Boho, buhu eller hvad var temaet?

Hvad betyder titlen “miss Paradise?”

Puhaa.. Så er en af de store hemmeligheder sluppet ud! Den har været svær at holde på! Er så ked af den måde, de har klippet mig sammen på. Som om jeg er bedre end alle andre. Det er jeg selvfølgelig ikke… Jeg var faktisk overbevist om, at Nanna ville vinde. Fordi hun er sådan en skøn pige. Udover det, så ja.. Jeg ville ikke tabe til Christel, vi havde en eller anden kamp derinde, som nok ingen af os ville indse eller indrømme. Den dag i dag, måtte Christel gerne ha løbet med titlen. Titlen “Miss Paradise” betød så meget for hende. Inde på Hotellet betød det nok mere for mig, at vinde hele spillet.

 

miss paradise

Selvom det ser ud til, at jeg virkelig nyder det her, havde jeg faktisk rigtig svært ved at nyde det. Jeg følte ikke det var virkeligt, og ville ikke træde på nogle, ved at rende rundt og drille lidt, som jeg til tider gjorde.

Jeg sætter selvfølgelig!! virkelig virkelig stor pris på, at jeg har vundet denne titel. Det er som sagt en fandens stor og flot titel at løbe med <3 – Så jeg er glad 🙂

monique3

JA I HAR RET! – Jeg er selvsikker, ja jeg hviler  i mig selv. MEN men men… Det betyder ikke, at jeg ikke kan indse mine egne fejl og gøre det bedre. Det kan jeg og det vil jeg. Vi kan altid lære af vores egne fejl. Når det er sagt, synes jeg bare det er en fed ting, at vide hvad man er værd, og hvad man er i stand til at udrette. Man kan sagtens indeholde selvironi, ydmyghed, taknemlighed osv samtid. 🙂

Jeg håber inderligt, at tv3 snart tager sig sammen! Jeg er ikke så slem som de klipper mig sammen.

Kys & kram Monique

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boho, buhu eller hvad var temaet?