Følelser på Paradise

Hvorfor sådan en bitch?!

Monique

Billedet passer helt bestemt til den måde mange af jer, tror jeg er! Alle de grimme kommentar bare på grund af lidt tv??

Hvis jeg selv skal sige det, er jeg jo overhoved ikke en kælling! men en person med en masse omsorg, jeg rigtig gerne vil give ud. Det er også en af de simple grunde til, at siden jeg var 17 år har arbejdet med ældre mennesker. Ja det korrekt, er intet mindre uddannet Social og -sundhedsassistent.

999205_10151794021567976_1164943171_n

Rigtig mange har dømt mig udfra at ha’ set Paradise Hotel, det er helt forståeligt. MEN venner… Vi ser 29 minutter ud af 24 timer! Vi kan vist hurtigt blive enige om, at vi alle kan blive klippet både tarveligt og kærligt sammen, det handler blåt om hvad og hvilke øjne der ser. Jeg havde også en helt bestemt ide, om hvordan jeg ville blive klippet sammen! Men men men… Sådan skulle det ikke være. Det er jeg selvfølgelig rigtig ked af, der er desværre bare intet jeg kan gøre ved det. Egentlig kunne jeg komme med en masse forsvars taler… men ærligt? Hvem gider læse dem. Hvorfor ikke bare se tingene som de er… Jeg er klippet sammen som en rigtig kælling og nøj jeg krummer tær!! Faktisk så meget, at jeg til tider har lyst til at slukke for fjernsynet. Men igen COME ON! Selvfølgelig var der en kæmpe risiko, da du tog til Mexico Monique!! Hvad havde du forstillet dig!…

En kæmpe ting mange mennesker ikke kan gøre, er at lade vær med at dømme et andet menneske på forhånd. Vi laver alle et første håndsindtryk og ved du hvad? Hvis det er et dårligt indtryk, er det rigtig svært at ændre til godt. Tvært imod! Har du lavet et godt, er det lettere at vende til et negativt. Ligesom der skal dobbelt så mange gode oplevelser til at dække en enkel dårlig! – Hvilke bare er rigtig surt men også sandt.

INGEN FORVENTNINGER! – Jeg har ingen forventninger om, at i ændre jeres syn på mig ved at læse dette opslag. Men at i måske overvejer, hvordan i dømmer andre mennesker i ikke kender. Ved at have en positiv indstilling til sine omgivelser, vil din tilgang til livet også bare være mere behagelig. Hvem ved, måske er det dig som en dag bliver dømt ved, at bruge et par forkerte ord.

Håber i vil læse lidt flere af mine indlæg det næste stykke tid, måske vil i ændre mening på hvem i tror jeg er. Ønsker jer alle en rigtig lækker weekend 🙂

Kys & kram Monique <3

20 kommentarer

 • Hello just wanted to give you a quick heads up. The text in your post seem to be running off the screen in Opera.

  I’m not sure if this is a formatting issue or something
  to do with internet browser compatibility but I figured I’d post to let
  you know. The design look great though! Hope you get the issue solved soon. Cheers

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hej Monique !:) Jeg har fulgt med i paradise og alle ved du har fortjent det 🙂 De haters der siger du er en kælling, så må de synes det! Det synes jeg ikke du er:) Jeg synes du er rigtig flot og hvis det har været nødvendigt at kysse med nogle fyre så er det det det er. Du har fortjent det og det skal du være stolt over

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det var lige sådan et indlæg her, jeg ledte efter, da jeg klikkede ind på din blog. Jeg er selv en af dem, som dømte dig rigtig hårdt i løbet af de mange programmer (holder mig dog fra at skrive grimme ting – du fortjener ikke at blive kaldt øgenavne osv. blot fordi du har været med i et program) og jeg har været nysgerrig efter at høre hvordan du selv havde det med både din opførsel og den uheldige sammenklipning. (Jeg tror de fleste seere er klar over, at TV3 klipper ting fra for at få bestemte følelser frem). Jeg synes det er fedt, at du havde nosser nok til at smide folk ud og lyve dig frem – det er at spille spillet og rigtig god underholdning. Dine op- og nedture med Phillip har også været sjove at følge med i. Samtidig synes jeg også du har vist lidt respektløse sider mht. ikke at hilse på og ignorere nogle af de andre deltagere (som de andre deltagere kommenterer på nogle gange). Så min mening er blandet 🙂 Ligesom det sikkert også ville være tilfældet, hvis du skulle vurdere mig udfra nogle TV-klip og andres udsagn. Det er rart at læse jeres (deltagernes) blogs og lære lidt om hvem i er, når der ikke er kamera på og i ikke er tvunget til at gå op og ned ad hinanden 24/7

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Tak 🙂 ja jeg dummede mig et par gange. Men var skam henne og undskylde(med Fie) men det er klippet fra 🙂 .. Jeg er glad for at du har taget dig tid til at læse lidt herinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg syntes du er en af de sødeste der inde først syntes jeg det var Cristel men nu er det dig Cristel sagde hele tiden hvad Jonas måtte og ikke måtte
  Du er helt klart den pæneste og sødeste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvordan har det påvirket dig at se dig selv når du viser de lidt hårde sider frem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Det har været okay Anne, jeg spillede jo spillet ☺️ ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej du er mega sen❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt som jeg kan læse at andre sviner dig til på de sociale medier, bare fordi du spiller taktisk. Jeg har savnet at der var en ligesom Karina fra sæson 4 så jeg håber på at se flere taktiske træk fra dig. Og så synes jeg du er den flotteste pige derinde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   1000 tak 🙂 der kommer helt sikkert flere spændende ting 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg synes bestemt ikke du er en kælling! Du spiller spillet! Jeg har holdt med dig fra dag 1, og det fortsætter jeg med!!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julle

  Altså nu kender jeg dig jo lidt og du er virkelig sød og man ser nok også anderledes på et menneske når man kender personen men jeg kan godt sige at du er en virkelig sød person og jeg savner dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey ☺du skal ikke tag dig af dem der hater fuck dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg forstår ikke rigtig den indstilling, at vi dømmer dig på forhånd. Selvfølgelig er du ikke kun en kælling, men de kan jo ikke klippe noget sammen der ikke er sket? Man må også tage ansvar 😉 Derved ikke sagt, at du garanteret besidder rigtig mange gode sider også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Det er helt rigtig Sofie. Jeg tager også ansvar, forsøger blot at komme igennem til de mennesker, som kun ser negativt. Jeg tog afsted for at spille spillet, derved såre jeg tydeligvis også nogle personer undervejs, hvilke jeg beklager virkelig meget. Men igen, hvis de klipper “Undskyld jeg fik sagt, eller jeg er ked af jeg gjorde dette” SÅ er det virkelig svært at vise igennem alt dette, hvilken person man i virkeligheden er. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daisy

   Sjovt jeg tænker du virker oprigtig, ærlig, Omsorgsfuld, direkte og en der spillEr spillet og ved hvad hun vil… De færreste kællinger ville nok bruge tid på at bekymre sig om eks. Phillip.. så din Omsorgsfulde sider skinner igennem..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   1000 tak 🙂 Det er så skønt at høre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Hm, det kan jeg godt se – jeg har nu indtil videre godt kunne lide dig, selvom du har lavet en bommert eller to. Du har i hvert fald været med til at gøre spillet spændende! :smiley:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nikkerbabe

   Haha. Ja jeg taler før jeg tænker. Men det er jeg rigtig glad for <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følelser på Paradise