Hvorfor udstiller PH-deltagerne hinanden?

Sådan er jeg, når TV3 ikke bestemmer !!

Jeg ELSKER at fjolle, lave fis og ballade. Hoppe rundt og lege tosse, jeg er ikke bange for at se dum ud. Spontan er faktisk mit mellemnavn, vidste i det? At finde på ideer 5 minutter før man gør det, det er de BEDSTE ideer man kan få. Eller de værste…

Sommetider er jeg drevet af de følelser, jeg føler i nuet. Hvilke godt kan sætte en i nogle situationer, man kan have rigtig svært ved at komme ud af. Så må man egentlig også bare, stå ved det man nu fik gjort og sagt. Jeg lære sgu da nok heller aldrig af det 😉 !

Hvis jeg skulle beskrive mig selv, er jeg : Åben, venlig og imødekommende. Jeg dømmer aldrig folk, slet ikke på det første håndsindtryg de giver mig. Jeg giver dem gerne en chance, så vel som de også skal give mig en chance.

Jeg er egentlig nok lidt blondine dum.. Ja hvert fald i ny og næ. Har i nogensinde set de der punkt 1 reklamer? De er virkelig dumme. En af dem kører sit forklæde ind i et elektrisk piskeris. Når, frem til min historie. Engang bagte jeg chokoladekage(selvfølgelige). Den her reklame blev ved at kører i mit hoved, så jeg tænker “lad mig prøve noget andet”. Så, så dum som jeg kan være, sætter jeg min hånd op imod den, hvilke altså resulter ud i, at min hånd kører med ind i den. FUCK!! Det gjorde fandme ondt. Som i pisse ONDT !

Her for du 10 ting du ikke vidste om mig, både sjove som dumme 🙂 God fornøjelse !

1) Jeg krydser mine ben hvis jeg griner for meget, for så skal jeg tisse!!

2) Jeg har boet i indre by et helt år, men nåede aldrig at opleve selve byen, jeg var optaget af en daværende kæreste og min uddannelse.

3) Jeg er pisse BANGE for gyser film, jeg kan ikke sove alene i flere dage.

4) Jeg er overtroisk, jeg har 1000 vis af drømme-fangere fordi jeg som 18 årig virkelig, som i virkelig led af onde drømme. Tro det eller ej, de har hjulpet mig!

5) Jeg er pisse dårlig til, at tage imod komplimenter.

6) Jeg har en svaghed for chokolade og flotte drenge, hvem har ikke det?

7) Jeg har taget en løbe taxa da jeg var yngre. (En taxa hvor du løber fra regningen) Mega dumt gjort. Men meget sjov historie.

8) Mine forældre gik fra hinanden da jeg var omkring 3 måneder. Min mor kunne nok ikke håndter os begge på en gang 😀 .. griner

9) Min biologisk far har en søn, jeg meget sjælden ser.

10) Elsker adrenalin, jeg kunne godt gå hen og bliver afhængig af det. Farlig tanke.!

Kys&kram Monique

3 kommentarer

 • Anna

  Jeg synes sgu du er pisse sej! Det er trist hvordan du skal stå model for, at blive dømt fordi du har valgt at deltage i et reality program! At sige at “det er man selv udenom fordi man udstiller sig selv” er virkelig en latterlig undskyldning for at retfærddiggøre en ellers uacceptable opførsel!
  Du er selvstændig, intelligent og pisse sej! Flere kvinder burde lære af dig og ikke føle sig så truet!
  Tillykke med sejren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alicia

  Kan du ikke skrive historien om løbe taxaen?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor udstiller PH-deltagerne hinanden?