumme hatters, fuck dem, du skal bare lukke det ude, HEY du skal jo have en baby, tink lige på, ended kan slå det,
  jeg-vi tror på dig, jeg er sikker på at du bliver en god mor.

  Kys & kram Dina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Folk er nogle nævenyttige navlepillende idioter når de kommer med de kommentarer om dig og dine evner som mor. Men det er altid nemmere at pege fingre og have ondt i røven af andre. De må virkelig have et sørgeligt og kedeligt liv. Tillykke med babyen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monique vin appen fan frederikke

  Du skal ikke tro på alle disse haters de er bare misundelige på dig og dit kommende barn jeg vil elske at have dig som mor og der er noget jeg gerne vil give videre til dig det er hvis du siger en negativ ting så udløser det 3 positive ting om den person du har sagt den negative ting om og husk du er fantastisk og husk at mediter hver gang du har tid i 20 minutter jeg håber at du indser at du er smuk dejlig sød og en fanatisk person fra frederikke Celina elletoft Rasmussen din største fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Hej Monique.
  Jeg har selv termin den 9. Februar og er medlem af en terminsgruppe, som du også vil kunne være medlem af, hvis det var noget for dig?
  Gruppen har tavshedspligt. Og jeg er administrator, så hvis der bliver lækket noget så er det ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Ja der er vist flere af de grupper 🙂 men de er jo hemmelige/)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Jeg synes kun det er godt du er ærlig! Med ærlighed kommer man længst! Og hvis man skulle tvivle på dine egenskaber som mor, burde man så ikke også tvivle på andre reality deltageres evner? Man skal ikke dømme folk blot fordi de har været med i et program de garanteret selv har siddet og set. Nej nej..
  jeg vil.egentæig bare sige Held og lykke med det hele! Og stort tillykke! Jeg glæder mig til at læse mere om den kommende guldklump! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg tror du bliver en god mor❤️ Bare tro på dig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Godt sagt, jeg ved du bliver en rigtig god mor, som har grænser, og det skal man have. Fortsat god gang med graviditeten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cirkeline

  Folk er bare så nederen at de overhovedet gider side og bruge tid på alt det mundlort de har. Og ja, dømme ud fra de minutter i tv’et – ja, så siger det lidt mere om dem end hvad det gør om dig. Og man ændre sig vel og mærket også, selvom du ikke har barnet hos dig endnu, så ændre man adfærd! Og fordi du har opført dig som du måske har gjort, betyder det ikke at du forsat bliver ved i samme stil. Grin af dem, du vandt ikke paradise for ingenting – du er en fighter, og selvfølgelig klarer du/I det godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Monique.
  Synes du er for sej med dette indlæg og tror du bliver en super god mor når dit barn kommer til verden.
  Hilsen Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Du bliver en god mor og alle jer der er så dumme at skrive alt sådan noget lort i ved det jo ikke for barnet er ikke ude i nu tink jer om

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Willadsen

  Hej ❤️
  Du skal ikke tage dig af de haters, de har intet liv og de siger det bare for at prøve ig såre dig og for at de får opmærksomhed.
  Jeg tror dit barn vil blive ligeså sød, smuk osv sin mor.
  Elsker dig❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana

  Fuck haters!! De har intet liv – de høster kun fordi de ik er bedre selv ! Jeg ved du bliver en god mor og at dit barn vil elske dig så højt som de fleste andre børn elsker sin mor – eller måske mere , hvem ved??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg håber og tror at dit kommende barn vil blive som sin mor. Men jeg syntes at det er fedt at du laver et indlæg om det og viser at du ikke “bare” er ligeglad. Bare fordi man har deltaget i et realityprogram og er en såkaldt “offentlig” person er det fandme ikke okay at få afvide at man bliver en dårlig mor. Altså helt ærligt hvor gamle er de personer der har skrevet det? 5?
  Ihvertfald tror jeg at du bliver en god mor. Så alt muligt held og lykke herfra.❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah aka boobs_licious på ig

  Heeej smukke nikker
  Du skal ikke høre en skid på hvad de siger
  De kender dig slet ikke ❤ du spillede jo bare spillet som det skulle spilles og vandt
  Husk der vil altid være nogen hater ❤
  Tror du bliver en super mooar
  Og tillykke med graviditeten
  Knus Sarah aka boobs_licious ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvor er det godt skrevet ” brølet ” og kan godt forstå du har fået nok. Hvor er folk dog modbydelige, og hvor er det skræmmende som folk kan skrive når de sidder bag en skærm. Er helt sikker på du bliver en rigtig god mor, og er sikker på du har en fantastisk mor som har vist dig den rette vej i livet. Ingen er fejlfri og vi skal lære så længe vi lever. Men det er der åbenbart nogen som ikke kan. Jeg ønsker dig at godt i livet, og al held og lykke med den lille. Bliv ved som du gør. Der var mange der kunne lære af det. Knus og kram din vej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg synes det er helt latterligt at folk dømmer dig ud fra et realityshow! Jeg er sikker på at du bliver en fantastik mor. Jeg glæder mig til at følge med på din blog 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Du er så pisse sej! Jeg håber du bliver ved med at være den du er, alle de åndsvage kommentarer osv skal du bare lade gå ind ad det ende øre og ud af det andet!
  Er sikker på du bliver en lige så god mor som alle andre mødre! Ingen forskel der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Du spillede satme spillede på paradise men man ser kun 35 minutter og desværre har tv 3 virkelig skam klippet dig i nogle afsnit . Men det har intet med din rolle som mor at gøre .. held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid på Robinson?