Hvad betyder titlen "miss Paradise?"

Vundet med ikke-eksisterende røv

  

Tag jer nu sammen folk, lad vær at gør det værre end det er! Jeg er overrasket over hvordan ungdommen er i dag! Jeg vidste udemærket godt, at der var en bagside af medaljen. Men var slet ikk klar over hvor modbydelige folk var. Jeg KRUMMER tær. 

Jeg har næsten ingen røv, og hvad så? Den vil ikk vokse – men jeg tør alligevel smide tøjet på tv. Det var grænseoverskridende. Især fordi der findes den slags folk, som jeg har stødt på efter Paradise. 

Har aldrig oplevet “mobbning”. Heller ikke i folkeskolen. Men det her, woow.. Jeg forstå hvorfor yngre piger, kan have det dårligt med sig selv. Det kan de takke mobberne for. Troede ikk jeg skulle ha fokus på de mennesker. De har allerede fået så meget opmærksomhed. Men ak ja, jeg kan ikke lade vær. Jeg er i chok. 

Jeg har mange flere tanker, men ja. Dem holder jeg for mig selv. 

Kys & kram Monique

3 kommentarer

 • Dennis

  Hvis det kan hjælpe, så syntes jeg nu altså at du har en Fræk lille tuschi. 😉 Der er i min verden ikke noget større turn-off end en ladeport.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Richter

  Squat dig til en stor røv, så er den klaret! Men jeg advarer.. De finder nok noget nyt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sascha

  Utroligt at folk ikke har mere indhold i livet end at skulle nedgøre dig, specielt pga din numse. Vi er vel alle godt klar over at billedet, folk har travlt med at dele og kommentere på, er taget i en dårlig vinkel. (Og selv hvis det ikke var, hvad så? Vi ser alle forskellige ud)
  Jeg tror at det grunder i deres egen usikkerhed på deres egen krop, man ser ingen der er sikre på sig selv sidde og kommentere så usikkert som de folk gør!
  Når det er sagt, så er der bestemt ikke noget galt med din krop! 🙂 Jeg håber ikke at det rammer dig for hårdt.
  Nej, til body shaming!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad betyder titlen "miss Paradise?"