Sådan er jeg, når TV3 ikke bestemmer !!

Hvorfor sagde jeg ja, til paradise ?

  

Svaret er faktisk ganske enkelt. Jeg sagde ja, blot for at få en oplevelse. Egentlig, så anede jeg ikke hvad jeg sagde ja til. Det kom så pludseligt, og det hele gik lidt stærkt. Men hvorfor skulle jeg dog, takke nej? 

Sommerfulgene levede vildt i min mave! – kan slet ikke beskrive, hvad der gik igennem mit hoved. Det var virkelig, uvirkeligt!! Jeg havde svært ved at sove, og at spise dagen før! Nu ville mit liv ændre sig. Måske, enda for livet! 

Jeg fortryder intet! – Når jeg ser mig selv i fjernsynet, fortryder jeg intet. Og dog, jeg burde ha gået med pudder!:D Min hud skinner jo sindsygt!! Men det er vist mit mindeste problem. 

Alle de hate jeg får, påvirker mig ikke. – Selvfølgelig er jeg ked af, at blive svinet så voldsomt til. Men igen, hvad kunne man forventet. Jeg spillede spillet, det kan nogle folk tydeligvis ikke håndter! Nu tænker jeg højt, hvad hvis jeg havde været en dreng? Havde folk så taget bedre imod min spille stil? … Bare en tanke.. 

En oplevelse kun de andre gæster forstår! – Man får et unik forhold til hinanden, vil tro at det udelukkende, er paradise deltager der kan forstå. Et sammenhold der ikke er til at beskrive. Og jeg er ret sikker på, at jeg har fået et par veninder for livet ! <3 

Hvad siger min familie, og min omgangskreds? – jeg har den bedste støtte i verden. Min familie er gode til at være der for mig. I første omgang, synes min mor ikke, det var en fed ide. Men da jeg havde fortalt hende om det, støttede hun mig med det samme! Mine veninder havde selvfølgelig en fest. De følger trofast med på sidelinjen, det er så svært at holde alt hemmeligt! Men jeg holder ud, der er ikke længe tilbage af programmet. Så de må holde sig i ro og følge med på TV3 kl 22.00 😉 !! Hvor der er PARADISE !! 

Kys&kram Monique 

6 kommentarer

 • Maria

  Hej Monique

  Du stiller spørgsmålstegn til om seerne bedre havde kunne håndtere din spillestil, hvis du var en mand. Det kan jeg ikke afvise, og ærlig talt ville det ikke undre mig 🙂

  Da vi først blev introduceret for dig, tænkte jeg “Yes – endelig en fornuftig pige med ben i næsen”. Men mit syn begyndte at ændre sig, i takt med at en mere “selvfed” attitude begyndte vise sig. Jeg kan ikke afvise, at det er måden hvorpå det er klippet sammen. Men du kom godt nok til at fremstå enormt egocentreret og selvfed, hvilket ikke klæder nogen.

  Jeg håber og tror ikke det er sådan du virkelig er. Men min knap så positive indstilling til dig, hænger ikke sammen med din spillestil, for hatten af for det. Men du er dig selv nærmest, og ved bedst selv om der er hold i det, eller om du blot er blevet uheldigt udstillet 🙂

  Held og lykke med det hele..

  Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hej Monique jeg har holdt med dig lige fra starten og synes at du er en af de få i år der gør det spændende og synes det er forfriskende med en pige inde i spillet der virkelig kunne finde ud af at spille spillet og synes at der var lidt for meget badeferie uden dig derinde og ja tror faktisk at folk bedre ville kunne håndtere din spillestil hvis det var en fyr for folk har intet problem med den måde Jonas spillede spillet på, er super glad for at du er tjekket ind igen måske kunne du lave et indlæg om at være hævner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hej Monique
  Jeg synes du er et frisk pust til programmet 🙂 Det er dejligt at se, at også piger kan “spille spillet”. Jeg synes (som du også selv har påpeget i tidligere indlæg), at det er ren badeferie når du ikke er på skærmen, og det gør det sgu lidt kedeligt at se på. Jeg håber at se mere til dig i showet. Du holder virkelig underholdnings niveauet højt. 🙂
  mvh Isabella

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Hej med dig 🙂 tak fordi du følger med ☺️ sikker på der sker en masse på hotellet nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • molle

  Ikke nogen drengevenner for livet? Kunne ikke lade være med at bide mærke i der kun stod “veninder” 🙂

  Jeg tror forøvrigt du har fuldstændig ret i, at folk ville se anderledes på din spillestil, hvis du havde været en fyr !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Selvfølgelig er drengene der også. Har bare noget helt særligt med nogle af pigerne ❤️ – ja det tænker jeg nemlig ! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan er jeg, når TV3 ikke bestemmer !!