Er jeg virkelig forelsket? 

Gravid på Robinson?

  

Ja, i læste overskriften helt korrekt, en Robinson-Baby! Så vildt i synes det er, så vildt har jeg det. 
Hvor skal jeg starte, og hvad skal jeg fortælle jer? Mon i kan tåle at høre min historie. Læs gerne videre hvis du har mod nok, jeg har mod nok til at fortæl jer min historie 🙂 

Omkring paradise finalen, nævner jeg for min veninde Isabella at, jeg tror at jeg er gravid. Hun siger “køb nu den test”. Samtid skal jeg til undersøgelse på Hamlet, for at blive godkendt til Robinson(de tester om man kan klare det). Tænker at de opdager det, de skal tage en masse prøver jo. Ikke nok med det, så fik jeg mit lort samtid… Gravid? Det kan jeg ikke være. Jeg dropper tanken igen, lever videre. Tager en smule på, tænker det blot er alt det druk og for god mad. Jeg skal tabe mig, og igang med at træne. Meeen først når jeg kommer hjem fra Robinson, og måske har jeg tabt mig lidt når jeg kommer hjem. 

Jeg er nok den, som taber mig mindst dernede. Lorte krop, hvorfor holder du sådan på min fedt!! Jeg taber mig ekstrem lidt, synes jeg selv hvert fald. – på øen Jeg får pludselig mit lort igen(meget normalt) men har det dog kun i en enkel dag. Min krop er nok bare stresset, det er meget normalt efter det jeg udsætter den for. 

Når men nu er jeg vendt hjem, min mave har ændret form. Satans, så skal jeg virkelig igang med at træne. Men Nøj, pludselig sker der noget en morgen jeg vågner. Jeg har så meget kvalme, jeg samlinger den med en ekstrem sult, virkelig som om jeg intet mad har fået i flere uger!! Kan det virkelig passe?! Jeg begynder at blive en smule nervøs, tænk nu hvis der er en baby i min mave!? – nej nej nej, helt umuligt. Og så alligevel, jeg køber en test…. 

Ja ja ja, den er positiv……….. Jeg er græde færdig. Hvad skal jeg stille op? Jeg er imod abort, og hvordan kunne det ske? Snyder testen mig? Jeg må til lægen, NU!! 

Får hurtigt en henvisning til en læge, så de kan finde ud af hvor langt henne jeg er. Lægen spørg mig “hvor langt henne tror du, du er?” Hvorefter jeg svare “ja ca 4-5 uger, andet kan ikke passe” lægen smiler lidt, og siger “ja du er så 9 UGER og nogle dage henne”… HVAD!? Ved du hvad jeg har udsat den baby for?! Druk, sult på den lede måde, tatoveringer, usunde og giftigt madvarer og en masse solbadning!! Jeg har det forfærdelig… Lige indtil han siger jeg skal kigge på skærmen, der får jeg det skønneste syn, jeg kan se hjertet slå, jeg kan se det store hoved, arme og ben. Mit hjerte er smeltet nu… Jeg er slet ikke i tvivl, jeg skal ha den lille kriger, som trods omstændigheder har sat sig fast, og har kæmpet for at blive i min mave. Jeg er ved siden af mig selv, hvordan er det muligt jeg har gået og været gravid så længe? Ja, Mark han har tydeligvis super sæd…. Måske kan jeg sælge det, det må være guld værd 😀 .. Det er det hvert fald blevet for mig. Jeg glæder mig, som et lille barn der venter på det blir juleaften <3 … 

Jamen du og Mark er knap nok blevet kærester, i bor ikke sammen, hvad sagde han, hvad planlægger i nu osv osv… 

Jo, jeg ringede og græd til Mark da jeg opdagede det, han var vel i chok men ville støtte mig ligegyldig hvad.. Ja skøn kæreste jeg har. Vi har nu talt om at flytte sammen, så det er næste skridt, og helst før den lille kommer 🙂 .. 

Og ja det korrekt, vi har kun kendt hinanden i knap 4 måneder. Men du som læser dette, er dine forældre sammen? Måske og måske ikke.. Så min konklusion er: bare fordi dine forældre ventede 1,2,3 år eller længere tid med at få børn, har ikke fået dem til at blive sammen.  

– jeg var slet ikke klar til at fortælle jer det, men nogle har stukket os og medierne truer os med at fortælle det. Og jeg ville helst selv fortælle jer det <3 

Kys&kram Monique 

34 kommentarer

 • Anna Margrethe Nielsen

  hejsa Monique børn er stærkere end vi tror og ja ved det er et gammelt opslag men ville lige fortælle en historie en jeg kender fik et barn som 16- årig hun vidste ikke hun var gravid så ikke gravid ud havde kun nyt taget halvanden kilo på under graviditeten drukket som kun en 16 årig kan gøre det eksperimenteret med stoffer og alligevel fødte hun en velskabt lille dreng uden abstinenser eller noget Glemte at sige at Jun også have haft blødninger hver måned og ja hun kom på sygehuset fordi de troede det var blindtarm og pludselig siger de så på sygehuset du har ikke blindtarmsbetændelse du er gravid og i fødsel så som du kan se nu kom der en sund lille pige ud på trods af strabadserne de første par måneder PS måske derfor du ikke rigtig tabte dig på Robinson

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hej Monique
  Det er utroligt at din baby er blevet i maven efter dyst og aktiv aktivitet på Robinson, men jeg er glad for på jeres vegne at
  Det er blevet sådan, jeg er selv blevet mor til en super dejlig dreng i november 2014 og det er simpelthen den dejligste og mest
  Følelses laden oplevelse med kan blive udsat for, jeg troede ikke selv at man kunne rumme så meget kærlighed som man føler
  For sin lille baby 🙂 held og lykke det hele og kæmpe stort tillykke til dig og Mark 🙂
  Vh Stephanie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke 🙂 Håber i alle er glade :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  Stort tillykke
  jeg ville lige fortælle min lille historie jeg vågnet op med mave smerter en morgen og tænkte det går over lige om lidt da jeg havde ligget der i 3 timer ringet min mor og kæreste til 1813.
  Jeg blev indlagt på mave tarme afdelingen efter en masse prøver fandt de ud a jeg faktist skulle føde teoede ikke på det så jeg blev kørt ned på fødegangen og en halv time efter var jeg mpr til en lille prinsesse det skal lige seges jeg ante ikk jeg var gravid babyen lå rregtigt i min mave så man kunne ikke se der lå en baby syndes selv jeg var blevet lidt tyk så var begyndt og trænde og var på arbejde om fredagen og fødte om søndagen men har fået verdes dejligste prinesse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia haaknel

  Tillykke glæder mig til at han kommer til verden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Først og fremmest kæmpe tillykke!! Og hvor har du altså ret, jeg har ikke hørt på andet hele min graviditet, om jeg nu havde tænkt det ordentlig igennem, fordi jeg kun var 19 og kun havde været sammen med min kæreste i 6 mdr!! Nu er min søn lige blevet 1 år og Gud hvor er alt dog fantastisk, og hvor er jeg glad for at jeg ikke hørte på alle andre! For det er det bedste der er sket i mit liv, og vi er blevet godt og har købt hus nu!! Jeg ønsker dig og mark alt det bedste fremover!!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  tillykke!! og du har helt ret, man ved ikke om man bliver sammen eller går fra hinanden uanset om man har været sammen 1 måned eller 10 år min bror var 14, næsten 15 år da han blev far. De havde været kærester i 1 måned og jer 7 år efter er de stadig sammen og har 2 skønne børn min kæreste og jeg havde også kun været kærester i 1 1/2 måned, da jeg blev gravid (på trods af at jeg har fået afvide at jeg skulle have lægehjælp) så alt held og lykke frem over til jeres lille familie ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Davidsen

  Stort tillykke
  Gode forældre ligger helt sikkert ikke i hvor længe man har været sammen, hvor gamle man er osv!
  Jeg fødte selv min søn som 19 årig og mange troede ikke på det ville fungere, men vi skam stadig sammen og har været det i 3.5 år!

  Glæder mig til at se og høre mere om jeres lille vidunder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Kæmpe stort tillykke med det! I starter jeres livs største oplevelse nu, og hvor er det fantastisk.
  Selvom det er svært, så forsøg at se bort fra negative og snæversynede menneskers holdninger. Man bliver helt overraskede over hvor iskolde og hensynsløse nogen folk desværre kan være – men forsøg ikke at tage det personligt.. De ved simpelthen ikke bedre.
  Jeg selv er 22 og venter et lille mirakel til efteråret, og møder også en masse skæve blikke og skarpe kommentare, da jeg blev gravid under en udlandsrejse, og ikke er sammen med faren (modsat dig faktisk..) Og selvom jeg støtter 100% op om fri abort, (LÆS: for andre!) så har det bare aldrig været en mulighed for mig! Ville aldrig kunne se mig selv i øjnene igen! Og jeg fortryder ikke ét sekund!! Jeg knuselsker det lille væsen, som vokser og vokser, og som jeg kan mærke tumle rundt i min mave hver dag. Det er en lykkerus uden ende!
  Og dine/jeres evner som forældre har INTET at gøre med hvor længe, I har været sammen eller jeres medvirken i et realityprogram.
  Det vigtigste er al den kærlighed, I begge kommer til at have for og give til jeres lille mus. Det faktum at I også holder af hinanden, er sådan set bare et bonus, som jeg ser det 😉
  Fokusér på jeres lykkelige omstændigheder og positive kommentare! Vi er mange, der kun ønsker jer det bedste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   1000 tak for din positive kommentar, det er altid dejligt 🙂 jeg ønsker også dig held og lykke herfra <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mika

  Er datoen på scanningsbilledet ikke din terminsdato ? 31-01-16 ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Jo 🙂 men jeg var til lægen igår, så de har målt mig til en anden dato der 🙂 jeg er længere fremme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Tak for svar

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Først jo, men er blevet målt til noget andet nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Wow! Sikke en sej lille baby der bor derinde! 😉 men jeg er enig med dig. Det er fuldstændigt ligegyldigt hvor længe man har været sammen, det vigtigste er at man har det godt med sin beslutning om at beholde barnet. Jeg har det på samme måde som dig. Abort er no go uanset hvad! Håber i bliver ligeså lykkelige sammen med jeres barn som jeg og min kæreste er med vores datter (som er resultat af et one-night stand) vi har nu været sammen i lidt over 2 et halvt år og det går stadig godt. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først og fremmest tillykke med det lille vidunder..
  Jeg kender kun alt for godt de skæve blikke og dumme kommentarer man kan møde, når man bliver gravid med en kæreste man har kendt i kort tid. Jeg havde kun kendt min kæreste i en måned da jeg blev gravid. Jep. Første gang og så var der bingo. Men vi besluttede i fællesskab at beholde barnet efter flere ugers debat om for og imod.. Idag har vi været sammen i næsten 4 år og venter ankomsten af nr 2 om en uges tid. Så bare fordi man ikke har været kæreste længe så behøver det ikke være doomed fra start. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke. Det bliver en fantastisk tid. Og husk at nyde hvert et sekund for tiden kommer til at gå mega stærkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi lyster

  Først tillykke med det, nej bare fordi man kun har været sammen i 4 mdr gør ikke altid en forskel jeg blev gravid første dag min og min mand mødes og har været sammen i nu 4 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bonnie

  Stort tillykke smukke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Monique.
  Stort tillykke med det. Først tænke jeg “nej nej nej…” men hvorfor egentlig? Min bedste veninde blev gravid med sin kæreste da de havde kendt hinanden i 2 måneder og i dag er de gift og har den skønneste krudtugle. Det var bare ment to be
  I skal da nok klare den, men måske du skulle undgå alkohol osv de næste par måneder
  Held og lykke med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min kæreste og jeg flyttede sammen efter lidt over 1 mdr, blev gravid efter 4 mdr. Og vi har verdens bedste forhold, og verdens lækreste søn på 8 mdr, og snart har vi været sammen i 2 år
  Der findes ingen opskrift på hvor lang tid man skal have været sammen, så folk skal bare holde mund! Det er det bedste nogensinde at være gravid, og få sin guldklump i armene. Du har SÅ meget at glæde dig til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Stort, stort tillykke til jer begge! I går en fantastisk tid i møde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LineKiil

  Stort tillykke!!! 🙂 Jovist er det en noget udfordrende måde at starte et forhold på, men så er det jo godt at i har 7 mdr til at bare at være jer to, gå på en masse dates og bare lave en masse sammen, for det er bare lidt sværere med et barn! Så udnyt de næste par mdr til bare at være kærester og nyforelskede! – I skal nok blive nogle skønne forældre og klare det til UG!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hjertelig tilykke med den glædelige nyhed om at du og Mark venter barn sammen. Som du selv siger, må jeres lille baby være noget af en fighter. Selvom der sidder mange i det danske land og er imod denne fantastiske nyhed, da I ikke har kendt hinanden særlig længe, er I ikke alene. I har begge jeres familier bag jer og I kommer til at blive fantastiske forældre, når tiden kommer. Der må være en mening med, at din graviditet kommer lige netop nu, og jeg er sikker på, at I alle tre nok skal klare det til bravour. Held og lykke med graviditet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Ved du hvad? Jeg blev gravid kort efter jeg havde mødt min kæreste og hov nu har vi 2 børn, er gift og har været sammen i snart 7 år. Så fuck det med hvis folk dømmer fordi I ik har kendt hinanden længere tid <3
  Følg dit hjerte og nyd din graviditet og kommende baby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Tillykke til jer det er skønt at bliver forældre 🙂
  Min kæreste og jeg var kommet sammen i november 12 og februar 13 finder vi ud af at vi skal være forældre 🙂 så selv om man kun har været sammen i kort tid kan man godt blive forældre 🙂

  Held og lykke til jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Tillykke! Er også selv gravid, af hvad jeg kan læse mig frem til er vi nogenlunde lige langt henne 🙂 hvornår har du termin?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Jeg afløsere ikk min dato endnu. Lægerne er ikk helt enige ☺️ .. Har fået ny besked i dag nemlig ☺️ .. Hvornår er du sat til ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja

   Øhhh der står den 31/1-2016 på dit scanningsbillede… (Bare lige til en orientering)

   BTW stort tillykke med graviditeten Monique… Nyd din graviditet så meget du kan , tiden går pludselig meget stærkt også sidder du/I med jeres guldklump i armene…. Er selv mor til 6 dejlige guldklumper ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Det ved jeg godt 🙂 men var til lægen igår, der er jeg blevet målt til noget andet 🙂 Så der er ny dato 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Det ved jeg godt, men jeg har været til lægen og fået ny dato 😉 ! – jeg takker mange gange ! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg virkelig forelsket?