Miss Paradise smykker <3

Jeg bryder mig ikk om et kunstigt look, alligevel har jeg fået 3D bryn!

 
Jeg har længe gået med tanken om at, få lavet øjenbryn. Der er bare så mange tanker man bør gøre sig. Tror faktisk jeg har overvejet det længere tid end, blot et års tid. Har bare aldrig hoppet ud i det. Ærlig talt, så det jo mit ansigt det drejer sig om. Det er noget man ikke kan ændre. Så jeg tænker at, det er enormt vigtigt at man er sikker. Man bør tænke meget over det. 

Hvorfor valgte jeg Miomio Beauty, fordi her følte jeg mig sikker. Butikken er ren og pæn. Ja, det betyder virkelig meget. Jeg har besøgt dem et par gange, så det var oplagt at tale med Mie(som både ejer og laver bryn). En eftermiddag jeg var på besøg, var Mie igang med at lave bryn på en anden pige, hvilke gav mig muligheden for et hurtigt kig. 

Øjenbryn betyder bare meget for ens ansigt. så det var super vigtigt, jeg følte mig sikker hos Mie. – jeg jo ingen øjenbryn før, så det var helt perfekt at jeg blev præsenteret for Mie, igennem noget fælles bekendtskab. 

  

Her på billedet er de ny lavet. Så er lidt hævet og øm. Det gør ondt at få dem lavet. Smerten er ubeskrivelig irriterende, mine øjne har aldrig løbet så meget i vand. 

Da det første bryn var lavet, holdte vi lige en pause. Man tænker “fuck den pause, det skal overståes”. Men nej, jeg havde virkelig brug for en pause. Jeg spændte helt sindsygt i kroppen, gik hen og fik hovedpine. 

Helt ærlig så var jeg nok en pive skid, for så ondt gjorde det jo slet ikke. 

Mie, er super dygtig til sit arbejde, men først var jeg bange. Jeg bryder mig ikke om det kunstige look, så selvfølgelig var jeg nevøs. Det var nærmest det værste der kunne ske for mig. Men det er det gode ved 3D bryn, de skaber et naturligt look. 

Her får i lige et billed, uden make up overhoved. Det er godt nok kun det ene i kan se. Men fuck nu det. Jeg er pisse glad for dem begge 😀 

 
Juicyplay var med mig på besøg hos Mie, i hendes butik Miomio Beauty i Valby. I får lige et link, så kan i se hvordan det foregik og hvor meget jeg piver. Jeg fortryder ikke et sekund! 

 http://www.juicyplay.dk/story/se-paradise-monique-faa-tatoveret-ojenbryn

Kys&kram Monique

7 kommentarer

 • H

  Tillykke med sejren! 🙂
  Kunne godt tænke mig at vide hvor du har fået lave dine bryster, hvor meget det blev og hvor meget du har i? Jeg overvejer selv at få det lavet, og dine ser virkelig naturlige ud, som også er det look jeg går efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Har så meget respekt for dig! Må ærligt indrømme at jeg aldrig har brudt mig om dig, eftersom du har været en slange i spillet, men igen det er spil. Har ændret min mening og tager hatten af for, at du var loyal og ikke smed kuglen og tog røven på Anders. Var næsten sten sikker på, at du ville smide kuglen, men jeg tog fejl. Hvis du havde haft Philips som partner tror jeg desværre ikke i havde fået nok stemmer til finalen, men fordi at Anders var din partner fik i trukket flere stemmer ind. Er glad for i vandt og specielt dig da du har klaret dig godt gennem spillet.
  Respekt til dig mobique!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hej Monique super stort tillykke med sejren har holdt med dig lige fra starten og stor respekt for at i valgte at dele pengene, kan du ikke lave et indlæg om den tid efter du kom ind igen og om finalen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor længe holder brynene?
  De ser meget naturlige ud 🙂
  Tillykke med dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  De klæder dig utrolig godt, Monique! Jeg kender godt til når ens egne blondinebryn laver forsvindingsnumre :joy:
  Overvejer nu om jeg også skal få det lavet :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det er rigtig pænt til dig med de nye bryn, de ser SÅ naturlige ud. Kan godt forstå du er glad for dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • molle

  WOW, du er virkelig smuk uden makeup!! Faktisk smukkere end med :hushed:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miss Paradise smykker <3