Morder? Iskold spillet, kom videre !

Farvel og tak :)

  

Så var det farvel og tak til mig! Øv øv øv .. Hvor er det trist at blive valgt fra på den måde 🙁 jeg var så overrasket og håber inderligt at Kasper H fortryder sit valg. Jeg kunne virkelig ikke se meningen i hans valg 😕 .. 

Samtid var jeg jo super glad, for alt det jeg havde opnået derinde. Jeg gik derfra med et smil. Husker tydeligt hvordan jeg brød sammen efter, savnede min mor såååå meget. En hel måned uden kontakt til hende. Det var fandme hårdt !! 

Selvom det var pisse, lort, fucking surt at blive valgt fra!! Og så TO GANGE!! Så har jeg haft det pisse fedt derinde ! Og har fået så mange gode veninder og venner derinde. Som jeg virkelig holder af <3 

Nu har jeg set afsnittet og – 

Jeg havde det virkelig dårligt med at se Kasper H og Philip(så kede så de ud) … Jeg gik derfra med et smil, en hel del stolthed.. Og de sidder tilbage med en spiller, de ikke kan stole på 😀 .. Kæft et show det bliver .. Jeg hepper på Philip og Christel fremover !! Ja du læste rigtig .. God karma til jer . Møs møs 

2 kommentarer

  • Alma

    Jeppe Christel forstår ikke helt? Og du skulle have stillet dig hos phillip han havde nok valgt dig;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Øv! 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morder? Iskold spillet, kom videre !