Miss Paradise !!!

Boho, buhu eller hvad var temaet?

Så blev det Miss Paradise ugen, alle vi piger(næsten) rigtig gerne vil have lov at deltage i! Men hvad var temaet? Jeg anede ikke hvad det der, Boohoo tema var?! Så jeg var et stort spørgsmålstegn. Men jeg var klart ikke den eneste, der ikke vidste hvad søren det var! Men det tegnede sig jo sindsygt godt!! Tøjet og hele stilen var jo lige mig!

monique1Til alt overraskelse følte jeg, mig faktisk rigtig godt tilpas i tøjet. Man må sige jeg også var ret heldig, i forhold til det tøj, jeg havde fået lov at have på. Den fine hvide afslappet stil, falder bare godt i jord med, hvem jeg er. Det var ikke mega fremmed for mig, at få taget billeder, det har jeg prøvet et par gange. Alle piger burde prøve få taget billeder på den måde. Det styrker ens selvtillid og selvværd. Fotografen hjælper dig med, at finde dine stærke sider og fremhæver dem på billederne. Og du får helt og alene lov til, at være i fokus i de timer det foregår. Bare altid find en fotograf du føler dig tryg ved og tag ALDRIG alene afsted!!

monique2Når, tilbage til det her booho, buhu tema? – Selv efter denne dag, var jeg pisse i tvivl om hvad fand det var. For da vi kommer tilbage til Hotellet, er det jo noget HELT ANDET tøj vi skal have på til aftenens fest. I disse situationer lader man bare, som om at man ved hvad det er. – nej man gør ej….. De starter med at give os det tøj på i ser på billederne foroven, hvorefter de giver os det tøj på i ser neden under…

mmmNej nej nej.. Se nu engang de briller! og har i set drengenes tøj. Altså min konklusion af det tema, er stadig liiidt forvirrende. Men hold nu op, vi havde en festlig aften! 😀

festHåber i vil se med i aften kl 22.00 på TV3! Ja så kan i danne jeres egne konklusion af temaet <3

 

Kys & kram Monique

 

3 kommentarer

 • Louise Sletting

  Godaften

  Din kjole på disse billeder er så smuk! vil du dele hvor den er fra og ca pris? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Ville ønske du skiftede over i Nanna og Christels gruppe, hæ 🙂 <3 men virkelig lækre billeder du fik taget, man ku mærke du nød det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miss Paradise !!!