Farvel og tak :)

Alle de mange kys med drengene på Hotellet !!

Ej .. nej nej nej . hvorfor er det så forfærdeligt at jeg kysser lidt med drengene ? Lad nu vær at fortælle mig, at du aldrig har taget i byen og kysset lidt med en dreng. Hvorfor har i så ondt i røven over, at jeg kysser med dem?

Jeg hyggede mig, ja jeg spillede et spil.. Og hvem vil ikke gerne være en af de heldige piger, der får lov at kysse med så dejlige drenge ? – det hele er ikke sket på en aften.. Lad nu vær med at dømme mig fordi du ser mig lidt på tv.

Hvorfor gjorde jeg det?

Jeg startede med at kysse med Patrick, af så simpel årsager at han var hamrende tiltrækkende. Piger, det synes i også selv. Sandsynligheden for at i ville sige nej til et kys af ham, ja eksistere den overhoved?

foto 3

Så blev det Jonas, det startede med at jeg skulle skabe splid. Hvilke var idiotisk gjort af mig. Havde på ingen måder planlagt det der foregik, det hele skete bare. Jonas var der udover også rigtig skøn, når vi var ALENE. Ellers kunne vi overhoved ikke enes. Vi diskuterede egentlig ret ofte. Der er mange disksutioner i slet ikke ser.

foto 2

Så tjekkede flotte Kasper H ind, av så var jeg solgt. Den her skønne mand, som jeg i første øjnekast faktisk ikke, følte mig tiltrukket af. Lige indtil jeg lærte ham lidt af kende. Jeg fik et sindsygt godt forhold til Kasper H derinde. Blev nok også lidt mere glad for ham, end jeg var for de andre drenge. Men igen, det bliver ikke vist og i nægter at tro, man kan lave fis og ballade samtid med, at man ender med at falde lidt, for en dreng derinde.

foto 1

Så var der flaskehalsen drejer på, hvor jeg stolt og provokende skulle fortælle Philip, hvor mange af drengene jeg havde kysset med. Nogle dage forinden havde vi leget isterningeleg, hvor Nanna, Kasper H, Philip, Theis og jeg selv var med. Theis den lille snedige dreng, beholdte isterningen i munden og kyssede mig i stedet for. føøj han burde skamme sig. Mads, fik et kys i flaskehalsen drejer på. Drengene havde så travlt med at fortælle hvor kedelige vi var, at vi ikke gad lege osv osv. Den aften blev jeg så irriteret på dem, at jeg lege de skide lege med dem.

Hvorfor fik Philip så ikke et kys?

Han var ikke med i legen, han gad ikke. Philip brugte jeg rigtig meget tid med derinde, han var bare mere en rigtig god ven end noget andet. Der gik vel samtid noget princip i det skide kys, ja vel fordi han blev ved og ved….

1 kommentar

 • Christina

  Hej, tak for dine indlæg. Det er spændende at læse de forskellige deltageres tanker/oplevelser – både hvad der foregik, som ikke blev vist, og hvordan i oplever vores, seernes, reaktioner.

  Der er dog én ting som jeg er lidt forvirret over – På den ene side skriver du at kun voksne mennesker bliver påvirket af et TV-program, men samtidig forsvarer du meget ofte dine handlinger og går op i hvad du viser til omverdenen. Det virker som om at du på den ene side, synes at vi skal lade være med at dømme efter hvad vi har set i TV, men på den anden side går du meget op i hvad vi synes og hvad du viser.

  Fair nok at du synes mange seere reagerer for hårdt, men hvorfor tage dine egne TV-optrædender så alvorligt (f.eks i dit Robinson-indlæg siger du at du vil vise en anden side af dig selv), hvis du ikke synes vi skal tage Reality-TV alvorligt generelt?

  Jeg har ikke noget had eller noget imod dig. Dine indlæg virker (i mine øjne) til at være lidt selvmodsigende.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel og tak :)