Hvorfor sagde jeg ja, til paradise ?

Skændes vi aldrig på hotellet?

IMG_3892.PNG

jo!! JA !! – vi skændes, diskuterer og råber af hinanden på hotellet. Jeg forstår heller ikke, hvorfor det er klippet fra? Så sent som igår, var der en kæmpe diskution.

Kort handler den om, at drengene synes pigerne var kedelige. Det gad jeg ikke høre på, så derfor ville jeg hoppe i poolen, som i også ser. Pigerne, undtaget Isabella og jeg deltog i dette, undskyld mig. latterlige diskussion. Pigerne diskuter med Philip. Er der noget jeg har lært, så lad vær at diskuter med en fuld mand. Det ender aldrig godt. Men hvorfor ser vi ikke de diskuterer? Er det ikke det, vi forbinder med Paradise hotel? – det ville jeg mene!

Isabella, Sammi, Kasper H og jeg går også i badekar den aften. Hvorfor ser vi ikke den del? Mads er sååå fuld da vi skal i seng, tror ikke han var i stand til så pokkers meget.

Det er klart de ikke kan have det hele med, men virkelig? Hvorfor klippe de bedste ting fra? Eller hvert fald de ting, vi forbinder med Paradise Hotel.

Vores sammenhold er super stærkt inde på hotellet, vi har det alle godt. Men vi bliver også uvenner, diskuterer råber og skriger, som de har gjort, i alle de andre sæsoner.

TV3, forsøger at skabe en mere venlig sæson. Det har de også klaret til UG.

Kys&skram Monique

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor sagde jeg ja, til paradise ?