Det er da blevet til en børnehave ?!

Hvorfor udstiller PH-deltagerne hinanden?

Jeg er rasende !!

Ærligt har jeg ingen ord for hvad nogle bilder sig ind! Inderst inde holder jeg ufattelig meget af deltagerne fra Paradise hotel. Men jeg bliver fandme sur når de (I)!! udstiller hinanden.

De udtalelser der kan komme ud af jeres mund. Hvorfor? Burde vi ikke holde sammen? Hvorfor taler i sådan om hinanden? Ja, og om mig?

Det er utrolig svært at skelne mellem taktik og venskaber på Hotellet! Men det burde bare ikke være svært herhjemme. Og så alligevel… Jeg krummer virkelig virkelig tær. Tager mig til hoved og ryster det, fra side til side. Er uden ord…

Bagsiden af medaljen! Burde være de haters, man får efter man kommer hjem. Jeg begynder at sætte min tvivl på, om det er deltagerne man burde være bange for? Det er egentlig dem (jer), der har den største magt til at udstille en. I var der jo, i ved hvad der skete, i ved hvilke følelser der er sande og hvilke TV3 opfinder.

Nu fik jeg brækket mig lidt, så skal det lige siges at jeg, har fået de mest unikke venskaber grundet min deltagelse i programmet.

Ønsker at alle skal have det godt, at vi skal holde sammen. Tænk nu forhelved på hinanden. Tænk over hvilke ord du bruger, og hvornår du bruger dem!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er da blevet til en børnehave ?!