Jeg bryder mig ikk om et kunstigt look, alligevel har jeg fået 3D bryn!

Fuck ja, jeg vandt!! 

 
Ja ja ja ja ja, det har været svært at lyve!! Jeg har gentagende gange haft lyst til at, skrive jeg har vundet. Det har jeg selvfølgelig ikk gjort. Men med alt det had jeg har været udsat for, er det her uden tvivl den fedeste følelse! 

Jeg griner hele vejen til banken! Og ved i hvad? Jeg synes selv jeg har fortjent det. Ja i har ret, jeg løj, jeg manipulerede, jeg udnyttede, og ja sikkert meget mere. Men kæreste venner, det er præcis det spillet handler om! 

Om jeg udstiller mig selv? , jeg har ikke gjort noget, som i aldrig har gjort. Jo, ja og nej. Der findes selvfølgelig, dem som ikke har gjort det endnu. 😀 Den eneste forskel er kun at, jeg er blevet filmet imens. 

Om det var fedt at vinde? GU’ FUCK JA !!! Det har været det hele værd! Uden tvivl. Når jeg ser tilbage på det hele, gør jeg det med et smil. Men det ville jeg gøre ligegyldig, om jeg havde vundet eller ej. At jeg har vundet er kun et plus! 

Så kære alle jer der har så travlt med mig, ja… Jeg vandt ski alligevel 😉 . 

Jeg takker for denne omgang, det har været super fedt!! 

3 kommentarer

 • Michelle

  Tillykke – Så fortjent!… Du spillede virkelig spillet som en rigtig vinder. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tiina

  Alle de ting du nævner, ja det har du gjort. Men det er jo en del af spillet. Det er det som kan gøre at man vinder og er det ikke det man egentlig kommer for??
  Du er så værdig til den pris som ingen anden er!
  Jeg er så imponeret og jeg har heppet på dig siden den allerførste uge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanita

  Hej
  Du Har fortjent det så meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg bryder mig ikk om et kunstigt look, alligevel har jeg fået 3D bryn!