Fuck ja, jeg vandt!! 

Fra Paradise til Robinson! 

  
Ja det er noget værre noget. Først Paradise og nu Robinson, hvad bliver mon det næste? 

Da jeg fik tilbuddet, gik det hele stærkt. Som i mega stærkt. Det er lige fra den ene yderlighed til den anden.

Hvordan fik jeg tilbuddet? – det lyder spørgsmålet ofte på, og svaret er simpelt. Jeg begyndte at “hænge ud” med Mark, som senere blev til “at date” .. Mark skulle deltage og manglede en “partner”. Jeg var oplagt at tage med eftersom vi var begyndt at date. Og jeg som absolut ikke skulle ud i noget date, især ikke efter alt der er sket det sidste lange stykke tid. Lige pludselig tog den ene dag bare den anden, og nu styrer vi mod Robinson. 

Man skal ikke tro på alt hvad man læser. Mark og jeg har kun kendt hinanden i omkring 2 måneder. Vi er ikke kærester, så hurtigt går det altså ikke. Lad os nu se om vi kan holde hinanden ud på en øde ø. – ja kan vi klare det, så kan vi nok klare det meste sammen. 

Fordomme på øden? – der er formindeligt en eller flere, som kender til mig. Men det lader mig ikke skræmme. Jeg vil tro det er voksne mennesker, som skal deltage. Det er de færreste voksne som lader sig påvirke af et tv program. Så jeg holder hovedet kold, og satser stort på at jeg nok skal klare den. Og selvfølgelig, jeg vil give den max gas, og vise jeg er lavet af mere end fest og farver! 

Samtid ser jeg det som en god mulighed for at viser jer at, jeg kan mere end at feste kysse og smide folk ud. Robinson er et helt andet spil, og jeg håber virkelig at i vil tage godt i mod mig 🙂 ! – jeg glæder mig! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuck ja, jeg vandt!!