Første uge på Paradise

Første uge på Paradise

image Puhaaa….. Min første uge på Paradise var godt nok hård. Man må sige jeg forstod, at dumme mig gang på gang. Ja man må konstatere, at jeg taler før jeg overhoved tænker 😀

Jeg havde det faktisk utroligt svært ved pigerne, det var ikke fordi jeg ikke ville dem, for det ville jeg rigtig gerne. Men jeg vidste bare ikke hvordan jeg skulle håndtere dem. Jeg er faktisk aldrig blevet mobbet eller holdt udenfor, der var selvfølgelig diverse pige drama i folkeskolen men det var vist også det. Så for første gang som 22 årig fik jeg følelsen af, hvordan det kan føltes at blive “frosset” ude. Jeg havde mange blandet følelser. – Nogle ville mene det var min egen skyld og det var det vel også, jeg vidste bare ikke bedre. Til tider må man kigge indad og finde nogle svar. Det måtte jeg den første uge på Hotellet, hvilke bestemt også har givet mig redskaber til at håndter nye piger i mit liv. For ja, jeg kommer bedre ud af det med drenge. Efter det er sagt har jeg lært ALDRIG at dømme folk på omslaget <3

Min første partner tog sig faktisk rigtig godt af mig, han brugte meget tid på, at jeg havde det godt. Rent spille mæssigt kunne vi hoved ikke sammen, hvilke førte mig til Can og Can førte mig til Patrick.

– Det var mit første blog indlæg, håber i kunne lide det. Jeg bliver forhåbentlig bedre og bedre med tiden.

Kys & kram Monique

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første uge på Paradise