Rejsen til Mexico, part 1 !!!

Morder? Iskold spillet, kom videre !

image

Ja, det var fuldstændig vanvittigt at være morder!! Det kan jeg takke Sine for! Det var så sjovt, at få lov at være morder. Gjorder jeg det virkelig så godt, som det er klippet sammen? – jeg skal være ærlig og sige, svaret er ja. Troede seriøst ikke jeg kunne lyve på den måde, at snyde alle på hotellet. Det var vanvittigt!! 

Jeg snød Amalie? – fordi alle drengene ville have hende ud, så jeg valgte at give dem muligheden for at sparke hende ud. Samtid havde jeg lovet Patrick at vi skulle smide Jonas ud, så det var hvad jeg selv gik efter. For at de andre ikke kunne gætte det var mig, var det oplagt at dræbe Amalie, fordi hun var så “god” overfor mig derinde. Gud ja, hvor er jeg iskold….

Amalie kommer nok aldrig til at stole på mig igen 😀 men fuck det, det var pisse sjovt. Jeg skal være skuespiller i mit næste liv 😀 haha. (Amalie og jeg er gode veninder den dag i dag)

Kys & kram Monique

1 kommentar

  • Jannie

    Jeg synes det var fedt spillet af dig du beviste at du er en god spiller holder med dig og Kasper

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsen til Mexico, part 1 !!!