Fake eller ægte piger, udtalte jeg mig forkert?? - Nej ;)

Det er da blevet til en børnehave ?!

  

Det har været så spændende at se Paradise efter jeg er røget ud. Men hov vent!? Hvor er alt dramaet og spillet? Nu ved jeg tilfældigvis hvordan TV3 klipper. Men udfra de to sidste afsnit jeg har set, hold nu kæft. Velkommen til badehotellet. Hvorfor laver de ikk lidt pis i den.. Det er den rene fest 😕 Det har intet med deltagerne afgøre. Men men men, sæt dog lidt gang i den 😀 ?! Ingen gider betale for at se det der. 

Der tjekker en ny pige ind på Hotellet. Lad os håbe hun kan sætte lidt gang i den 😉 

Jeg glæder mig til at se aftens afsnit. 

Massere af kærlighed til deltagerne og god dag :* 

Kys&kram Monique

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fake eller ægte piger, udtalte jeg mig forkert?? - Nej ;)