Alle de mange kys med drengene på Hotellet !!

Fake eller ægte piger, udtalte jeg mig forkert?? – Nej ;)

moniiii

 

Ja jeg talte vist før jeg tænkte! Det var fandme dumt, især når jeg selv sidder med silikone bryster. Men hold nu fast, hvorfor kan man ikke være til naturlige piger, blot fordi man selv har silikone bryster? Hvad er der nu i vejen med det?

Mine ord kom tydeligvis helt forkert ud af min store mund. Danmark angreb mig, som jeg var et dyr der skulle slagtes! – For ja det blev jeg fandme! Og det var mildt sagt…

At være til naturlige piger betyder ikke, at jeg er imod nogle af disse skønheds opr man kan få. For det er jeg bestemt ikke! Det kan bare godt blive for meget af det gode. Når læber går hen og bliver overdrevet, samt bryster og andet.. ja der står jeg f.eks helt af. Lad os bare tage vores søde Amalie, jeg troede i første omgang at hun bare havde store læber. For de er fandme flotte 🙂

Jeg vil aldrig udelukke selv at få flere end den ene jeg har!  

Det er kun dejligt man kan få hjælp, hvis man er utilfreds. Mine tidligere små bryster, kunne jeg INTET gøre ved. Derfor valgte jeg selv at få en opr. Jeg fortryder på INGEN MÅDE. At være tilfreds med sig selv er det vigtigste.

Jeg kan stadigvæk lide naturlige piger, det ændre sig aldrig. Ligemeget hvor mange opr jeg får 😀 !! 

Mobber siger og jeg citer – Alle piger kan være smukke, hvis de har råd til det.

Kys & kram Monique

3 kommentarer

 • Mads

  Følg mig på instagram mads_boeegh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B bitch

  Hvorfor stiller du så op i PH hvis du ikke kan klare alt det hate? Du må da vide at der er altid nogle der vil hade dig når du stiller op i et landsdækkende tv program?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Hvis du læser min blog, og det sidste indlæg. Skriver jeg også, jeg godt kan klare det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle de mange kys med drengene på Hotellet !!