Hvorfor sådan en bitch?!

Miss Paradise !!!

JAAAAA !!! – Miss Paradise skal findes i den kommende uge, hvor er det vigtigt! Jeg glæder mig rigtig meget. Husker hvor nervøs jeg var og BANGE! At give en flok meget sultene drenge lov til at bedømme mig? – Gud, bare tanken overskrider min grænse. Ved ikke hvad jeg skulle føle mest af, om det var glæde, frygt eller bare følelsen af nervøsitet”. ? I bund og grund handler det nok om hvor meget selvværd man indebære.

Jeg håber hvert fald at denne uge bliver vild spændende. Ja, jeg kan slet ikke vente til imorgen 😀 !

unnamed

Håber i glæder jer lige så meget som mig <3

Kys & kram Monique

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor sådan en bitch?!