Fra Paradise til Robinson! 

Er jeg virkelig forelsket? 

  
Medierne laver deres egne konklusioner, sætter deres egne overskrifter. Ja blot for at få jer, til at læse deres historier. Halvdelen af dem passer bare ikke. 

  
Husker da jeg mødte Mark første gang, han talte ikke til mig i 3 timer. Ja det var jo der han blev rigtig interesant. “Du scorer intet på at være kostbar”. Øh jo det gør du åbenbart. Vi blev fulde til Suzans K fødselsdag, så tog det ene blik åbenbart det andet kys. 

Vi sås i nogle uger, jeg besluttede mig for at, jeg egentlig ikke ville ind i noget. Så jeg forsøgte at fortælle Mark det, Det gik ikke så godt. Så vi sås lidt mere, og lidt mere. Det resulterede ud i at jeg droppede “ikke at ville ind i noget”. Samtid blev Mark jo bare mere og mere skøn. Min plan om det frie liv, ja det gik lidt i vasken. 

Jeg sagde ja til verdens længste date, Ja nemlig Robinson. Og endnu en gang, ja jeg er kommet hjem til Danmark, forelsket… Ja næsten smask forelsket, mega svært at indrømme overfor mig selv. Følelser og jeg, har været et no go… Synes ikke jeg har været for heldig med mine ekskæreste. Men nu, nu tager jeg chancen, giver slip og lader hjertet bestemme. Tænk nu hvis Mark er den rette, den chance må ikke gå til spilde. 

Vi er egentlig ikke officielle kærester, (heller ikke, selvom medierne synes vi er) man skal vist være enige om den slags, og det ved jeg ikke helt om vi er.. Jeg er hvert fald blevet ramt af Amors pil, og jeg følger troligt med.. På en lyserød sky. 

  
Kys&kram Monique <3 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra Paradise til Robinson!