Vundet med ikke-eksisterende røv

Waow, folk overrasker mig!

image

Der ville være en bagside af medaljen, det var jeg klar over og indforstået med! MEN, at så mange kan have ondt i deres små og fede røve.. Nej nej nej, igen krummer jeg tær.

Vidste i ikke, at Paradise Hotel er et spil? Spillet handler om, at få folk til at stole på dig, at snyde dem for at DU! Kan komme længere!

Jeg er ikke en isdronning. så sent som afsnittet igår, er jeg tydeligvis den første der giver råd og trøster Christel. Ja jeg spiller spillet, det var det jeg kom for! (Jeg hyggede mig selvfølgelig sindssygt meget samtid)

Imellem alt det her mobning, findes der rigtig mange søde mennesker, som skriver og ringer. Blot fordi de holder af mig <3 jeg bliver nødt til IGEN at give det lidt opmærksomhed fordi, nu har jeg fået nok! Jeg kigger den anden vej når børn på 11-14 år, skriver grimme ting. Men når voksne folk begynder! Der står jeg fandme af! Så begynder jeg at tænke på, om deres forældre var til stede under deres opvækst…

HVORFOR!!!!! – giver det folk ret til, at svine andre til så snart, de bliver en såkaldt offentlig person?? Hm. Ingen kan svare på det og alligevel taler alle om det..

 

13 kommentarer

 • Lærke

  Jeg synes det er underligt at folk dømmer personer som bliver filmet og vi kun ser 30 minutter af en hel dag❤️ Og alle som siger at Monique ikke må sige at hun vil have Christel ud fordi at hun er deres skattebasse. Og hvad med os som godt kan lide Monique skal vi også bare skrive at vi vil have Christel ud. PS er glad for at du vandt❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ved godt det er et spil, og du spiller spillet og jeg tror på dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeanett

  jeg fatter overhoved ik hvad de mener jeg synes du er en af de sødeste og roligeste piger i forhold til alle de stride trunter der har været med år efter år . Jeg synes det er så uretfærtigt og havde håbet du gik hele vejen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Du er da den ENESTE der har formået at spille spillet fuldt ud. Du har gjort det SÅ godt. Men åbenbart har folk altid noget at brokke sig over. Præsterer man ikke med noget, er man kedelig og på badeferie og skal ud. Hvis man derimod spiller spillet, har folk også travlt. Du kan aldrig gøre folk tilfredse, der vil altid være nogen der har noget negativt at sige. Jeg synes det er så øv at du er ude nu, der er ikke nogle af de andre der har fortjent at vinde. Håber du kommer ind igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Kære Monique 🙂

  Jeg er så forarget over hvordan mange børn såvel som voksne opfører sig på de sociale medier i dag..

  Du må aldrig tro, at du har gjort noget galt ved at være med i Paradise Hotel – jeg er sikker på, at du bl.a. har gjort det for at få en fed oplevelse – og den kan ingen tage fra dig!

  Det er desværre bare så nemt i dag, at skrive en masse grimme ting på internettet fordi at det oftest er uden konsekvenser, og jeg er sikker på, at de fleste aldrig nogensinde ville kunne sige disse ting til dig hvis de stod ansigt til ansigt med dig – og det skal man fokusere på!

  Jeg synes at det er super modigt af dig (og såvel også alle andre deltagere), at du tør stille dig op foran så mange mennesker på TV – og du må altid tænke på, at du heldigvis ved, hvordan tingene forholder sig – når seerne skulle blive i tvivl!

  Du må have en god påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes på ingen måde folk har ret til at svine dig til – og heller fordi du valgt at deltage i paradise. Uanset hvem man er eller hvad man har valgt deltage i, skal man ikke mobbes! Folk har ret til at være uenige så længe de har belæg for det de udtaler sig om.
  http://www.energitanker.bloggerspoint.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hey
  Tænkte lidt på om du ikke kunne skrive lidt om hvordan det er backstage, og hvordan det forgår når man skal hjem, og rejsen der hen☺️

  Elser den måde du spiller inde på PH, håber du vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Helt i orden du spiller spillet, det er også det man skal! Det er jeg helt enig i. Men når du vælger at deltage i et program som dette, så medføre det rigtig meget. Bl.a. rigtig negative mennesker. Helt automatisk fokuserer man mere på det negative end det positive. Men du har altså selv valgt at være med i Paradise, så du må have vidst hvad du gik ind til, ellers ved jeg slet ikke hvad jeg skal sige 😉 :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Tror jeg vidste hvad jeg lavede, men jeg tog fejl. Hvilke er menneskeligt. Når det er sagt, fortryder jeg intet. Har haft en fed oplevelse 🙂 jeg ville ikke være foruden selvom jeg får lidt høvl nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår udmærket dine beslutninger på Paradise Hotel! Hvis jeg stod i samme situation, havde jeg gjort præcis det samme!! Hvis det handlede om at alle skulle tage hensyn til hinanden, så havde der jo ikke været penge på spil.

  Jeg håber du vinder!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vundet med ikke-eksisterende røv